Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ailukka

Chyba zauroczyłam się w mordercy 2

Polecane posty

Gość gość
sorry ale gdzie pojawiaja sie te informcje? Na tvn nic nie mowia. w internecie jak wrzuce na google tez nie. Moze jednak jego adwokat przejal sprawe i nie zyczy sobie takiego medilnego rozglosu? Mnie jeszcze ciekawi czy jego rodzice go odwiedzili. Jak myslicie? I czy beda przysylac/przynosic mu paczki. Gdzies czytalam, z wiezniowie nawet ci tymczasowo arsztowani moga brac prysznic raz w tygodniu. No masakra :(

Gość Ailukka
Mnie nie przeszło. Czytam nowe artykuły teraz, bo dopiero przed chwilą wróciłam do omu. Jadąc autobusem myślałam o K. Wyobraziłam sobie, że przywrócono karę śmierci i że K. umarł. Prawie się popłakałam.

Gość Redivy
I jeszcze jedno. Koleś wie co robi... Nawet doświadczeni kryminolodzy maja problem z rozszyfrowaniem jego psychiki, a sa to ldizie którzy maja 40 letni (!!) staż w swoim zawodzie... To tylko świadczy o tym jaki on jest inteligetny i przebiegły... Czekam na ciąg dalszy.

Gość gość
Jestem ciekawa co dalej

Gość gość
Polscy "specjaliści", to idioci niedouczeni :D To dlatego :D Gdyby mieli wiedzę jak co amerykańscy psychiatrzy i odpowiedni sprzęt, to by go szybko rozszyfrowali. Ale jeszcze im na polski nie przetłumaczyli, więc skąd biedni mają wiedzieć :D

Gość gość
Wpisz w 'Kajetan P, następnie wejdź w wiadomości i zaznacz opcje żeby Ci poszukało wiadomości z ostatniej godziny. Inaczej pogubisz sie falii artykułów aż z stycznia

Gość Calliipso
Tez tak uwazam. Kajtek jest bardzo inteligentny, sprytny i wie co robi :P Mysle ze on wszystkich zrobi w bambuko i ta sprawa zostanie umorzona xd poza tym straszne warunki są w tym areszcie..prysznic jeden raz w tygodniu...jakas patola Xd

Gość Ailukka
Wszystko fajnie, ale co jeśli znowu zabije?

Gość Redivy
Gdyby można było to zrobiłabym dla niego zakupy ;-P Nutella i świeże bułeczki obowiązkowo rzecz jasna. Tak wspominam te nutelle ale strasznie mnie to rozczulilo...

Gość Redivy
Watpię ze zabije. On idzie w zaparte i po prosu będzie udawać niepoczyyalnrgo. Nie od dzisiaj wiadomo ze jeśli biegli uznają go za niepoczyyalnrgo to sprawa zostanie umożona. Gdzieś Brunon Hołtys sie wypowiad odnośnie Kajetana i właśnie na podstawie szczegółowej analizy stwierdził ze Kajtek to nie ten typ, który zabiłby ponownie.

Gość Ailukka
A po co zabił za pierwszym razem? Tak się wypytuję, a pewnie sam K. nie zna odpowiedzi na to pytanie. To już lepiej rozmawiać o tej nutelli.

Gość gość
a co wy na to żeby napisać e końcu do tych znajomych kajtka i cos sie dowiedzieć ??????????? Można im anonimowo przecież link wysłać na fb

Gość Ailukka
gość dziś To pisz ;) ja nie wiem co miałabym im napisać. A tak w ogóle wymyśl sobie jakiś pseudonim dla łatwiejszej identyfikacji ^^

Gość Redivy
W praktyce to zawsze troszkę inaczej wyglada ;P Spokojnie, da sie zrobić

Gość Calliipso
Ja to mam szczescie... Ten prokurator jest tak jakby moim sąsiadem Xddd

Gość gość
Przestań trolowac calipso.

Gość Redivy
Czekam na więcej informacji bo cos mało podali :/

Gość Calliipso
Redivy- dokladnie! A te media lubią takie bajeczki wciskac... Ta prokuratura jest strasznie zalosna xd kajtek nie zabilby 2 raz bo to mu juz wystarczy.

Gość Honesttt
Macie cos ciekawego ?

Gość Calliipso
Ej,dajcie to jego zdj z LO jak patrzy z pod byka xdd

Gość Ailukka
Calliipso - siedzisz u niego w głowie? Tak naprawdę nikt nie wie czy by to zrobił drugi raz. Denke zabijał 20-40 razy, a skoro najprawdopodobniej Kajtuś w jakimś tam stopniu interesował się tym człowiekiem, tfu, tym podludziem, niewykluczone, że spróbowałby zabić po raz kolejny. Ale to tylko moje gdybanie.

Gość Ailukka
Zdjęcie jak patrzy spod byka to zdjęcie z piwem czy jak patrzy w obiektyw? ^^

Gość Redivy
Calliipso - z tego co wiem istnieje tylko jedno zdjęcie z LO, te klasowe... Chyba ze sie mylę?

Gość gość
czemu nic nie mowia

Gość Ailukka
brokeninside87 - to samo myślałam jeszcze niedawno, gdy oglądałam film dokumentalny o kobietach, które wiążą się z kryminalistami. Jedna para wzięła nawet ślub, rzecz jasna w więzieniu, podczas nagrywania tego filmu. Skomentowałam to w myślach: "Jak można być aż tak patologicznym? Że trochę, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale że do tego stopnia!?". Od tamtego dnia minęło raptem kilka miesięcy. I stało się. Jestem patologiczna tak jak one. Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać, ale chyba już płakać.

Gość Redivy
Proszę Cie, P R Z E S T A N !! ;-D Doprowadzasz mnie do szału tymi zdjęciami.. A zdjęcie z piwem i jego wzrok :3 jeeeeeeeej <3