Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety po 30 jakie robicie badania

Polecane posty

Gość gość

Witam. W tym roku kończę 33 lata i omijam lekarzy szerokim łukiem. Czuję się ok ale zastanawiam się czy powinnam robić jakieś szczegółowe badania krwi, moczu, żeby zbadać swoje zdrowie. /cytologię miałam robioną rok temu, wyniku nie odebrałam bo wydaje mi się że jak z wynikiem jest coś nie tak to dzwonią z przychodni. 1,5 roku temu miałam robione badania krwi, moczu oraz kału na nosicielstwo.W czerwcu będę musiała powtórzyć. Czy coś jeszcze????

Gość gość
Psychiatra koniecznie

Gość gość
oj dziękuję za cudowną poradę???? Zdiagnozował Cię i myślisz że wszyscy tego potrzebują czy jak???

Gość gość
Żadne, od 8 lat nie byłam u żadnego lekarza poza dentystą

Gość gość
ja mam 31 i już chyba od 10 lat nie bylam u lekarza, nie robilam zadnych badań, nie licząc dentysty; po ginach tez nie chodze, nie mialam nawet cytologii

Gość gość
badanie tarczycy

Gość gość
Pytałam dlatego ponieważ mam znajomą jedną drugą trzecią, wiecznie biegają od internisty do ginekologa, endokrynologa, robią przeróżne badania, wszystko prywatnie. Pomyślałam że jestem jakimś babsztylem który nie dba o siebie. ja ewidentnie boję się badań, nie kłucia, usg dopochwowego czy coś z tych rzeczy. Boję się że coś by mi wynaleźli i wtedy dopiero wędrówka po lekarzach by się zaczęła. Dziś rano zrobiło mi się trochę słabo(to nie ciąża). Dlatego wpadłam na pomysł o tych badaniach. Przyznam że kiepsko się odżywiam(postanowiłam to zmienić), zakupiłam dziś magnez z potasem i jakieś tam inne witaminy, czytałam o przesileniu wiosennym i identycznie się czuję jak w wymienionych objawach....

Gość gość
Ja robię najróżniejsze, a ostatnio noszę stały aparat ortodontyczny, to dość często odwiedzam dr Iwonę Gnach-Olejniczak i robię przeglądy zębów :)