Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Titutitu15

Prezent na rocznicę ślubu

Polecane posty

Hej, mój tata wymyślił żeby kupić mamie na okragłą rocznicę ślubu taką lepszą wyciskarkę do soków bo mamie ostatnio zepsuła się stara (btw. chyba miała ze 20 lat ta sokowirówka). Chce troche w to zainwestować ale nie jakieś ogromne pieniądzę, nie za bardzo stać nas na wyłożenie 2 tysi na taki sprzęt ale też żeby nie był s**t za 300;) Czy macie doświadczenie z wyciskarkami, a wasi rodzice może używają jakiś konkretnych modeli które fajnie się sprawują? Jak ktoś coś wie to proszę o wpis ;D

A ostatnio stałam przed tym samym wyborem ;) W końcu zdecydowałąm się na wyciskarkę Huroma ale nie wiem czy chcecie aż tyle wydawać bo ja płaciłam trochę ponad dwójkę... Ale z tego co się orientuję to bardzo dobre też są wyciskarki Greenis które są odpowiednikiem-zamiennikiem droższego Huroma ;) Prezentują się też całkiem dobrze ;)

Niestety na Huroma powiem szczerze nas nie stać choć wygląda na prawdę super a nie wiem czy opłaca się kupować jakiś dużo mniej zaawansowany model skoro te tańsze też podobnie już działają skoro mówisz że to zamiennik, ale ten Greenis brzmi fajnie, muszę się zorientować jak one się sprawują

No mówię ja jak kupowałam swoją to też nad tym greenisem się zastanawiałam ale ktoś mnie przekonał do Huroma, no ale miałam kaskę, ale z tego co patrzyłam nie natknęłam się na jakieś słabe opinie na jej temat, także mówię poprzeglądaj może warto akurat tą kupić ;)

Z tego co czytaliśmy to chyba postawimy na Greenis, myślę że to co ma robić będzie dobrze wykonywać ;)

Bardziej nam się podobał ten f-9010, akurat w oko nam wpadł taki w kolorze kawa z mlekiem idealnie by mamie pasował w kuchni ;)

Też fajny i jeszcze w sumie tańszy, noooo kolorki to mają mega fajne ;) Mi się ten niebieeeeski super podoba <3 <3

No pewnie, zamów z puregreena, ja jak zamawiałam to bardzo szybko mi dostarczyli kurierem i w ogóle taka miła obsługa tam jest

prezent dotarł, wszystko wygląda ok, na testy niestety jeszcze trzeba poczekać bo rocznica pojutrze a póki co jest bardzo dobrze przed mamą schowana ;)

Gość mastermarker
Oryginalnie i z klasą. Portrety Małżeńskie w technice oleju nakładanego suchym pędzlem na bezkwasowy papier - przetrwają każde małżeństwo! Antyrama + Papier + Farba olejna + pędzle = kilka zł Radość bliskich - bezcenna https://www.youtube.com/watch?v=JazWACefQtE

Gość gość
A może do sprzętu dorzuc tez cos bardziej osobistego np. bilety do teatru? :) Tego dnia najważniejsze sa wspolne chwile w milej atmosferze :) Sprawdz sobie propozycje spektakli na https://wojart.pl/

Gość małagonia_
Fajny pomysł z tą wyciskarką :) Muszę dopisać do listy pomysłów na prezenty, może się kiedyś przyda. Ja teraz planuję sprawić rodzicom na rocznicę robota sprzątającego. Kiedyś mama wspominała, że chciałaby taki mieć :) Chyba Hoover kupię http://www.hoover.pl/ .

Oryginalne i urokliwe duże kolczyki w kształcie motylków to świetny pomysł na prezent. Nie dość, że są naprawdę piękne to w dodatku bardzo tanie! Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl . Wysyłki są zawsze terminowo.

Gość tysia89
A może pomyśl o wyjściu do teatru będzie dobrym pomysłem na taką okazję dla was dwojga. Bilety możesz kupić wcześniej przez internet np. do teatru komediowego https://teatrkomedia.pl/bilety/ i iść jedynie na seans. Takie prezenty nie raz są fajne dla pary.