Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ailukka

Chyba zauroczyłam się w mordercy 2

Polecane posty

Gość gość
Jon czy Jonca? Roznie mowia

Gość gość
Jesteście idiotkami, bo on był na miejscu zbrodni, wiózł ciało, potem je podpalił. Uciekał przez całą Europę. I się przyznał. Wszystko wskazuje, że to on, nawet on sam. Policja na pewno ma inne dowody o których nie mówi. Inaczej by go nie trzymali. Jego zeznania pokrywają się ze wszystkim co wie policja. A wy liczycie, że to nie on. Jak możecie być aż tak głupie, wyjaśnij to Calliipso. Aż taką naiwniaczką jesteś? Współczuję.

Gość Redivy
Ps: pytam o to ponieważ nigdzie nie natknęłam sie na wypowiedz, ze nie był lubiany.... A czytałam juz chyba wszystko na jego temat ;P

Gość Calliipso
,ale ty tępy jestes.. On byl sparalizowany przez strach w tej taksowce. Nawet nerwowo sie poruszal. Sledczy tez tak powiedzieli w tvn24...

Gość Redivy
Nawet jeśli to on to i tak jestem nim zafascynowana i oczarowana...

Gość Redivy
I oczywiście będę dążyć do tego, żeby jego poznać..

Gość gość
Katarzyna Jonca a nie Jon

Gość Calliipso
Redivy-tak pisali w jakiejs gazetce :p

Gość virriel
Przepraszam dodalo moj wpis 2 razy.Nie jestem facetem. Mam na imię Ania. To były jedne z pierwszych artykułów na tvn24. Próbuje sobie zracjonalizowac jak bez sensu jest to ,co teraz robimy.... jak jesteśmy żałosne. Czuje się jak idiotka. Co on sam by o nas pomyślał? ?? Ja zamiast uczyć się genetyki i biochemii od dwoch tygodni wywrocilam swoje zycie do gory nogami. wpatruje sie w niego i... płakać mi się chce. Sama już nie wiem nad kim. Nad jego życiem które się właśnie skończyło, czy nad moim straconym czasem???!!

Gość Redivy
Callipso, właśnie ja czytałam ze był bardzo lubiany a tutaj virriel mowic wrecz przeciwnie. Dlatego pytam

Gość Redivy
Virriel, a mogłabyś mi napisać co rzekoma osoba która go znała napisała? Rownież zawalam swoje całe życie osobiste i naukę ale... tak to jest jeśli dana rzecz bądź osoba cie fascynuje i nie ma na to rady ;) Czeka na mnie sporo nauki a ja co robię? Wszyscy znamy odpowiedz.

Gość gość
Podnieca mnie jak mysle jak on mówił po łacinie

Gość gość
Calliipso Sama jesteś tępa, bo wierzysz we własne fantazje i zaprzeczasz faktom. Ci eksperci go kryją, matka to prokurator. Wysłała takich co tylko słodzą o nim i robią mu dobrą opinię. Ochraniają go, maił z 5 ochroniarz z karabinami. Prezydent nie ma takiej obstawy. Jest psychopatą i nic nie czuje, zaplanował to z zimną krwią. Jakby był sparaliżowany strachem, to inaczej by się zachowywał. Taksówkarz mówił, że był spokojny. Tak samo jak Jeff Dhamer jak przewoził ciało taksówką, był spokojny i kłamał co do zawartości torby. Ale wy głupiutkie jesteście. Tylko się nie rozmnażajcie :O

Gość gość
Wgl on nie miał dziewczyny to jakaś prowokacja była

Gość gość
Hejterzy wypierdslac

Gość Calliipso
Szkoda ze kocham drzewa sie nie udziela ;p

Gość gość
On nie był lubiany. Wręcz przeciwnie. Taka ci... Której nikt nie bral na poważnie. Wszyscy się śmiałi z niego na wykładach. Parę razy zamienilam z nim słowo w bibliotece. Polecał mi jakąś książkę. Nie wiem czym się tak jaracie.... Zwykły wysoki patyk. Taka hmm ciała trochę. Kto by pomyślał ze zrobi cos takiego. Ja byłam w szoku. Tymi rękami którymi podawał mi książkę uciął głowę kobiecie... Jestem w szoku

Gość gość
Pewnie nie ma czasu jest poniedialek:p

Gość gość
gość dziś Dziecinko nawet nie wiesz co to hejt jeszcze. Prawda w oczy kole. Jakby was Kajetan poczytał, to by miał niezłą polewkę, że wciąż macie nadzieje, że to nie on :D Szczyt głupoty :P

Gość Redivy
Anonimie, moze powiesz cos więcej? Nie był lubiany? Przecież WSZĘDZIE mowia ze był bardzo lubiany i podziwiany za ogromna wiedzę w wielu dziedzinach i inteligencje.

Gość kocham drzewa
/Jakby był sparaliżowany strachem, to inaczej by się zachowywał. Taksówkarz mówił, że był spokojny/ - ja często byłam sparaliżowana strachem a nie było tego widać. Można w środku sie gotować a na zewnątrz spokój i opanowanie. Nikt z nas nie wie co on czuje,to co widać na zewnątrz to pozory.

Gość gość
Tak tak nie był lubiany ;S Dajcie spokój hejterzy wszyscy jego znajomi nawet na fb piszą co innego wystarczy poczytać

Gość Redivy
Kocham drzewa - dokładnie, miałam wiele sytuacji w sowim życiu kiedy byłam wrecz sparaliżowana strachem, miałam serce w gardle i myślałam se zaraz zejdę a wyglądałam na śmiertelnie spokojna i opakowana. Pozory... W dodatku to zależy jak kto reaguje.

Gość kocham drzewa
jestem jestem ale przecież nie będe tu non stop :D zapewne część Kajtka lubiła a część nie. Nie ma tak,że wszyscy kogoś lubią albo nikt. Ale jeśli ktoś mu dokuczał,naśmiewał sie z niego to to mogło mu zryć banię

Gość gość
gość dziś Dlaczego się z niego śmiali?

Gość Calliipso
Kocham drzewa- dokladnie! Nikt tak naprawde nie wie co on mysli,czuje i jakie ma emocje

Gość gość
haha nikt sie z niego nie smial no bez jaj moj brat studiowal z nim i nawet na praktykach z nim byl to wiem On wszedsie ciagle sie spoeszyl bo pracowwl ciagle i sie uczyl a wszyscy go podziwiali ze tylr jezykow umie biegle i zawsze jest przygotowany na zajrcis bo eszystko umial i na wszystko znal zawsze odpowiedz nawet na trudne pytania profesora I dziewczyna sie podobal bo zawsze był barzo kilturalny i przepiszczal je w drzeiach, odbieral plaszcze i usyepowwl miejsca i chdozil elegsncko urbany zawsze w eleganckie koszule i czarne spodnie i marynarki

Gość gość
pamietam ze naeet ja mowilam bratu ze jest przystojny i bylam w biblotece ale nie odwazylam sie podejsc i tylko widziala jak sie krecil po trj biblotece cos tam ukladal

Gość virriel
Dziewczyny ja tylko to przeczytałam. Dawno, na samym początku. Tak mówiła o nim osoba która z nim pracowała w bibliotece. Ze mruk i opryskliwy i chwilami mówił od rzeczy. Te pozytywne wypowiedzi tez czytałam. Ale jaka jest prawda wie tylko on sam. Wy może same się o tym przekonacie jaki jest naprawdę. Jesli chcecie. Zastanawia mnie co potem z tym zrobicie.ja wiem ze nic nie zrobię. Zbyt wiele mam do stracenia

Gość gość
i wssystkim podobala sie jego wiedza a jeden wykladowca chcial kajetana umowic z swoja corka ale on nie chcial