Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten post przekona KAŻDEGO faceta, że z niedziewicą nie powinno się nigdy wziązać

Polecane posty

Gość gość

Ja wam powiem jaka jest prawda o niedziewicach i o ich miłości do porządnego faceta, którego znajdą, gdy im się zachce stabilizacji. Otóż wyobraźcie sobie taką scenę, w której kobieta przechodzona, która teraz niby was kocha, wcześniej roochała się przed wami z jakimś bad boyem, i wyobraźcie sobie jak już prawie dochodzi, zaczyna się wić z rozkoszy, jej małpi, prymitywny mózg, pełen nienawiści do każdego kto umie sklecić zdanie bez ortografów i miłości do bełkoczących kilkoma tekstami wyuczonymi z neta, tępych przystojniaków oddałby w tej chwili życie matki, byle dojść i przeżyć te cudowne skurcze pochwy i gdyby wam w tym momencie przyłożono pistolet do głowy, a jakaś siła powiedziałaby jej telepatycznie: "To będzie twój przyszły mąż/narzeczony, ale jak zrobisz jeszcze jeden ruch biodrami to zginie od kulki". To ona po prostu nie wytrzymałaby i odpowiedziała: "Niech ta c***a ginie, ch*j mnie obchodzi, tak bardzo chcę dać cipce przyjemność", a potem z wrzaskiem egoistycznej wyzutej kompletnie z dbania o kogokolwiek poza sobą i swoją zwierzęcą rozkoszą osoby dokończyłaby stosunek i doszła. Taka jest prawda. Miejcie w głowie tę scenę. Czekam na wylew jadu pełnych nienawiści do każdego kto nie daje na sobie żerować, albo nie jest atrakcyjną, tępą kupą kości na pokaz do onanizowania się. Wiedzcie kobiety jednak, że wasze stare, niezmieniane od lat(z powodu mało rozwiniętych, leniwych mózgów) są dla cywilizowanego człowieka jak wycie małp w klatkach w ogrodzie zoologicznym. :D

Gość gość
Ból d**y tępych panienek-darmozjadów za 3,2,1...

Gość gość
Na szczęście już w podstawówce człowiek umie czytać między wierszami i morał z tego taki, że dziewicą jest "lepsza", bo można nią pomiatać, a ta i tak nie będzie wymagać orgazmu, bo nie będzie miała porównania, więc nawet marny kochanek będzie teoretycznie z******ty. :) Mężczyźni to jednak zakłamane s*******ny i dlatego żaden nie zasługuje na dziewice, bo te bolce myślą tylko o sobie, ale w czasach ogólnie dostępnych wibratorów służycie jedynie do przedłużania gatunku, a i to pewnie załatwi technologia.

Gość gość
A juz myślałam, ze głębia tego tematu bedzie inna a tu zwykły bełkot..

Gość gość
ale ten koleś musi mieć potwornie smutne i żałosne życie :o prawie mu współczuję. PRAWIE :classic_cool:

Gość gość
Widzę, że znowu nie brałeś leków :/

Gość gość
"A juz myślałam, ze głębia tego tematu bedzie inna a tu zwykły bełkot.. " xxx Kolejna g****o ma do powiedzenia, ale ma cycki, wiec wystarczy, że napisze, że coś jest bełkotem, choć jest to czysta prawda. "Jestem kobietą, nie potrzebuję rozbudowanych odpowiedzi, argumentów, wolno mi wszystko, gadać na inwektywy."

Gość gość
Ten śmieszny autor zapomniał, że nie trzeba się puszczać, by nie być dziewicą, wystarczy kilkuletni związek, który nie wypali/rozwód/śmierć partnera/gwałt. I jeszcze bełkocze coś o orgazmach zapominając, że to zwykle faceci myślą o tym, by dojść, a jak partnerka ma problem z orgazmem, to mają to głęboko. I gdyby jeszcze faceci byli uczciwi i nie pieprzyli wcześniej wszystkiego, co się rusza, to mogliby chcieć sobie dziewicy, ale zwykle najwięksi *****cze wymyślają sobie dziewicę :D

Gość gość
Mam 987 miliardów funtów na swoim koncie bankowym!

Gość gość
C***j nas obchodzi wasze zalosne pier/dolenie chce dziewice i koniek kropka :D i co mi zrobicie? Zabronicie mi? Powyzywacie mnie :D w ogole mnie to nie rusza a tylko bardziej przekonuje :) a i pamietajcie ze do tanga trzeva dwojga tak wiec nie dziewice jest szansa ze skoncze jako prawik kawaler ale WY TEZ skonczycie albo jako stare rozjechane panny albo stare samotne rozjechane matki i wasze dzieci tez beda mialy zryta psyche bo dziecko do prawidlowego rozwoju potrzebuje obojga rodzicow. No chyba ze wejdziecie w zwiazki poligyniczne z mniej wybrednymi facecikami ktorym wszystko jedno czy jestescie dziewicami czy nie i tak np bedziecie 50 m mieszkanie bedziecie dzielic z jednym facetem i jego 2, 3 i wiecej "zonami" :)

Gość gość
Ja też akceptuję tylko dziewice, i wolałbym być sam do końca życia niż mieć niedziewice. Nawet jeśli miałbym setki najpiękniejszych, najza*ebistszych niedziewic na wyciągnięcie ręki to nie tknąłbym żadnej, bo to jest obrzydliwe.

Gość gość
gość dziś Ten moment, kiedy dowiadujesz się, że 100% dzieci wychowywanych bez ojców to dzieci spłodzone z nieznajomym. :D Czyżbyś miał traumę z dzieciństwa? Takiego mizogina nawet dziewica by nie chciała, bo zdrowy człowiek nie pała taką nienawiścią do innych. Właśnie od takiego podejścia zaczynają się toksyczne i przemocowe związki, bo Ty będziesz miał w d***e, czy dziewica jest dziewicą, bo najważniejsze będzie, że jest kobietą, więc trzeba ją opluć.

Gość gość
"Ten śmieszny aut.o.r zapomniał, że nie trzeba się puszczać, by nie być dziewicą, wystarczy kilkuletni związek, który nie wypali/ro/zw/ód/śmie.rć partnera/g.wa.łt." xxx A kto w to k*rwa uwierzy? Poza tym sytuacja opisana w temacie też może mieć miejsce w kilkuletnim związku.

Gość gość
gość dziś To jak jesteś taki cwany, to powiedz to wdowie, albo ofierze gwałtu, że jest obrzydliwa.

Gość gość
Zresztą po postach kobiet tutaj widać, że niedziewice to nic dobrego. Patrzcie ile jadu, wulgaryzmu, pogardy wobec słabości(choć same są tchórzliwymi, słabymi, zakompleksionymi blacharami z kafe), kolejny dowód, że trzeba ich unikać jak ognia to ich posty. Zauważyłem, że im więcej doświadczenia seksualnego kobieta ma na koncie tym bardziej zepsuta, materialistyczna, roszczeniowa, leniwa, gnuśna, zgniła duchowo i egoistyczna hedonistka.

Gość gość
gość dziś Jakim trzeba być potworem, by podawać w wątpliwość cierpienie po śmierc***artnera, albo tym bardziej po gwałcie?

Gość gość
No i co mi zrobicie ze wole dziewice? Sprawe w sadzie zalozycie? Policje napuscicie? Powyzywac to jedyne co mozecie i tyle a dziewice szanuj***ardzo!

Gość gość
Żadna mnie nie chce => frustracja, mizoginia => wejdę na babskie forum i się wyżyję => oo odzywają się same puszczalskie, napiszę, że bym ich nie chciał => a potem mamy przemocowców, psychopatów i morderców. W takich momentach uważam, że antynataliści mają jednak rację.

Gość gość
gość dziś Ty nie szanujesz dziewic, bo prędzej, czy później ta nienawiść do kobiet przejdzie i na dziewicę, jeśli takowa się przypałęta. Potem taka dziewczyna będzie miała traumę i znienawidzi wszystkich mężczyzn, bo się przejedzie na Tobie i koło się zamyka.

Gość gość
Ja też wolę dziewicę, wszyscy moi znajomi wolą dziewice. Też jesteśmy wszyscy nienawidzącymi kobiet zboczeńcami? Czy może to wy nienawidzicie i wściekacie się za to, bo mamy czelność woleć dziewice, co jest normalne, tak jak kobieta woli wysokiego faceta,a nie niskiego i staje się od razu przez to nienawidzącą frustratką?

Gość gość
"Jakim trzeba być potworem, by podawać w wątpliwość cierpienie po śmierc***artnera, albo tym bardziej po gwałcie? " xxx Jakim trzeba być potworem, żeby grać żal po śmierc***artnera, będąc przechodzoną przez tysiące batów k*rwą?

Gość gość
gość dziś Ojej, to teraz każda mężatka wdowa, czy nie wdowa, dziewica, czy nie dziewica k***i się przed ślubem?

Gość gość
Po prostu puściłyście się, bo jesteście zwierzętami w rui i małpami, a teraz macie pretensje, że faceci wolą dziewicę. To tak, jakbym ja zapasł się do 200 kg i miał pretensję, że nikomu nie podobają się otyli, wyzywając wszystkie, które nie chciałyby spaślaka od frustratek, jadowitych, nienawidzących, nienormalnych, których żaden nie chciał i nienawidzą facetów.

Gość gość
gość dziś A wiesz, że "wolę dziewicę, sam jestem prawiczkiem i jest ok" różni się od "wszystkie kobiety to k***y! Ja chcę dziewicę i chuj"?

Gość gość
powiedz to mojej mamie która miała tylko jednego partnera swojego męża który zmarł i choć mineło 6 lat dalej nie pogodziła sie ze śmiercią swojego męża a mojego ojca i żyje w samotności, mam nadzieje znajdzie drugiego mężczyzne którego pokocha tak bardzo jak tate (mama ma 40 lat)

Gość onaonaonatoja
a ja sama sobie błone przebije bo nie chce mieć takiego pustaka jak autor tylko normalnego, inteligentnego i czułego mężczyzne :)

Gość gość
Kogo obchodzą twoje wynurzenia? Kiedy do ciebie dotrze, że normalni faceci mają gdzieś twoją misję oświecania ich i są szczęśliwi z cudownymi kobietami, które na ciebie nawet by nie splunęły? Rozdziewiczają swoje partnerki a ty nigdy nie będziesz ani pierwszym ani żadnym dla nich :D

Gość gość
A ja wolę prawiczka, ale jeszcze takiego na swojej drodze nie spotkałam, a miałabym ochotę go rozprawiczyć pobawić się nim i go zostawić. Tak jak to faceci robią z kobietami.

Gość gość
gość dziś Byłeś materacem, że każda wypowiadająca się tutaj wg Ciebie się puszczała? Zmartwię Cię, agresję i nienawiść widać, stabilny emocjonalnie facet, który chce dziewicę, czy nie (może sobie nawet chcieć małego kotka) raczej nie wyzywa na babskim forum wszystkich kobiet, tylko szuka sobie tej swojej dziewicy, a resztę ma gdzieś. Tak samo jak zachce mu się farmaceutki, albo onkologa, to szuka sobie pani z takim wykształceniem, ale nie wyzywa na forum, że fryzjerki, terapeutki i endokrynolodzy są beznadziejne itd.

Gość gość
A wiesz, że wolę dzi...ew..icę, sam jestem pra...wi..czkiem i jest ok"różni się od wszystk.ie .kobiedty to kds***y! Ja chcę dz..ie....w.icę i cdh*j? Wiecie, że "wolę wysokiego, umiejącego się bić, niezbyt lotnego przystojniaka" różni się od waszego: "faceci niscy bez k, asy, nie mający umiejętności jak na film.ach akcji to przegrane nieudaczne c***y, nie powinni żyć, tylko o g,a..zu." co na pewno każda z was wypisywała, bo nawet tutaj tak pisałyście i używałyście tych wyzwisk w rodzaju frustratów, ci.ot,, żadna was nie chce bo nie macie haj.su, tego i tamtego. Więc ja piszę: "kobieta bez dziewictwa to nie kobieta, tylko przechodzone, zużyte, bezużyteczne szmacisko, kupa gó,w.na I jesteśmy kwita.