Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest ze te puszczalskie imprezowe dziewczyny z latwoscia wychodza za maz

Polecane posty

Gość gość

A spokojne poukladane dziewczyny maja z tym problem? Czy ci faceci sa slepi?! Nie widza jakie one sa i co robily maja to gdzies?

Gość gość
też mnie to zastanawia D: Chociaz ja akurat ejstem poukladaną, milą dziewczyną i mi się udało, ale mam multum kolezanek typowych dziff...nych i parenascie porzadnych ktore nie maja nawet chlopaka.

Gość gość
Bo faceci to d*****arze, ciągnie swój do swego...

Gość gość
To sa chore wybory facetow widze jakas paniunie z dziarka nad doopa i na pachwinie i co? Maz i dwojka dzieci... fceci zglupieli czy co?

Gość gość
Potrafią się łatwo koło facetów zakręcić,nawiązują dużo znajomości,szybciej idą do łóżka i są bardziej doświadczone.W związku z tym łatwiej im omotać mężczyznę.

Gość gość
póżniej jeżdżą takie małżeństwa do zachodnich kalifatów i pukają się z ciapkami a filmy i fotki z tych orgii wstawiają w necie

Gość gość
A mi sie wydaje ze to kwestia wygladu te d****arskie wygladaja maluja i ubieraja sie pociagajaco a z zachowania moga byc poukladanymi spokojnymi dziewczynami. Natomiast szare myszki wygladaja na nijakie jalowe zaniedbane itd. A faceci to wzrokowcy

Gość gość
Facet niestety nie myśli głową ale tym co ma w rozporku:)

Gość gość
To też się tak ubieraj, chodz na imprezy, puszczaj się, podrywaj uwodź to złapiesz męża. W czym problem skoro wiesz jak należy się zachowywać i wyglądać??? zmień się i już!

Gość gość
Bo puszczalska sama zagada do mężczyzny i zdobędzie porządnego nie mówiąc mu prawdy a wy "porządne" będziecie czekać na księcia z bajki

Gość gość
Nie lubię być nachalna ;) przymilać sie do faceta itp. Czy aż tak tak trudno to zrozumieć ? :D

Gość gość
no to czekaj na swojego ksiecia na bialym koniu powodzenia :classic_cool:

Gość gość
Nie mam ciśnienia na zamążpójście :D a bo mi zależy :D do tej pory się nie trafiło to jak się nie trafi to nic nie szkodzi :D Mam złe zdanie o większości facetów. Mam usteczka malować na czerwono i panterkę nosić jeszcze hahahahahaah Zaobserwowałam też, że najgłupsze dziewuchy i imprezowiczki powychodziły szybciutko za maź, nie zazdroszczę im ani tych ich mężów... :D

Gość gość
Bo te dzifffki jak wy je nazywacie, to zazwyczaj ciepłe, wylizowane kobiety, które umieją zainicjować i podyrzymać kontakt a nie jakieś ciepłe kluchy co stoją z boku jak mamałygi

Gość gość
Ciepłe, wyluzowane, kontaktowe :D hyhy :D Ja nie jestem kontaktowa i dobrze mi z tym. Ani ciepła. Wyluzowana też nie. Nie zamierzam zmieniać swojego charakteru.

Gość gość
To ja mam sie kontaktować i byc wyluzowana, gorąca a ktos by wolał inna, blondynkę? A takiego :D

Gość gość
spokojne poukladane wieczne dziewice ktore trzeba za raczke ciagnac i ogladac jak sie burakiem zalewa najwiekszy koszmar jaki moze byc i takie stwory sie dziwia ze facet woli nawet puszczalska od czegos takiego

Gość gość
Jest ktoś pomiędzy ;)

Gość gość
Po prostunie wiecie co jest w zyciu wazne.

Gość gość
Bycie rozrywkowa dziwą jest ważne Ech faceci Jest to jeden z powodów braku parcia u mnie na śluby i inne takie głupoty ......

Gość gość
nie masz parcia bo i tak zaden cie nie chce :classic_cool:

Gość gość
faceci wola puszczalskie z takich samych powodow z jakich kobiety wola *****czy :classic_cool:

Gość gość
Takie to ceni się wartości w społeczeństwie. Z drugiej strony dziwię się tym facetom, po co biorą śluby, skoro nawet najbardziej wyuzdana i zawsze odpicowana jak ruska bladź żonka z czasem im się nudzi i ciągnie ich do innych? Po to żeby mamusia im nie brzęczała nad uchem, że synuś taki fajny, przystojny i się marnuje jako kawaler? Nie rozumiem tego. Przecież małżeństwo nie pasuje do trybu życia rodem z Warshaw Shore, choć jak dobrze wiemy i z tego patologicznego programu wywodzi się parka Trybson i ta blond niunia - wpadli i udają kochającą się rodzinkę. Może nieładnie tak oceniać, ale ta parka to jak dla mnie wręcz reprezentanci ćwierćmózgich koksodresów Sebów i imprezowych Dżesik dziuń-blacharek. Bleeee.

Gość gość
Autorka sama pewnie siedzi z palcem w c***e marząc o remizowym *****czu i nawet nie zauważa spokojnych chłopaków wokoło

Gość gość
Mądrości kurfa z doopy

Gość gość
Taka szara myszka nie wie jak się zabrać za obciąganie fiutala, więc po co mi taka kłoda w chaupie

Gość gość
23:47 PP to żeby mieć dzieci z ładna kobieta.

Gość gość
A mnie to obchodzi czy mnie jakis / zaden chce? :D

Gość gość
Czy te imprezowiczki sa takie ladne? :D hmmm

Gość gość
Ale obciągają z połykiem a to się ceni