Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tak łatwo zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, chciałabym się dowiedzieć czy tak łatwo zajść w ciążę ?. Mianowicie odchodzę od zmysłów, ponieważ okres spóżnia mi się 2 dni , a 12 lutego (moje dni płodne) miałam stosunek z swoim chłopakiem z zabezpieczeniem, ale podczas tego kochania się kilka razy 'włożył go' bez prezerwatywy, jednak była to chwila, a chłopak nie był wcale podniecony, z powodu stresu. Dostałam póżniej czyli 14 lutego krwawienie owulacyjne, ktore trwało 3 dni ale były to znikome ilosci krwi na bieliznie. teraz nieoczekiwanie czekam na miesiaczke. powiekszyły mi sie lekko piersi, jak zawsze przed okresem ale do tego zawsze mnie bolały, dodam jeszzce że często zaczełam oddawać mocz, ale wydaje mi się że to z stresu, bo naprawde mysle tylko o tym, choc moze wydawac sie to głupie, przeczytałam juz chyba wszystko w interncie na te rozne tematy. ale postanowiłam podzielić się tu moim przypadkiem. No więc pytanie, czy jestem w ciąży ?

Gość gość
Dodam jeszcze że wytrysk miał jakieś 10 min Później i nie we mnie ani na mnie

Gość gość
Zrob test I tyle

podczas tego kochania się kilka razy 'włożył go' bez prezerwatywy, jednak była to chwila, a chłopak nie był wcale podniecony, z powodu stresu <><><> to o czym piszesz nie ma żadnego odzwierciedlenia na to jak to faktycznie wygląda. jak mniemam, jesteś młodą dziewczyną, a więc radzę Ci nie czekać, nie liczyć na komentarze 'tak, to ciąża' , 'nie, spokojnie to na pewno nie ciąża', tylko iść do apteki, jak się wstydzisz to kup gdzieś dalej od domu, gdzie nie spotkasz nikogo ani aptekarka nie będzie Cię znała i zrób test. pamiętaj, że test ten nie daje Ci 100% gwarancji, więc udaj się do ginekologa. nikt nie jest Ci wstanie odpowiedzieć w 100% poprzez pisanie i suchy wywiad. to musi ocenić lekarz. :)

Gość gość
Jutro zrobię test, dziękuję za odpowiedź