Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie bywac zeby spotkac religijnego, porzadnego mezczyzne?

Polecane posty

Gość gość
cyt . Interferona : "psychologicznie rzecz biorac to przeciez trzeba sobie jakos wytlumaczyc to ze bez sensu sie odmawialo sobie najwiekszej w zyciu przyjemnosci... " Wypowiadasz się o rzeczach, których nie rozumiesz. To tak jakbyś wypowiadał się o fizyce kwantowej nie rozumiejąc jej.

Gość nieznajoma8D
Interferona odpowiadając na Twój post. Ja żyję po swojemu wierząc w Boga i przykazania, staram się nie narzucać nikomu mojego stylu życia i zasad. Jeżeli chce wytrwać do ślubu to moja sprawa. Znam wiele małżeństw, które czekały z sexsem do ślubu i są nadal razem i nie żałują. Nie czuję się lepsza od kogoś kto uważa inaczej, ja w wielu sprawach widzę, że jestem słabym człowiekiem. Mówiąc, że nie ma nic złego w sexsie z wieloma partnerami, że trzeba mieć porównanie itp. myślę że się mylisz, poczytaj trochę. Jak wiele chorób jest roznoszone drogą płciową i duża ilość partnerów zwiększa ryzyko. Zobacz jak wiele dzieci na tym cierpi, kiedy jest "nie chcianym dzieckiem". Myślę, że we wszystkim trzeba mieć umiar, oraz być pewnym tego co się robi. Każdy z nas ma swoją drogę w życiu... I nikt nie przeżyje życia za nas samych, każdy uczy się na swoich błędach.

Gość gość
A gdzie znaleźć religijną, ale ATRAKCYJNĄ dziewczynę/kobietę?

Gość gość
W niebie?

Gość gość
Aniołka :-)

Gość gość
ale choc w porzadku, nie byly zbytnio religijne. Chodzi mi o kogos kto powaznie traktuje sprawe wiary w Boga i zyje wg zasad Kosciola. - ooo kooochana, to tylko Wesołowski, paetz lub inny kardynał Law Ci sie nada - wprawdzie zbytnio religijni to nie sa, ale za to zyja DOKŁADNIE wg zasad Kościoła, hehe ja wole ludzi w porządku, któryy nie musza kierowac sie religią, by być porządnymi, uczciwymi, dobrymi ludzmi...

Gość gość
autorko z takimi poglądami jesteś najbardziej wartościową kobietą jaką znam coś pieknego i nigdy nie próbuj złamać obietnicy

Gość gość
Piękne :-)

Gość gość
co kooorfa piekne jest ?

Gość gość
na popularnych i znanych pielgrzymkach , tam poznasz wartościowych ludzi np. w Licheniu jest 5 ha terenu do zwiedzania i całkowita opieka pielgrzymkowa.