Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie bywac zeby spotkac religijnego, porzadnego mezczyzne?

Polecane posty

Gość gość
Wszystko = seks ? Wiesz może być i tak, że niektórym seks przesłonił inne wartości....

Gość gość
interferonAlfa -dokladnie !

Gość gość
Ale skad sie wzial nagle watek bezdomnych? Oczywiscie ze sa oni takimi samymi ludzmi ale ktos tu napisal tak jakby bezdomni mogli byc gorliwymi katolikami? A bogaty czlowiek juz nie bedzie tak gorliwy jak bezdomni????masakra

Gość gość
Hehehe inerferonAlfa zly czlowieku Ty ktoremu sex przyslania caly swiat ,wstydz sie bezbozniku :D

Gość gość
Autorko a jak zapatrujesz się na to. Kobie/ty bądźcie po/sluszne mezom. Nie jest to kpina tylko poważne pytanie bo też jestem wierzący i zdaje sobie ze koedys będę głową rodziny.

Gość gość
To znaczy ,ze bedziesz mogl ja prac i wkladac jej analnie i ona bedzie Ci posluszna :)

Gość gość
Wiele o tym cztalam i liznelam rozne swiadectwa, objaawienia. Wystarczajaco mnie to wszystko przekonalo ze seks przedmalzenski to grzech oraz zdrady tym bardziej.z naszego zycia bedziemy sadzeni przed Bogiem, a wiele dusz cierpi w czysccu i w vpieklke wlasnie za grzechy nieczystosci cudzolostwa...

Gość gość
interferon znam takie cnotki niewydymki co trzymaly do slubu ,potem kwestia czasu i albo facet sie masturbuje w lazience w ukryciu przed zonka ktora mu daje tylko w celach prokreacji albo jedna ze stron idzie sie lajdaczyc na boki z kolega/kolezanka z kolka rozancowego ..

Gość gość
Wiem o tym. Chcialabym sie spelnic w roli kobiety takiej wg Bozych nakazan, ale wiadomo ze czlowiek nie jest idealny. Wazne zeby nad soba pracoiwac. Ja musze nad swoim charakterem pracowac zwlaszcza bo jestem uparciuchem.

Gość gość
gosciu z 16.35 Interferon podał przykład bezdomnych -co chyba (?) miało być kpiną z tych ludzi. Nie rozumiem czemu napisałeś masakra ? Przecież nikt tutaj nie przeciwstawia bogatego z bezdomnym w kontekście gorliwości. Jedno drugiemu nie przeszkadza.

Gość gość
Niedouczenie i powielanie stereotypow o seksie tylko w celkach prokreacyjnych i to ze vkatoicy maja marne libido. Guzik prawda

Gość gość
Przez te Wasze gadki o sexie az mi sie zachcialo bzykac ,dzisiaj wieczorem bedzie g**** na nieslubnym ,mozecie sobie to dopisac do listy waszych grzechow niemoralni katolicy Wy !

Gość gość
Za duzo lewackich masonskich mediow uzywacie

dziś bogatych stac na ksiazki dziś dokladnie - nawet jak sie czlowiek zaczyna spotykac z nowa dziewczyna to nie zawzse wszystko jest ok w sprawach lozkowych, w kamasutrze w czasach 200 lat po bilblii juz opisali ze ludzie moga miec rozne rozmiary narzadow i ktos z narzadami ogromnymi sie nie dogada z tym z mniejszymi... poza tym nie chodzi tylko o fizycznosc.. xx z bezdomnymi to bylo powaznie powiedziane, to sa ludzie ktorzy swoje przezyli, maja mase czasu i przemyslen - sa dojrzali. Sa tez czesto gorliwymi oddanymi wierze katolikami. xx Oni gleboko wierza z przyczyny takiej ze tylko to im zostalo Inni sa bogaci bo ciezko pracowali i na tym im zalezalo Jeszcze inni maja duzo seksu bo cale zycie o niego zabiegali

konkluzja nie byla taka ze bezdomni sa gorsi tylko taka ze ludzie ktorzy maja ciekawe zycie, cele, marzenia, plany przewaznie nie maja czasu ani checi ograniczać sie bzdurami (w tym zwiazkami)

Gość nieznajoma8D
Takie rozmowy z reguły zmierzają do jednego i nie mają sensu. Nie można wszystkich wrzucać do jednego worka. Są ludzie, którzy przed ślubem współżyli i są razem do końca życia, ale są i tacy co się rozstają. Tak samo się dzieje gdy ktoś czeka z seksem. Gdyby wszystko zależało tylko od seksu to już dawno został by to opracowane "droga do szczęścia tylko..." Osobiście mam 24 lata, jestem wierząca, praktykująca i chce poczekać z seksem do ślubu. Nie wiem czy mi się uda, na razie dałam radę... ale jestem tyko człowiek -grzesznikiem, który zawsze może zbłądzić. Jest mi ciężko bo należę do atrakcyjnych kobiet, mam świetną pracę, studia.. Faceci się w okół mnie kręcą, ale ciężko znaleźć kogoś kto podzieli moje poglądy. Dlatego odpowiadając- gdzie szukam-> tak jak inni mówili rekolekcje, wyjazdy oazowe, spotkanie powołaniowe (są organizowane w większych miastach).

Gość gość
Nieznajoma, zdradź jakie miasto, może to siebie szukamy? ;) Oczywiście mówię półżartem, no ale może kto wie... :)

Gość nieznajoma8D
Jestem z Trójmiasta.

Gość gość
Hehe, no to drugi koniec Polski ;) Szkoda :)

Gość Nieznajoma8D
Tak całkiem drugi koniec? Okolice gór? Uwielbiam te tereny, ale tylko na czas odpoczynku:)

Gość gość
No, prawie, Dolny Śląsk ;)

Gość nieznajoma8D
To się zgadza, drugi koniec Polski:)

Gość gośćwkość
Ale bym sobie opi/er/dol/ił baranka bożego, rakiego pieczonego z cebulką i do tego kufel piwa.

Gość gość
A cos stoi na przeszkodzie? Weekend sie rozpoczyna ,bezbozni beda sie bzykali i pili ,a nadgorliwi beda marzyc o prawdziwej czystej milosci :D

nieznajoma8D wczoraj jak cudowna bys nie byla to ja bym Ci sie nigdy nie oswiadczyl... myslisz ze pewnego siebie faceta jara to ze jestes dziewica? jestes tylko czlowiekiem - grzesznikiem jak to poweidzialas do tego barankiem bez doswiadczenia... tylko glupiec wierzylby ze bez porownania chcialbys spedzic seksualne zycie z jednym facetem. Ktos z jajami wolalby zeby kobieta miala porownanie i wybrala akurat tego bo wie jakie sa realia i ze ten jest dla niej najlepszy

Gość gość
Problem w tym ,ze "czysci" uwazaja sie za lepszych od nas grzesznych smiertelnikow ,ktorzy odpowiedza za to ,ze sie bzykaja bez slubu :D :D bo to przeciez taka zbrodnia cieszyc sie wlasnym cialem z ukochana lecz nieslubna osoba :D

psychologicznie rzecz biorac to przeciez trzeba sobie jakos wytlumaczyc to ze bez sensu sie odmawialo sobie najwiekszej w zyciu przyjemnosci, ktora na dodatek nie szkodzi zdrowiu - wrecz przeciwnie :D

Gość gośćautorkaaa
ja mam powod : obietnice, wiec nie moge jej zlamac. ciezko bedzie ale slowo trzeba dotrzymac.....

Gość gość
Nie odmawiac sobie tylko czekac na ukochana osobe..