Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Powiedz Tak

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
dobrze w sumie, 偶e leci do艣膰 p贸藕no, bo o 21:30 to ja mam kryminalne zagadki CSI na pulsie heheh

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Macie racj臋, Rozbicki i Bukowska psuj膮 ca艂膮 przyjemno艣膰 z ogl膮dania serialu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja p*****le ten Rozbicki to jakby jakies porazenie mial mozgowe, albo paraliz, pogi臋ty, przykurczony jak Qwasimodo, tragedia i zal, to nawet zdania sklecic nie moze,ciekawe czyj to pociotek A Gra Bukowskiej w ost.odcinku to mnie rozwalila, potrafila sie usmiechac , Tak takie wielkie wyzwanie aktorskie, taka rola, takie poswiecenie, usmiechac sie, ech i ta pewnie ga偶a aktorska za takie umiejetnosci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jaja jak berety w tej telewizji si臋 dziej膮. ja rozumiem, 偶e chc膮 jakie艣 nowe pokolenie aktor贸w zrobi膰, Bo starzy umieraj膮, odchodz膮... ale ja pierdziele, NO NIE TAKIE CO艢

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
quasimodo hahahahhahahahahahahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szczyt debilizmu osi膮gni臋to w ostatnim odcinku, kiedy to M. D膮browska, m艂odsza od Czarneckiego o 6 lat, zagra艂a jego SPORO STRARSZ膭 narzeczon膮, zastanawiam si臋 co 膰paj膮 scenarzy艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kto jest scenarzyst膮 tego? bo wieje Kami艅sk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakbym mia艂a tak膮 sekretark臋 jak膮 gra Wi臋d艂ocha, to wypieprzy艂abym na zbity pysk po 2 dniach, nic 艣miesznego w niej nie ma, cho膰 chyba taki by艂 zamiar scenarzyst贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak mnie dra偶ni膮 te wiecznie rozwiane i opadaj膮ce na twarz w艂osy ba艣ki. w dodatku tak j膮 zbli偶aj膮 na twarz 偶eby chyba pokaza膰 jej "pi臋kn膮" naturaln膮 urod臋. A te miny roznerskiego masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zenujacy to jest w膮tek Justysi i Barteczka , kierwa mac. Co to ma byc? Dorosla , mloda kobieta z chlopcem wygladajacym na 17letniego podlotka...i ta scena seksu w kancelarii,,,to az niekomfortowo sie ogladalo, jakby jakas pedofilka uwodzila gowniarza,fuu. Ale para glownych bohaterow ,czyt. Ba艣ka i Wiktor, genialnie dobrana. To sie im akurat udalo. Ogolnie serial swietnie sie oglada, calosc psuja tylko drobne niuanse, typu gowniarska para bioraca slub czy emo w parze z Wiedlocha. To juz lepiej mogli ja polaczyc z tym beznadziejnym Roznerskim-moze mialby jakas lepsza chemie z Agnieszka niz z Zawadzk膮...:-\

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak lubie Wi臋d艂och臋 tak tu dla mnie jest odpychajaca i irytujaca, jakas taka niesympatyczna i oblesna, dziwne ale tak ja odbieram, serial fajny ale troche taki senny ...jednak ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja pierdol臋, jak oni sie tam gzi膰 zacz臋li w tej kancelarii to a偶 przelaczylam hahahahahahaahahahahahahahahahahahahah pedofilka i emo XDD masakra. TO NIE JEST MI脫D DLA OCZU, TO 呕A艁OSNE I W 3/4 艢MIESZNE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to byly szalone seksy na biurku. a my艣la艂am, 偶e jej minetke jebnie :v zawiod艂am si臋. aha i tak btw niech to emo zdejmie ten r贸偶owy sweterek, bo serio wygl膮daj膮 jak c贸rka z matk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
10.42- zgadzam si臋 z Tob膮, 偶e tu rola Wi臋d艂ochy jest odpychaj膮ca, gra艂a fajnie w lekarzach, czasie honoru, lubi臋 j膮, ale tu ci臋偶ko i to bardzo ci臋偶ko si臋 j膮 ogl膮da, o oble艣nych scenach z emo nie wspomn臋, bo brak s艂贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oble艣ne sceny z emo :') p艂acze z tych komentarzy hahahahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten Rozbicki to ma wyglad niedorozwinietego fizycznie chloptasia, w ramionach/barach ma chyba jakis przykurcz czy paraliz, jest waski i pogiety, i robi miny jakby do tego byl uposledzony psychicznie, nie obrazajac ludzi chorych, bo oni lepiej wygladaja od niego, wyslowic si enie moze, do tego powinien grac w Malolatach czy Szkola na tvn a nie bzykajacego sie faceta buahaha w serialu, masakra bleeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozbicki aka emo oblech lubi starsze babki, dlatego w powiedz tak to mu si臋 pewnie rola podoba. Ale k***a powyginany to on jest jak paragraf, bez kitu i jaki艣 wychudzony. A przez te jego latanie oczami to p*****lca mo偶na dosta膰, jak jaki艣 da艂n. Nie wspominaj膮c o tej minice ryja, bo偶e.... Faktycznie, powinien si臋 trzyma膰 w takich serialach dla m艂odzie偶y hahaha na ukrytego peda艂a by si臋 nadawa艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak Wi臋d艂ocha kiwa艂a palcem na emo w biurze i si臋 niby kusz膮co u艣miecha艂a, to mia艂am wra偶enie 偶e za chwil臋 parsknie 艣miechem, a on si臋 nadaje na sexy faceta jak ja do baletu, rozumiem 偶e 13-latki mog膮 mie膰 mokro w majtkach na jego widok (g艂upota jest przywilejem m艂odo艣ci), ale chyba nie do takiej widowni kierowany jest serial

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a no, kusz膮ce to takie by艂o jak m贸j poranny klocek w kiblu. jeszcze wyci膮gn臋艂a te giry.. EROTYCZNA SCENA PO C***U FEST. po tym teraz hot ma艂olatki ze swoimi chlopaczkami wyk艂adaj膮 si臋 na biurkach podczas nauki do pszyrki hahaha albo to ogl膮daj膮 dzieci, albo jakie艣 baby, kt贸re na chwil臋 od kuchni odesz艂y. Rozbicki to przejdzie do historii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozbicki to jest hit tego serialu,tyle ,ze w druga strone :P on , kurna, nie ma szyi! To pierwsze, co rzucilo mi sie w oczy. I z kim on sie przespal, ze dostal role?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musia艂 go kto艣 na pewno w kakao przewierci膰, bo nie wierz臋, 偶eby quasimodo chcieli w tv tak o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To juz jakis totalny zbokol musial go w to kakao przwiercic...a we藕 mi w ogole takich obraz贸w nie przywo艂uj do glowy, fuuuuj :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a widzia艂y艣cie jak rozbicki bioderkami kr臋ci na pr贸bach w ta艅cu z gwiazdami ? to kryptogej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie obra偶aj gej贸w- Rozbicki to c***a, i antytalent aktorski.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rozbicki to emo, pewnie szanta偶owal re偶yser贸w ze si臋 potnie jak go do tv nie wezm膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na szczescie ja nie widze jak kreci bioderkami, bo nie jestem masochistka i nie ogladam tego 艣cierwowatego kiczu wcielonego:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wznieconyJarek
Nooo niezle wywija tymi biedrami. Jak baba, nawet nie jak gej. Nie obrazajac bab. Ps Baska ma strasznie seksowna, zwichrowan膮 fryzur臋. Rozwian膮 wiosennym wiatrem. Albo potargan膮 sza艂em nocy sobotniej w klubie nocnym lub 艂贸zku:D Podnieca mnie to. Nie dziwie si臋 Wiktorowi, 偶e tak za nia lata!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no w艂a艣nie lata jak jaki艣 nienormalny, podgl膮da jak szczyl, w og贸le ten wczorajszy odcinek dziwny., Ba艣ka z wiecznym fochem do wszystkich, jedynie Pakulnis super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fajny serialik,ogl膮dam...Jest i do 艣miechu i do wzruszenia.Basia super,艂adna,naturalna,bardzo pasuj膮 do siebie z Wiktorem,oby tylko nie zrobili z Domaga艂a drugiego Ma艂eckiego,bo ju偶 wida膰 ci膮goty w tym kierunku.Przy艂膮czam si臋 do wi臋kszo艣ci, dlaczego taka lalka jak Wi臋d艂ocha ma takiego siusiumajtka za partnera seksualnego,co to nie ma starszych,przystojnych aktor贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
obejrzalam nastepny odcinek i tak sobie my艣le...ok taka teraz moda, moze sie nie znam, ale czy wygl膮 ala kloszard jest az tak fajny? mam wrazenie,ze aktorzy w tym serialu sprawiaja wrazenie brudnych odpychajacych, te ubrania, oblesne plaszcze, np Domagala bedzi eubrany w fatalny zmechacony sweter i wyblakle dzinsy, baska ciagle rozczochrana i tez jak bezdomna wyglada, postaci sa jakby brudne i nieestetyczne, bardzo to na minus,

Udost臋pnij ten post