Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedz Tak

Polecane posty

Gość gość
kloszardy :D :D :D płaczę HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHSHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAH ale niestety racja, moda wyciągnięta ze śmietnika, gdzie taki sweter kosztuje więcej niż nasza miesięczna wypłata. jakie to k***a smutne

Gość gość
strasznie to niechlujnie wyglada, kiedys zobaczylam bluzke w sklepie z dziurami ala po molach, wymieta i wyblaknieta....mysle spoko, cena yyyyy, ja p*****le, toc ja lepsze ubrania po babci mam na strychu, moze Warszafffie to mega cool, ale u mnie jakbym sie ubrala ala Basia to by mnie wysmiali i dali drobne na bulke z politowaniem taki Domagala wyglada jakby zebral przy smietniki, patrzac na zblizenie jego twarzy i wlosow od razu sie drapie, i mam ochote sie umyc, czuje jak smierdzi, Baska tez chyba wszy hoduje w tych czochrancach, no ale my ze wsi sie nie znamy

Gość gość
faktyczne jak wczoraj były sceny z Domagałą, to miałam przed oczami szampon, nożyczki i maszynkę do golenia

Gość gość
wyglada tu jak zapuszczony menelo-ćpun, pasuja z Baska do siebie brudasy haha

Gość gość
co do meneli, cpunow i kloszardow to (sory, że wspominam znowu o tym czymś) WIDZIAŁYŚCIE ROZBICKIEGO ŻÓŁTO- SZARE ZĘBY JAK SZCZERZY MORDE W REKLAMIE TZG? NO TROLL

Gość gość
Ten brudny wyglad ma chyba dawac efekt rockowego, hipsterskiego, takiego 'jestem taki cool, ze mam na was, caly ten świat i to wszystko wy...y.ebane, nawet na to, ze wygladam jak smierdziel'. Szkoda, bo Domagała wlasciwie przystojny jest, z twarzy (gorzej ze wzrostem) :o

Gość gość
Na szczęście nie widziałam kłów emo z szyjo-przykurczem :D, gdyż w tv oglądam jedynie siatkówkę, uff. Ale niestety mam zapędy masochistyczne to sobie wyobraziłam i efekt ten sam - odruch wymiotny gotowy 😭

Gość gość
Niestety tworcy serialu zgotowali nam ten los,ze musimy ogladac teraz emo, bo chyba zwyczajnie, ot tak ,po glupiemu, zasugerowali się realnymi upodobaniami Wiedlochy do malolatow,... A ta, teraz wykrecila wszystkim psikusa i aby zachowac pozory normalnosci ( bo ktora normalna 30tka umawialaby sie z Musialem? No chyba tylko gdyby Musiała... :D) hajta się z arcymęskim* Pawlickim *mhm... to je ironia x3

Gość gość
a właśnie wedlocha z pawlickim, w radiu ostanio coś gadali, że zaręczyny... kierwa, myślałam, że jakiś skok w bok zrobi z emo po cichaczu -.- pawlicki też jest obleśny, on i ta jego brew wp*****lka, a on grał w tym Big Love, też porzygac się można było jak pokazał swoje zdziczałe, zarośnięte buszem MĘSKIE krocze :D :D fuu. wedlocha lubi

Gość gość
wedłocha: - ale ja ciebie wolę w dżinsach rozbicki:- a ja ciebie bez HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :')

Gość gość
oglądam kolejny odcinek i stwierdzam, że ten serial jest o niczym , oglądam i nie pamiętam co było 10 min wcześniej

Gość gość
ta baśka tylko się miota w tych odcinkach.zero profesjonalizmu w tym co robi, na spotkaniu z klientem siedzi jak w karczmie, odpowiada półsłówkami jakby komuś łaskę robiła,że przyszła. tylko domagała mi się podoba, taki normalny, w końcu prawdę jej powiedział,że się wtrąca w nieswoje sprawy i płoszy klientów. Ogólnie jej rozmemłana postać jest bez sensu, te jej organizowanie wesel jest śmieszne. Mało realistycznie, nie wiem kto w realu chciałby zatrudnić taką mumię w naciągniętych ciuchach

Gość gość
no właśnie ten wieczny foch Baśki jest już mocno irytujący, Domagała w sumie też, o ile na początku był ok, to teraz już nie, zapowiadało się fajnie, a wyszło jak zwykle

Gość gość
no zgadzam sie z wami w 100 %, ogladam nastepny odcinek (bo we wtorki nie moge ) i to samo, foch Baski, miny spod byka, ona wielce wszechwiedzaca i znajaca sie na wszystkim, wielka wyrocznia, i jeszcze mowia o niej doswiadczony fachowiec" ani biura nie ma, tak sobie beirze kase za wynajciecie sali, nic nadzwyczajnego nie robi, calkiem to smieszne, i jeszcze ciagle ma klientow, Domagala menel, ona rozczochrana, obawialabym sie jej cokolwiek powierzyc tym bardziej realizacje wesela, smiech, Wiedlocha tez ma beznadziejna role, cwaniara itp, bardzo sie zawiodlam myslalam ze z odcnkami serial sie rozkreci ale nie, Baske przycmiewaja wszyscy, ba rola Gliwy bardzo fajna ale Roznerski to porazka wyglada jak malowane ciele i te jego male skosne oczka

Gość gość
tak jak wielka moda w tych serialach na promowaniu buntu wobec rodzicow, rodzice Baski jak i Wiktora to bogaci ludzie, ktorzy mogliby pomoc dzieciom, a tu wielki foch i wypinanie sie na rodzinny dom i firmy, oj oj oj, doprawdy? wiem, ze to tylko serial ale to smieszne, to jakby pchniecie do nasladowanie mlodych ludzi ,ze rodzice sa be--- zrobie im na zlosci i bede jadl ze smietnika i mieszkal w norze, ok jesliby sie powodzilo takiemu zbuntowanemu dziecku, cos by osiagnelo, a taki Wiktor grajek z apiwo ale honorowy ze hohoh

Gość gość
baśka wypięła się na ojca bo jest despotą, w sumie sama nic bym nie wzięła od takiego ojca,który za każdym razem by mi wypominał,że mam wszystko dzięki niemu. Natomiast Wiktor sam się wypiął na rodzinkę bo nie chciał pracować w firmie ojca tylko grać. Tak że odwrotność do Baśki. Moim zdaniem właśnie za mało Gliwy w serialu,tutaj przynajmniej jest na co popatrzeć zawsze fajnie wygląda,nie to co tamta bezdomna. Nie wiem co tak wszyscy na nią lecą jak z niej takie znudzone czupiradło.

Gość gość
W tych filmach i serialach czesto tak jest, ze dziwnym trafem wszyscy leca na beznadziejna dziunie , jakby byla jakas boginia...taka lepsza rzeczywistosc:D Moim jedynym zastrzezeniem do Baski jest fryzura. Niech cos zrobi z tymi kudlami i zaraz bedzie ladniej wygladac. Niech sobie bedzie ta hipsterka, ale do licha - niech sie uczesze! Czy hipsterzy maja zakaz uzywania grzebieni, jak to tam jest? A Wiktor, niech sie dla odmiany umyje i kupi niezmechacony sweter :o czy az tak wiele wymagam?

Gość gość
oni wszyscy tam wyglądają jakby ich piorun p*****lnął

Gość gość
nieee, no nie wszyscy Pakulnis i Gliwa bardzo na plus

Gość gość
Więdłocha ma tragiczną rolę, mam nadzieję że Pakulnis nie spikną z producentem, bo to byłoby banalne

Gość gość
ciekawa jestem jakie dziś wesele będzie organizować ta mdła baśka

Gość gość
I znowu byla rozczochrana. Niech ktos da tej dziewusze grzebień, tangle teezera, czy coś...a Wiktor znów w tych samych ciuszyskach (mam nadzieję, że przynajmniej wypranych) dobrze, ze chociaz fryz ogarniety. Oni oboje wygladaja jak para biednych hipsterow, wizualnie pasuja idealnie. Cielęce spojrzenie Roznerskiego Mikołajka wk*****a niezmiennie, bezlitośnie...czemu oni go tak nachalnie promują? Naprawdę z powodu fanek? Że tez te małe p***y (+moja matka) nie mogą sobie jakiegoś innego obiektu znaleźć, majgad... Nie wiem, w USA mają Reynoldsa, Goslinga, Gordon-Levitta, co jeden, to lepszy, po prostu; a my tu takich gogusiów Mikołajków i emo z szyjo-przykurczem musimy oglądać. Dobrze, że ten Domagała chociaż zabawny jest...

Gość gość
Racja watpliwego uroku i urody faceci w tym serialu. Chociaz Roznerski nie jest taki irytujacy np w Singielce. To juz chyba zalezy od roli

Gość gość
oczywiście nawet klient tatusia nie oprze się urokowi potarganej Basieńki :D, a swoją droga jej zachowanie w stosunku do tego kolesia z Anglii poniżej krytyki, zresztą w ogóle ten serial robi się coraz głupszy, proponuję zakończyć na jednej serii

Gość gość
poprzednie odcinki jako tako wciagnelam sie, ale juz mam dosc, serial stal sie oblesny, rozczochrana oblesna Baska, menel Wiktor, odpychajaca Więdlocha, jakas tu brzydka ubrana w szmaty, mieszkanie Baski wyglada jak nora, zatęchla i brudna melina, idiotyczne zachowania Baski wobec Michala, fochy Zofii do producentki czy kim tam jest, ktos daje jej role a ta fochy stroi ciagle nadasana wielka gwiazda, to nie graj idiotko jak nie chcesz,i zachlej sie na smierc, drugi mądry Wiktor, ktos chce mu oferowac pomoc (Beata) a ten zachowuje sie jak d**ek, wypina sie i cwaniakuje, to niech zyje na smietniku jak takii niepokorny i niezroumiany gwiazdor,

Gość gość
wedlocha jest w końcu w ciąży z quasimodo? bo coś mi się kurna oglądać tego nie chce, a męczy mnie reklama ;)

Gość gość
pewnie nie, jak para takich debili wychowałaby dziecko?

Gość gość
ten serial jest jednak beznadziejny i jedyne, co promuje to wieczne fochy i pretensje