Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest ze te puszczalskie imprezowe dziewczyny z latwoscia wychodza za maz

Polecane posty

Gość gość
niech se obciagaja z polykiem I c***j wie czym darmowe k****y

Gość gość
Niesmialym, zarowno mezczyznom jak i kobietom jest ciezko, z tym ze wobec kobiet ma sie jeszcze dziwne pretensje, ze pewnie wybrzydza, ze karierowiczka itp., a ciezko zrozumiec, ze moze byc niesmiala, dla innych pewnie jej niesmialosc to zarozumialosc i arogancja. Wiekszosc kobiet jest wygadana, lubi ploteczki, ja czuje sie jak kosmitka bo nie lubie za duzo gadac... Brzydka nie jestem, ktostam mnie podrywal, ale nie mieli ze mna o czym gadac, ja bylam skrepowana to oni tym bardziej, a teraz nawet nie chce z nikim sie umawiac bo nie lubie niezrecznej ciszy.

Gość gość
Też nie odnajduje się w typowym babskim plotkarskim kurniku. Czuję się tam nieswojo i niezręcznie. Te gatki szmatki o ciuchach, malowaniu się, związkach czy innych perypetiach jakichś tam ludzi z otoczenia. To nie dla mnie. To fakt, że typowe babki mają lepiej, a jak do tego wyglądają odpowiednio zachęcająco, to powodzenie i możliwość przebierania w facetach mają murowane.

Gość gość
Murowane lub nie....

Gość gość
Jak jest typową babką, z typowo babskimi zainteresowaniami i ma odpowiedni wygląd (to najbardziej istotne), to na pewno ma duży wybór, tak to jest ułożone. Podobno minimum przeciętne z wyglądu babki z męskim hobby jeszcze bardziej mogą przebierać w facetach i to ogarniętych. Większość kobiet jednak męskiego hobby nie ma (tylko "pasje" typu shopping smarowanie buzi różnymi rzeczami, a w porywach jakiś fitness czy zumbę) a jakoś takie miałkie pod względem zainteresowań czy intelektu babki znajdują nierzadko całkiem niczego sobie facetów - tylko muszą odpowiednio wyglądać...

Gość gość
Niesmialym jest trudniej.... nawet jak sie ma wglad odpowiedni i zainteresowania.

Gość gość
Dlatego też mówię, że typowe babki mają najlepiej, a typowa babka jest dość otwarta, skora do plotek, towarzyska.

Gość gość
A nieśmiały facet to już totalne dno i musi umrzeć jako prawiczek

Gość gość
trza sie było puszczać i imprezować to byś teraz nie ryczała z żalu.

Gość gość
A co jest złego w rozmowach o ciuchach, kosmetykach, facetach???? Z kim niby dziewczyna ma o tym gadać jak nie z inną dziewczyną??? Skoro tego nie lubisz to już wiesz nz czym polega twój błąd... trudna żeby w wolnm czasie dziewczyny rozmawiały o poezji albo szkole. Sama odstajesz od większości a teraz narzekasz:)

Gość gość
Spokojni faceci sa nudni i jalowi nie wzbudzaja zadnych emocji tylko wymioty i migreny... :O

Gość gość
Ludzie nudni jalowi bezarwni czyli niesmiali wymra bezpotomnie!

Gość gość
gość dziś Też nie odnajduje się w typowym babskim plotkarskim kurniku. Czuję się tam nieswojo i niezręcznie. Te gatki szmatki o ciuchach, malowaniu się, związkach czy innych perypetiach jakichś tam ludzi z otoczenia. To nie dla mnie. To fakt, że typowe babki mają lepiej, a jak do tego wyglądają odpowiednio zachęcająco, to powodzenie i możliwość przebierania w facetach mają murowane. xx ok czasami ktoś wyskoczy na temat perypetii o życiu innych, ale zazwyczaj przynajmniej w moim gronie my dziewczyny rozmawiamy przede wszystkim o sobie, żartujemy i jak się spotykamy po za praca to na drugi dzień zawsze mnie brzuch boli od śmiechu:) I o to właśnie chodzi i faceci do takiego towarzystwa lgną bo śmieją się razem z nami:) Każda z nas jest zajęta i nie szukamy wrażeń, ale tutaj chodzi o to żeby do życia podejść z dystansem, na luzie, być sobą i czuć się swobodnie. Być otwartym, roześmianym przecież to nie to samo co puszczalstwo:) A ubiór? Już dawno życie mnie nauczyło, żeby nie oceniać kogoś po wyglądzie bo na prawdę pozory bardzo często mylą:) Ja patrze na człowieka, na jego wnętrze i to co ma najlepszego do zaoferowania im ktoś prostszy w obsłudze, czytaj w stosunkach tym bardziej jego towarzystwo jem miło widziane, co nie znaczy że jest to człowiek łatwy i mało tajemniczy bo każdy ma swoje tajemnice:) Ktoś tu napisał, że nieśmiałe odbierane są jako zarozumiałe, że nie ma o czym gadać no i to wystarczy, żeby ludzie specjalnie do takich osób lgnęły, bo po co? Widać tu na forum że mają one już wyrobione zdania na temat innych ludzi i nawet nie chcą ich lepiej poznać żeby się przekonać jak bardzo się mogą mylić:) Więc przepraszam, ale ja też od takich betonów szarych trzymam się na dystans:)

Gość gość niewierny
Jestem facetem i mam wrażenie że wiem na czym to polega ,dziewczyny rozwiązłe nawiązują kontakt ,nie są zakompleksione lub zbyt wyniosłe w towarzystwie takiej kobiety facet się czuje wyluzowany ,nie musi się wysilać aby dostać buziaka ,bo tak to się zaczyna.Pozdrawiam nudziaży .

Gość gość
Sa chetne, latwe, gadatliwe, seksowne

Gość gość
up