Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiezniczkaslonca

patologia w domu.

Polecane posty

Gość gość
przemoc psychiczna to tez znęcanie, niezaradnosc zyciowa, nałogi, ale pewnei droga sądowa nic nie wskórasz. TWoja matka powinna uzyskac nakaz przymusowego leczenia dla niego

Gość ksiezniczkaslonca
Tez tak uwazam, ze przemoc psychiczna to tez przemoc. Moja matka jest zdania "moze sie zachleje" on jej za kazdym razem mowi ze pojdzie sie leczyc a ona w to slepo wierzy. Moja matka jest bez szkoly (nie skonczyla zawodowki, olala ostatni rok) nigdy nie pracowala poza praktyka w miesnym. Jej jest na reke ze MOPS daje zasilki, UP to samo. Do tego rodzinne i reszta. Ojciec od czasu do czasu pojdzie komus cos naprawi czy pomaluje (byl w policji, upadl nisko,) i przyniesie cos kasy. Ona juz do pracy nie pojdzie. Twierdzi ze jak ma pracowac za 12zl za godzine to woli wcale... ja bym chciala choc te 10 zl na godZinę mieć. On zapatrzona w niego.. a sytuacja jest na tyle nienormalna ze 4 letnia siostra zapytana czemu nie chce do domu odpowiada ze "tata ciagle krzyczy i pije to piwo. I z nikim sie niczym nie dzieli"...

Gość gość
na tej ziemi prześladowane są tylko najbardziej wartościowe osoby , jesteś prawdziwą rycerką jak Joanna D'Arc , musisz walczyć o każdy dzień.

Gość gość
Rodzice dostaną na was 2.700 zl.z programu 500+. Wraz z rodzinnym to ojciec bedzie miał za co pić.Niestety bedą mogli zabrać wam te pieniądze,gdy okaże się że idą na alkohol..Najlepiej niech mama zabierze was i wyprowadźcie sie do babci.Może wtedy ojciec sie zachleje.

Gość gość
Takich patologicznych rodzin jest pełno, gdzie dzieci są po, żeby się znęcać, wyniszczać psychicznie, ubliżać i obrażać. Pijak to dobro narodowe i święta krowa, a ich rodziny się obwinia i uważa za patologię

Gość ksiezniczkaslonca
Cześć ponownie.. u nas na razie cisza - przed burzą zapewne. Poza wrzaskiem ze np. Za grubo obieram kartofle szalu nie ma.. jestem tym zmeczona. Dziekuje za cieple slowa. Co do pieniedzy - nie dostana, matka nie sklada wniosku - moim zdaniem powinna, i wynajac jakies mieszkanie...ale nie mam na to wplywu. Zbliza sie majowka, mam szanse wyjechac na poltora tygodnia co pozwoli mi wypoczac troche psychicznie. No ale jak pewnie sie domyslacie, musze sama sobie ogarnac... tak wiec od jutra smigam na ulotkach choc zdrowie nie do konca mi pozwala.

Gość gość
Czemu nie składa wniosku?

Gość ksiezniczkaslonca
Stwierdzila, ze szkoda jej czasu