Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ccczlowiekkk

PRAWICZEK Szukam kobiety do seksu WARSZAWA

Polecane posty

Witam. Patrząc na temat pewnie myślicie sobie ''o jezu, jaki debil''. Możecie tak myśleć, nie obrażam się :D Nie chciałbym się tu rozwodzić więc postaram się krótko wypowiedzieć ( chociaż znając życie nie uda mi się to). Mam prawie 20 lat i jestem prawiczkiem. Do tej pory nie było to dla mnie uciążliwe, ale od niedawna zaczęło mi to naprawdę przeszkadzać. Większość ludzi w tym wieku raczej ma to za sobą. Powiem szczerze, że chce seksu NIE z tego względu żeby się zabawić i ''przer***ać jakąś panienkę''. Po prostu chciałbym już wiedzieć jak to jest, mieć to za sobą i przede wszystkim gdy w realu będę miał dziewczynę, chciałbym, abym to ja jej w razie czego wytłumaczył co i jak a nie ona mi. Chcę powiedzieć jeszcze, że to że w wieku prawie 20 lat jestem prawiczkiem, nie oznacza że jestem jakimś głupim, nieinteligentnym dziwakiem ( chociaż dużo ludzi pewnie tak myśli ) Wręcz przeciwnie. Jestem studentem, który ma styczność z wieloma osobami, spotykam się ze znajomymi, dziewczyny zwracają na mnie uwagę i zdaje mi się że lubią ze mną gadać. Po prostu tak wyszło że jestem prawiczkiem do tej pory. Fajnie by było, abym nawiązał kontakt z jakąś dziewicą, nie będę ukrywał że lepiej bym się wtedy czuł na pewno i przy okazji może był bym w stanie jakiejś dziewicy pomóc, która może ma taki sam problem jak ja :D Jeśli nie chcecie się tak z kompletnym nieznajomym od razu umawiać na seks, co jest zrozumiałe i szanuję to, to chętnie możemy najpierw pogadać ze sobą jak długo tylko chcecie, zapoznać się i dopiero wtedy umówić się, jeśli by któraś z Was była zainteresowana. Oczywiście zdjęć publicznie nie będę wstawiał. Jeśli ktoś jest zainteresowany niech pisze. Nie ukrywam, że też chciałbym poznać potencjalną kandydatkę aby nie umawiać się tak zupełnie w ciemno. Jestem z Warszawy. A i jeszcze jedno, najlepiej, gdyby chętna była w moim wieku ( 20 lat ) Pozdrawiam i czekam na hejty, które za Chiny nie wyprowadzą mnie z równowagi :D Kto nie ryzykuje, nie pije szampana.

Gość gość
"przy okazji może był bym w stanie jakiejś dziewicy pomóc, która może ma taki sam problem jak ja" Wow, jakie brzemię, to dziewictwo :D Ach te dzisiejsze dzieciaki, w głowach już się wam poprzewracało :D

Gość gość
co powiesz na sex analny z facetem

Gość gość
Jestem za