Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet zachował się wczoraj tak

Polecane posty

Gość gość
no juz raz jej zaproponowal uklad "No juz troche sie nauczylas gotowac, ale nadal kiepsko, na żone to sie chyba nie nadajesz, to ja ci proponuje uklad czysto seksualny."...ale autorce naplujesz w twarz, to powie, ze deszcze pada....

Gość gość
09:21- śmiesznie piszesz, oczywiscie, ze ode mnie zalezy bo to moje cialo i mam prawo o nim decydowac x oczywiscie, ale to trzeba bylo powiedziec ze sie nie zgadzasz a nie facet mysli ze sie o dziecko staracie a ty sie z niego smiejesz.. kazdy by sie wkurzyl

Gość gość
Zachowalas się nie fair, to fakt. Wiesz facet na pewno miał nadzieję którą Ty zdeptalas. Zastanów się czy wcześniej też się tak zachowywał wobec Ciebie, być może podświadomie nie chcesz miecz dziecka dlatego ze Cię nie szanuje? Sama znasz odpowiedz. A jeśli jest tak, że to pierwszy raz zobaczyłas taki szał, z tego powodu czyt kłamstwa. Too .. On ma prawo być zły. Powinnaś wytłumaczyć i przeprosić. Postaw siew odwrotnej sytuacji, kiedy to Ty pragnęła byś dziecka a on Ciebie oszukiwał. Jak byś się wtedy czuła? ? Jedno jest pewne, nie jest się zgodni w tej ważnej sprawie. Najważniejsza jest rozmowa. Szczera. Powodzenia

Gość gość
no juz raz jej zaproponowal uklad "No juz troche sie nauczylas gotowac, ale nadal kiepsko, na żone to sie chyba nie nadajesz, to ja ci proponuje uklad czysto seksualny."...ale autorce naplujesz w twarz, to powie, ze deszcze pada.... x jak to jest ta sama osoba której facet mieszka w innym mieście i na sylwestra nie dojechał i ta sama co telefony wyłączała na kilka dni to gratulacje jesteście siebie warci.. a podobno mialas byc z nim i sobie szukac kogos innego.. szkoda mi cie wtedy bylo ale teraz juz widze ze niepotrzebnie

Gość gość
gość dziś A wiecie, czasami sie zastanawiam po co z nim jestem, czasem mysle, ze może to blad sie z nim wiazac na stale tzn brac slub i planowac dziecko? Po wczorajszym jego zachowaniu mam poważne watpliwosci czy warto, w koncu jest tylu facetow na swiecie... OK wszystko jasne. Po tym wpisie na pewno widać ze jesteś niedojrzala emocjonalnie. Stąd te wszystkie wątpliwości. Złota rada: wstrzymaj się, nie jesteś gotowa. Albo z powodu niedojrzalosci albo nieodpowiedniego partnera.

Gość gość
Ale wczoraj wbrew temu co ustatlilismy znalazł nowe opakowanie tabletek i zaczał: wyzywać mnie od k***w,od szmat itd, rzucił moim laptopem mocno o podloge ( dobrze, ze sie nie zepsul)... Ja tez go oklamalam, ok, ale troche mnie zszkokowalo jego zachowanie.. A wy co o tym myslicie? X Co myślę? Że to jakieś prowo. Dla mnie fakt wyzwania mnie od kurew i szmat oraz rzucenia laptopem o podłogę skutkuje: - tekstem: to ostatni taki numer z twojej strony, kurwą i szmatą jest twoja matka, skoro nauczyła cię tak zwracać się do Kobiety - rzuceniem jego laptopem, ale tak, żeby się rozleciał w drobny mak - wystawieniem jego szmat za drzwi w workach na śmieci podpisanych winietkami "kurwiarz i szmaciarz" Każde "wybaczenie" takiego zachowania wobec Kobiety to brak godności i nieszanowanie się. Tyle w temacie.

Gość gość
Prędzej czy później się to rozleci zostaniesz sama z bachorem i nie wiem czy którykolwiek facet będzie cię chciał.

Gość gość
Nie zostane sama " z bachorem" bo bede sie nadal zabezpieczac...

Gość facet_934
zaczał: wyzywać mnie od k***w,od szmat itd, rzucił moim laptopem mocno o podloge xxxxx To i tak dobry był, masz szczęście że ci nie przywalił. Powinnaś dzisiaj przeprosić.

Gość gość
13:34- jeszcze czego, nie przeprosilam go... Ja chce mieć dziecko ,ale po obronie i zastanawiam sie czy z nim skoro jest taki chamski...

Gość gość
ale jak moglas my wybaczyc tego sylwestra? Ja rozumiem gdyby sie kajal i przepraszal, a on ci edalej traktuje jak szmate? Tylko dlatego to tolerujesz, ze sie boisz byc sama?

Gość gość
Jakiego sylwestra? :O nudzi ci sie?

Gość facet_934
zastanawiam sie czy z nim skoro jest taki chamski... xxxxx To było prowo z mojej strony. Jestem w szoku że się jeszcze zastanawiasz, oczywiście nie odejdziesz. Współczuję ci, będzie cię przyszły mąż lał... haha :)

Gość gość
A moze odejdę, skąd wiesz? Mam zresztą nawet gdzie odejsć bo np mój byly sie odzywa i chcial nieraz wrocic i generalnie nie jestem ani glupia ani brzydka wiec spokojnie kogos znajde... Zachowaj swoja zlosliwosc dla siebie

Gość gość
Każdy facet ma godność, kobiety tego nie zrozumieją, i urazenie tej godnosci jest usprawiedliwieniem każdej agresji. Moim zdaniem i tak się powstrzymał bo jebnal W laptopa a nie w Ciebie.

Gość gość
chcesz to moge tu wkeic twoje wypociny o tym sylwestrze. aip nie klamie, wiec kogo chcesz oszukac. To ty pisalas i nie klam.

Gość facet_934
Każdy facet ma godność, kobiety tego nie zrozumieją, i urazenie tej godnosci jest usprawiedliwieniem każdej agresji. Moim zdaniem i tak się powstrzymał bo j**nal W laptopa a nie w Ciebie. xxxxx Jakbym jakiegoś muzułmana słyszał. OMG :) Autorka skoro coś ukrywa przed "ukochanym" to już świadczy że coś jest nie tak w związku. Wyzywanie... ale k*****a zwiazek, taki to o dooope rozbić. Ps. trochę mi jedzie prowokacją, żaden laptop nie wytrzyma mocnego uderzenia o ziemię.

Gość gość
Jak jesteś kur...ą i szmata to dobrze zrobił.

Gość facet_934
Autorka nic nie pisała o sylwestrze. czytaj wolniej i ze zrozumieniem.

Gość gość
Żal mi takich kobiet, że istnieją i są tak słabe, że wiążą się z takim byle kim, byle by tylko nie być samą. Straszne to jest. Znalazł sobie młódkę, która teraz chce sterować. Jesli Ci to odpowiada, to z nim siedź. Naprawde nie ma bardziej wartościowych i mądrzejszych facetow w Twym otoczeniu? Gdzie Towja goność i honor kobieto?!!! oboje jestescie dziecinni i wiek nie ma tutaj żadnego znaczenia.

Gość gość
Facet - na tym topiku nie pisala, ale przez kilka dni plakala jak ja facet w hooja zrobil w sylwestra i calego przeplakala...ten sam ip adres.

Gość facet_934
ok, cały temat wali mi prowokacją jak pisałem, nie wiedzialem ze sa tu hakerzy. :)

Gość gość
Nie trzeba byc hakerem, zeby ip sprawdzic...no przestan ;-)

Gość facet_934
Jednak są kobiety na poziomie bab z reklam.

Gość facet_934
Dobra no... piszę sobie na luzie przecie... wiem że haker to coś więcej.

Gość gość
Premysl !!! Po slubie to toba rzuci nie laptopem , on chce byś zostala kura domowa której będzie za parę łąk mowil ,, nic nie potrafisz,, itd . Zrób karierę chyba że ma ci kto dziecko wychować ,nie bądź od faceta zależna w życiu bo cię zniszczy miłość przeminie a cham zostanie

Gość zawsze szczery
: wyzywać mnie od k***w,od szmat itd, rzucił moim laptopem mocno o podloge ( dobrze, ze sie nie zepsul)... x hahahahahah

Gość gość
15:03- Masz całkowita racje :) Dlatego wlasnie brałam te tabletki bo podswiadomie może boje sie miec z nim dziecka...

Gość gość
Wiesz, powinnaś się zastanowic nad tym związkiem skoro nie chcesz jeszcze dziecka to nie powinnaś pod przymusem się zgadzać. Kiedy rodzi się dziecko to najpiękniejsze co może spotkać w życiu kobietę , kobietę która tego dziecka chce . Bo mieć dziecko to nie tylko wstawić śliczne zdjęcie na fejbuka czy przespacerować się z wózkiem żeby wszyscy widzieli, ale to też kilka miesięcy spędzonych w domu , maż w pracy wraca zmęczony , ty zmęczona , dzieci się budzą w nocy nie zawsze zasypiają po zjedzeniu , mój pierwszy syn do 2rż spał w nocy tylko 4 godziny , trzeba było z nim siedzieć , śpiewać, lulać, zabawiać itp. mąż mi pomagał ale nie zawsze bo rano wstawał do pracy (ja zostawałam w domu więc mogłam , to nic że często musiałam wstać wcześniej niż on bo syn już nie spał i miałam w domu więcej obowiązków niż on w pracy ) wiele nocy przepłakałam , wiele dni gdy nie mogliśmy wyjść z domu bo był chory lub pogoda nie pozwalała, zamknięta w czterech ścianach nie raz płakałam , są dzieci grzeczne i są płaczące , kolkujące , ząbkujące rozrabiające jedyne co dawało mi siłę w tym czasie to ,to że bardzo chciałam tego dziecka i bardzo go kocham , to że kocham mojego męża i wiem że nigdy by na mnie nie nakrzyczał nie uderzył i to że mnie wspierał . Jeśli nie jesteś pewna że chcesz tego dziecka , jeśli nie jesteś pewna swojego mężczyzny to nie decyduj się jeszcze na bycie mamą bo nie będziesz szczęśliwa i twoje dziecko też nie

Gość Taki_jeden_964
: wyzywać mnie od k***w,od szmat itd, rzucił moim laptopem mocno o podloge ( dobrze, ze sie nie zepsul)... x hahahahahah xxxx Też myślę że to prowo. Żaden facet nigdy by sie tak nie zachował po znalezieniu jakiś tabletek. Jeszcze niszczyć laptopa ktory jest cenniejszy jak nie jedna baba. :)