Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doktor i magister

Jak słysze że ktoś ma magistra albo doktorat to śmiech mnie bierze, bo wiem że

Polecane posty

Gość gość
Haahaa ale debil :D Sam podstawówki nie skończył i próbuje się dowartoaciowac :D Tacy jak Ty będą po mnie kibel sprzatali jak nasram i możesz się wtedy śmiać z mojego papierka :D

Gość gość
Zróbmy zatem rewolucję zacofanego pruskiego systemu edukacji w Polsce! Pytanie: w jakim kierunku mielibyśmy pójść? W kierunku co Amerykanie, gdzie właśnie chirurga szkoli się na chirurga, a nie na polonisto-biologa-matematyko-chirurga.

Gość gość
gość 2016.03.01 Na miejscu twojej matki kupiłabym ci miotła i wysłała do parku zbierac liscie. Matołowi nie zabezpiecza się rzyszłości,bo matoł nawet nie będzie wiedział jak rozporzadzać nimi. Gdybys chociaz nauczyŁ sie tabliczki mnozenia nieuku.

Gość gość
tak się składa że studiów nie mam ale gdybym miał oddać wiedzę i doświadczenie życiowe za 3 fakultety to przykro ale niestety a widzę co dzieje się w tematach które zgłębiałem z konieczności jak ludzie ,,wykształceni'' usiłują sobie radzić jak innym robią wodę z mózgu no bo mają do tego prawo to śmiech na przemian z politowaniem dupsko ściska!!owszem wielu ignoruje nie mając pojęcia o czym mowa.

Gość gość
dziś Stare powiedzenie które pasuje do tych krzyczących " nie bedę studiować bo mi się nie chce,bo mi szkoda czasu,bo mgr jest przereklamowany" otóż TO POWIEDZENIE TO .....nie dała Bozia śwince rogów bo by ją po bodła:):):) xxxxxx dziś o czym ty mówisz,o jakim doświadczeniu,o jakiej wiedzy???? ty wiesz ile trzeba do głowy włożyć by np. zoperować kręgosłup? Szczerze:) przeczytałam ten twoj wpis i jak mi Bóg miły nic z tego nie rozumiem,kupy duupy sie trzyma,masło maślane.No ale nie dziwię się,do szkoły miałeś chyba pod górkę:) dziś

Gość gośćVVV
a ja mam prawie 3 i pół roku studiów a nie mam dyplomu

Gość gość
niestety ale większość ludzi z dyplomami dalej są matołami bez jakiegokolwiek pomysłu na życie, taka prawda

Gość Joassna
No bo teraz wszyscy chcą wyższego wykształcenia. No niby super, ale nie ma specjalistów przez to. Dlatego ja polecam wszystkim po studiach iść sobie do szkoły policealnej i zrobić technika w jakiejś dziedzinie. Naprawdę bardzo się to może w życiu przydać.

Gość gość
Idź śmieci sortować tłumoku, bo ci nie zapłacą i z głodu zdechniesz :D

Gość gość
Sam jesteś tępakiem skoro się tak wyrażasz o ludziach, pewnie ty nie masz wcale wykształcenia :P

Gość gość
skoro wg ciebie mgr albo dr to tępak to kim ty jesteś nieuku?

Gość gość
gość 2016.03.01 Zróbmy zatem rewolucję zacofanego pruskiego systemu edukacji w Polsce! Pytanie: w jakim kierunku mielibyśmy pójść? W kierunku co Amerykanie, gdzie właśnie chirurga szkoli się na chirurga, a nie na polonisto-biologa-matematyko-chirurga. xx Zeby w USa zostac chirurgiem, musisz najpierw skonczyc Uniwersytet, na ktory, zeby sie dostac, musisz zdac testy tak z angielskiego( no wiadomo,ze nie z polskiego), jak z matematyki. Na kazdym amerykańskim uniwersytecie , obojetnie co studiujesz ,musisz zaliczyć część przedmiotów humanistycznych, czesc matematyczno- przyrodniczych. A do chirurga po ukonczeniu uniwersytetu jeszcze baaardzo daleka droga...

Gość gość
Większość studiuje, żeby przedłużyć sobie dzieciństwo. Poziom na uczelniach jest specjalnie zaniżony. Ludzie kończą śmieszne kierunki i szukają pracy w sklepach, barach itd. Kiedyś jak ktoś studiował to było wiadomo, że wyróżnia się na tle innych inteligencją. Teraz każdy debil może skończyć studia.