Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ailukka

Chyba zauroczyłam się w mordercy 2

Polecane posty

Gość Yenneffer
Mowili o K w tvn24!

Gość gość
Zal mi was. Lepiej ićcie sie uczyć

Gość Redivy
Nie, nie chce żeby mi przeszło o czym pisałam wiele razy. No cóż....

Gość gośćAAAA
To chyba nedzna prow.Ciekawe czy bylybyście taki zachwycone gdyby zabił kogoś z waszej rodziny....

Gość Yenneffer
Mowili ze podczas lądowania casą w wawie K sie rzucił na policjantow i chcial ich pobic... Nie wiem czy mam sie smiac czy plakac. Przeciez on jest strasznie wychudzony a poza tym byl skuty...achh ta fantazja mediow..

Gość 89
Jakie wy zalosne jestescię. Chyba zadzwonie po policje.

Gość gość
Yenneffer dziś ,czemu mu zlorzeczysz...widac,ze nie masz w ogole sumienia. Jemu trzeba pomoc bo to pogubiony czlowiek. v a ty masz sumienie ? to pomoz tej zamordowanej kobiecie ! przywroc jej zycie debilko :(

Gość gość
Yenneffer dziś I mysle,ze poznanie go byloby rzeczą bardzo wyjątkową bo tacy ludzie są juz rzadkoscią na swiecie. >>>>> prawda , nie czesto zdarza sie zapoznac morderce :D to bardzo wyjatkowa rzecz i rzadkosc na swiecie :P moze jeszcze jakis cie dorwie i bedziesz ta wyjatkowa glowa w plecaku

Gość gość
Czemu sie nie udzielacie?

Gość gość
Girls,udzielajcie sie

Gość gość
Yenneffer dziś W sumie to mu sie nie dziwie czemu chcial ich ugryzc XDD x chacha...w jaja niech sie ugryzie filozof , mam nadzieje ze zgnije w wiezieniu

Gość Redivy
Niebardzo wiem co mam napisać, ale nadal obserwuje...

Gość gość
... Jak on mial ich niby pogryzc?! Zalosne.. Chłopak byl przeciez w kajdankach a policjanci byli uzbrojeni po same zęby. Poza tym mieli kaski na glowie wiec nie mogl im uszow poodgryzac. Do tego policjanci mowili kilka dni temu ze z K nie bylo zadnych problemu. Te media juz nawet nie potrafią czegos dobrze wymyslec...

Gość gość
Problemow*

Gość Yenneffer
Mam nadzieje ze kocham drzewa tu jeszcze kiedys zajrzy..

Gość 89
Czemu juz sie nie udzielacie? :v

Gość gość
bo może takie gledzenie o niczym nikogo nie interesuje facet zabił kobiete, ty sie w nim zabujałas tyle

Gość gość
Niestety ale ten temat zmierza w zlym kierunku. Po dzisiejszych newsach wiadomo juz, ze to jest skrajnie niebezpieczny czlowiek. Przyznal sie, ze planowal zabojstwo jeszcze jednej kobiety. Psychopata. Nikt o zdrowych zmyslach nie gryzie ludzi. Jesli nadal was ten czlowiek fascynuje to radze udac sie do psychologa.

Gość gość
ale marne prowo z tego tematu :D żal mi was idiotki. Za naukę się weźcie, a nie za jakiegoś szczurowatego Kajtka (imię jak dla psa :D ) dobrze ktoś napisał: ciekawe co byście powiedziały gdyby kogoś z waszej rodziny tak potraktował? :o

Gość 89
Wy p***y

Gość Yenneffer
Idioto... On nie mogl ich gryzc bo byl skuty. Poza tym jak on mial odgryzc im uszy skoro mieli kaski. Załosne...

Gość gość
no i co z tego ze byl skuty, gryzie się zębami nie wiemy czy wszyscy policjanci mieli kaski poza tym piszesz dziewczyno ze on buł samotny, wystarczyłaby rozmowa ittd a zobacz tobie nie możn przetłumaczyć, że twoja fascynacja jest niezdrowa

Gość Yenneffer
Redivy- ty tu w ogole bedziesz się jeszcze udzielac? :p

Gość gość
na niektorych zdj jest tylko skuty a policjanci nie maja tych kombinezonow tylko bluzy policyjne wiec nie mowcie ze to neimozliwe, to jest mozliwe, a zreszta samo gryzienie jest niczym wobec powolnym odcinaniu czyjejś głowy. może wzrost i chudość są atrakcyjne ale ryjec to on ma krzywy oczy rozjechane znam poodbnego czlowieka co jest psychiczny nikt normalny nie ma takich oczu. wiem bo mam kontakt z ludzmi z psychiatryka oni maja takie ślepia jak on, rozjechane, pustke w nich widać. od niego widac na kilometr ze jest pozbawiony empatii.

Gość Redivy
Watpię..

Gość gość
Rzal mi was c***y

Gość ta od psycholi
dodam że ludziom może odwalić w każdym momencie może kiedyś był normalny i go lubili. niemniej jednak oblech FU na pewno wykazywal dziwne oblesne zachowania o ktorych nawet wolałybyscie nie wiedziec. tacy ludzie zwykle maja problemy z higiena a moz enie tyle co higiena ale na przyklad dają innym ludziom pic swoje siki bo to ich podnieca o innych wole nawet sobie nie przypominac.

Gość Yenneffer
Posluchaj mnie kolego.. Po oczach sie czlowieka nie ocenia. Poza tym skąd wiesz ze nie ma uczuc,nie jestes w jego myslach ani w sercu. I jeszcze coś... On specjalnie wybral osobe z ktorą nic go nie lączylo.