Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet olał mnie bezczelnie po 9 wielogodzinnych randkach

Polecane posty

Gość
ale nie rozumiem?? sama nie dzwoniłaś chociaż raz i nie napisałaś żadnego smsa? Tylko wtedy kiedy dalej by milczał mógłbyś powiedzieć ze cie naprawdę olał... x edit teraz doczytałam ze minęło już 3 tyg to jednak może i dobrze ze nie pisałaś i nie zrobiłaś z siebie idiotki. Bo jakby mu troche zależało, brakowało kontaktu z tobą to na pewno odezwałby sie duuuuzo wcześniej

Gość gość
Raz wysłałam jakiegoś sms z pretensjami ale on zareagował tak jakby nic się nie działo i że wszytsko jest przecież ok. No ale kolejne dni mijały i on nie odzywał się i tak minęły 3 tygodnie tego milczenia.

Gość gość
Okazałaś się za kiepska to dał sobie spokój.

Gość gość
Czemu to on zawsze musiał inicjować spotkania. Mi się rzygać chce, jak to ja zawsze muszę dopraszać się o spotkanie. Nudzę się takimi laskami. Idiotki niesamowite z was.

Gość gość
Miałem to samo gdy ja nie napisałem to ona siedziała i nieraczyla nawet napisać dzieła j****a k***a szmata w p**de ******* k***a dobrze że Cię zostawili reszta mnie zostawiła tak samo wysłałem jej SMS gdzie jest nie odebrała więc napisałem że ma wp*****l i koniec a tak się dupcyc chciałem k***a

Gość gość
o masakra

Gość
gość dziś jakoś nie dziwi mnie to że kobiety po blizszym poznaniu Cię olewają :D

Gość gość
olał cie bo nieumiesz kulek ze śpika robić:-P

Gość gość
jak zgrywałaś królową lodu to chyba nic dziwnego że facet sobie dał spokój. Szkoda czasu.

Gość gość
5:52 Jego czy jej? Bo to jego czasu szkoda, nie jej.

Gość gość
Jaka znowu zimna byłam? Też czasem do niego sama od siebie napisałam i nie udawałm niedostępnej i zimnej. Może właśnie trzeba było olewać to wtedy by był zainteresowany:-(

Gość gość
Jesli to znajomosc z netu to wielu tak robi. Tym bardziej jesli poszlas z nim do lozka. Takich kobiet nie szanuja. Zabawia sie i znikaja i leca do nastepnej.

Gość gość
Mezczyzni nie szanuja kobiet ktore same siebie nie szanuja

Gość gość
9 godzinne randki ????? pierwsze slysze o czyms takim

Gość gość
"Dawalam sie zdobywac" I wszystko jasne. Pewnie on tez wymyslal atrakcje a Ty "chętnie sie zgadzalas" Ja tam nigdy nie zrozumiem takich kobiet, ja nie patrzyłam na to kto kiedy co proponuje, mialam ochote to sie odzywalam MIŁO a nie z fochem "czemu sie nie odzywasz", i jakos zle na tym nie wyszlam. A wiekszosc księżniczek wiecznie ma problemy

Gość Opheliac
Autorko...a czego Ty się spodziewasz po osobnikach płci męskiej?Zwłaszcza w dzisiejszych czasach?

Gość gość
Nie chodzi o to, ze sie znudzil tylko po prostu to nie bylo to czego szukal. Moze nie pasowaliscie do siebie charakterami i on to wyczul. Skoro w wiekszosci on wszystko organizowal to zobaczyl, ze to nie to. Moze potrzebuj***ardziej szalonej dziewczyny takiej bardziej spontanicznej. Na cos chyba czekal i sie nie doczekal wiec dal sobie spokoj.