Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świat schodzi na psy syryjski terrorysta ma w Polsce większe prawa niż Polak

Polecane posty

Gość gość

Koniec śwata! Będzie 3 wojna światowa

Gość gość
Jaki terrorysta? Facet szedł ulicą a został skatowany przez 2 przestępców.

Gość gość
bo to nie był człowiek tylko j****y pies a one mają teraz większe prawa niestety

Gość gość
Brudasy zalewają świat i to przez kanclerz niemiec! Daj kobiecie władze a będziecie mieli burdel! Zobaczcie co jest w Grecji, Francji, Niemiec, Szwecji itd

Gość gość
Koleś, ostatnio skazano kobietę, za to że necie podżegała do agresji przeciwko uchodźcom. Więc nie szalej.

Gość gość
Zdaje sobie sprawę ale dzisiejsza polska nie jest Polską a władza nie jest prawdziwą władzą tak samo jak kiedyś komuniści. Niedługo odejdą i Polacy znów będą mieli swój kraj bo teraz jesteśmy jak żydzi bez swojego kraju. Mój kraj przestał istnieć ale dopóki żyją Polacy, Polska będzie żyła w naszych sercach. Polacy nigdy nie bali się mówić prawdy za czasów nazistów, komunistów czy syryjskich terrorystów tak samo dziś Polacy nie będą siedzieć cicho bo Polacy swój język mają.

Gość gość
Jeszcze nie teraz ale za jakieś 20-30 lat w Polsce będzie tak jak teraz we Francji, Szwecji, Włoszech, Niemczech. Polacy będą niewolnikami we własnym kraju, będą cicho siedzieć i pracować na barbarzyńców. Mnie już nie będzie na tym świecie ale żal mi moich dzieci i wnuków. Z czym im przyjdzie się zmierzyć, wstyd mi za nasze pokolenie, które doprowadzi do zagłady własnej Ojczyzny.

Gość gość
tak moze byc.

Gość gość
za niedługo to będą znowu granice jak kiedyś żelazna kurtyna była , po naszej stronie będzie spokój a na zachodzie bombki będą sobie wybuchać i będzie to coś normalnego jak teraz w iraku

Gość gość
nie wolno nic mowic.

Gość gość
Tak nie wolno nic mówić ani pisać, bo narazisz się na karę , o taką wolność cały czas walczymy...żal mi ludzi patriotów co giną " za wolność naszą i waszą". Wolni a skuci kajdanami. My naród jesteśmy ślepym narodem. Szkoda ofiar.