Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Medipe Opieka

Praca w Niemczaech

Polecane posty

Gość Medipe Opieka

Znasz język Niemiecki? Szukasz dobrze płatnej, legalnej pracy? Zapraszamy do współpracy z MEDIPE, zajmujemy się organizacją Opieki osób starszych w Niemczech. Zadzwoń 71 377 88 88 lub wyślij mail na: rekrutacja@medipe.com, zapytaj o szczegóły. Dobierzemy ofertę do Twoich możliwości!

Gość gość
darmowe gwałty zapewnione

Gość gość
Jaka pensja???

Gość gość
Szukam niemców do pracy w polsce!

Gość gość
wyjazdy do niemiec tez organizuje firma ej job. praca jako opiekun osoby starszej, ja juz bylam pare razy, glownie na okres 2 miesiecy sie jezdzi. Zarobki bardzo spoko, duzo wyzsze niz w pl

Gość gość
a widziales ze podobne oferty pracy w Niemczech maja tez na gowork

Gość Gizelta
Jeśli szukacie sprawdzonej agencji co do wyjazdów do opieki nad osobami starszymi, to ja polecam Ci http://www.violettas-pflegeagentur24h.de/?lang=pl Pani Violetta to bardzo sympatyczna osoba i wiele moich znajomych pracowało za jej pośrednictwem.

Gość Lerfa
Przypuszczam, że dla osób nie mających perspektyw w naszym kraju taki wyjazd to jedyna szansa na poprawę warunków bytowych. Zwłaszcza, że zarobki są rewelacyjne, a agencja rzetelna i pomagającą swoim pracownikom. Na pewno Pani Violetta nie zostawi Was na "pastwę losu". Znajoma niejednokrotnie z nimi wyjeżdżała i za każdym razem wracała zadowolona z zarobionej gotówki.

Gość Remionka
Znajoma kojarzy tę babkę. Pracowała kiedyś za jej pośrednictwem. Spytałam ją o opinie, bo sama szukam tego typu pracy i potwierdziła, te pozytywne komentarze na jej temat. Pracowała dla wielu agencji, ale ta była jak to ona ujęła "najbezpieczniejsza". To chyba o czymś świadczy.

Gość gość
ja mam dobre zdanie o współpracy z http://ewiko.net/ - prowadza pośrednictwo pracy w niemczech i sporo informacji na ich stronie można znaleźć