Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elfik92

Cykl życia większości kareterian na ero. W punktach.

Polecane posty

Tak, jestem tabasko. ;) Ale nie tylko. Jestem też Eve, Want, Cizią, Imp, Kuszą, Pewną, Najem i trochę nawet Wilkiem. Chciałam też być Muchą, ale już tu jedna lata więc się zezłościłam i rzuciłam się na nią z hejtem. Tak było, potwierdzone info. 👄

Gość gość
Imperium po chój ta szopka?

Gość gość
Debile kto ledwo świt pisze? Haja :-D

Haja Ty wstrętny podszywie! XX XX gość dziś Debile kto ledwo świt pisze? Haja smiech.gif A pomarańcze, które od rana piszą to nie czasem wylogowani niebiescy? Trzeba tu wykupić specjalny pakiet do pisania w godzinach porannych? Skarbówka mnie wykończy. 😴

Gość gość
Elfiku robić nick by napisać co się myśli o Muszce? Imperium jesteś glupsza niż ustawa przewiduje. Ale wesela z Wolfem nic nie przebije 😘:-D

Gość gość
Elfik-4 imp nienawidzące Muchy. Jeszcze jej włosów nie wytatgałaś za Najusia? :-D:-D

Gość gość
Blada dópo Kredkowi możesz buty lizać zamiast pipy Hai. Prymitywny Samcze Dojrzaly Bananie. Żona wie, że się wirtualnie kurfisz z największszą hejterką na etacie?

Gość gość
Twoją bajką jest hejt 🖐️

Gość gość4imp
W Krzywym Zwierciadle. :) Po co zastanawiac sie kim jest Maly Elf. Wystarczy, ze przypomina mi piosenke. I slowa prawdziwe. :( (...) i (byl) winegret, i plac Pigalle  i variétés, chłodne trzy czwarte  a został żal, smutne dell'arte. Przeciez to forum to tylko komedia. Teatr kukielek. ;) Kolejny moj nick. 😴 I kolejny, kolejnych, kolejnym, z kolejnych powodow. ;)

Gość gość
O Wilku mowa :-D:-D Przywołany do odpowiedzi nick wraca by odpowiedzieć. W dópie ci się przewraca. Najuś pasuj***ardziej z Muchą, ty z mężem Władcą Lalek :-D:-D:-D

Gość gość
Miałaś tyle nicków ale Coco Szambo pasuje :-P

Gość gość4imp
A ty pasujesz mi z kaftanem bezpieczenstwa trolico. ;) Potem Mucha ma pretensje, ze o niej rozmawiam, wiec zmien moze kto pasuje np do Naja. Jakis inny dowolny nick zenski, ktory adorowal. Licze na twoja fantazje. ;) Trzymajcie sie, bo zaraz wpadnie ta co skopiowala sobie, ze jestem na urlopie. :) 🖐️ P.S. Elfik ja przeszlam taka droge 6 punktow juz dwa razy. ;) Normalnie przerysowane kreacje jak u W. Allena. :D "Właśnie poznałam wspaniałego mężczyznę! Jest postacią fikcyjną, ale przecież nikt nie jest doskonały." Hmm. Hmm. Ale zakochalam sie, przysiegam, w koncu w prawdziwym. I nie chodzilo tylko o jego penisa. ;) :classic_cool: Paaa.

Gość gość
gość dziś dokładnie Coco Szambo niech sobie wymyśli smiech.gif Trzeba mieć nierówno pod sufitem=zrobić nick by nasrać na Muchę smiech.gifsmiech.gif

Gość gość
Co mam zmienić?:D Ile szopek nakręciłaś zaczynając od ośmieszenia Wilka? MUCHA PASUJE Z NAJSZYBSZYM Z ŁODZI I MAM NADZIEJE ŻE KIEDYŚ RAZEM BĘDĄ EGOISTKO. tobie pozostanie wibrator, kaca moralny i puste ściany. :P

Gość gość
Miało byc imperium a zostalo szamberium miała byc coco chanel a jest czoko szambo :O:O:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
:D:D:D:D

Gość Najszybszy w mieście
Ale żeby w tym mieście nie było gdzie zaparkować w centrum to jest jakaś masakra :O Chyba przesiadam się na rower 😴

Gość gość
Najszybszy kolejny błyslawicznie zalogowany. :O

Gość gość
gość wczoraj koniobijcy, bezrobotni, prawiki, znudzone mężatki, podszywacze, zboczeńcy, gawędziarze, hejterzy, psychole i spamerzy. Całe erolapka.gif X O przepraszam.Są jeszcze czytelnicy którzy mają z tego bekę:)

Gość gość
Powiadomiła go co piszą :-O

Gość gość
Szambo Egoistka Kobieta Bluszcz :-P

gość dziś Najszybszy kolejny błyslawicznie zalogowany. pechowiec.gif XX Proszę zaprzestać bólduppieeenia. Przecież napisałm, że Naj to ja. Tylko zapomniałam się przelogować. Nawet najlepszym się zdarza. 😴

Wcale ni błyskawicznie, bo mi się trzy raz literki p****ały :( Coraz częściej robię czeskie błędy moi drodzy :( Obawiam się że to może byc już starość

Gość gość
Autorka 🖐️ ;)

To już nie ma mechaników rowerowych na tym świecie ? 😴

Gość gość
Naj ty elfie 😠