Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci leca tylko na wygląd, mam przykład.

Polecane posty

Gość gość
dziś Nasze babcie i dziadkowie nie mieli takiego świra i jedli wszystko co pszeniczne, bułki, chleb, ciasta i żyją po 80-90 lat. Czyli wg ciebie żyli 4 razy krócej niż powinni? :D Bez pszenicy by żyli 320 lat? hahahahahahahahah Wspóczuję braku myślenia!

Gość gość
14:44 To nie jest od potu. Uwierz mi Jesteśmy uczeni złych nawyków żywieniowych każdego dnia. Choćby łączenie produktów. Powiedz mi, czy gdybyś postawił na stole wszystko to co zjadłeś w ciągu dnia to przeważałyby surowe warzywa i owoce?

Gość gość
Tak tylko ,że kiedyś nie było oprysków.

Gość gość
Ale surowe nie gotowane. Tak?

Gość gość
Raczej nie ale to nie jest tak ,że jem śmieci.

Gość gość
280ml ciepłej wody z polówką wyciśniętej cytryny na czczo z rana i już poczujesz różnicę!

Gość gość
dziś Mi też się tak zawsze wydawało a potem odkryłam że człowiek potrzebuje 5 a nawet 6 godzinnych przerw między posiłkami a szkoła która głosi że 2,5godziny lub 3godziny to najgorsza szkoła. 2dni głodówki w tygodniu nie zaszkodzi. Zapamiętać trzeba: ,,śniadanie zjedz jak król, obiadem podziel się z przyjacielem a kolację oddaj wrogom" Niektórych produktów nie powinno się nawet łączyć-nikt nas tego nie uczy a od tego zależy sprawność naszych narządów wewnętrznych.

Gość gość
Może faktycznie coś w tym jest ale z racji swojego wzrostu nie mogę jeść samych warzyw bo ćwiczę i potrzebuje białka.

Gość gość
zgadzam się z tym ja byłam kiedyś bardzo brzydka i mężczyźni nawet ci podobnej urody do mnie śmiali się ze mnie i mnie wyzywali (ja ich nie wyzywałam, właściwie to ich łukiem omijałam bo nie chciałam słuchac tych niemiłych komentarzy) z wiekiem zaczełam ładnieć, jak nie miałam w ogóle kształtów tak zaczeła mi sie robić talia, tyłek no i piersi z rozmiaru nic zrobiły się na małe (ale dopiero w wieku 19 lat :P ) i tak z roku na rok co raz lepiej wyglądałam, teraz (22l) mam powodzenie a osoby które wcześniej ze mnie szydziły i mnie wyzywały chcą się teraz ze mną umówić, ale ja mam do nich uraz więc mówie im stanowcze NIE. x podam jeszcze jeden przykład, który mówi że mężczyźni są do tego hipokrytami (oczywiście nie wszyscy) mam kolege który wydawał mi się w porządku. Rozmawiałam z nim i spytałam się go czy umówi się z K (ma trądzik, ale leczy go skutecznie, jest mądra, zabawna, towarzyska, miła, ma wiele zainteresowań do tego jest ładna i ma ładną figurę) on powiedział że się z nią nie umówi bo ma trądzik a on nie może mieć dziewczyny z brzydką cerą, a sam ma trądzik i to 100x mocniejszy od niej który nawet chyba nie leczy, z wyglądu też nie powala, no kurde... mówił nie raz jaka ona fajna, miło się z nią rozmawia, że jest idealna na dziewczyne, ale nie chce być z nią przez trądzik choć sam ten hipokryta ma większy, normalnie aż mnie krew zalewa

Gość gość
No ej, temat jest o leceniu facetow na wygląd, a nie o diecie i luźnych stolicach po glutenie

Gość gość
wiecie, powiem coś niepopularnego, ale osoba mająca trądzik jeśli sie zwiąże z osobą mającą trądzik to ich dzieci już na 100% będą mieć trądzik, może lepiej, że szukają kogoś bez, pomyslcie o dzieciach, sama miałam trądzik i boje sie czy to nie przejdzie na moje dziecko

Gość gość
Haha ale yeblas :D To jak ktoś mający tradzik się zakocha na zabój w kimś kto tez ma trądzik, to i tak nie może z nim być, bo dzieci będą miały trądzik :D Ok, będę pamiętać.

Gość gość
Niekoniecznie tak to nie działa większą szansę na to będą miały twoje wnuki nie dzieci.

Gość gość
No wez się ogarnij, nie będę rzucała chłopaka, bo miał tradzik i szukala na siłę takiego, co nie mial!!! Może Ty tak zrobilas, to gratulacje.

Gość gość
nie chodzi o to by kogoś rzucać, chodzi o to żebyś zrozumiałą dlaczego niektórzy szukają kogoś ze zdrową cerą jak sami mają trądzik

Gość gość
......... Szukasz po cerze, serio? Może jeszcze po kolorze oczu i włosów o.O

Gość gość
LOL a czy ja w ogóle napisałam kogo szukam , napisałam tylko, że mam trądzik i moge zrozumieć, że ktos z trądzikiem może mnie nie chcieć, geniusze tu siedzą!

Gość gość
gość dziś A jak ktos nie ma trądziku, to nie rozumiesz, dlaczego Cie nie chce :D

Gość gość
ale ten kolega co powiedział że sie nie umówi z nią przez trądzik (który właściwie bardzo ładnie jej ginie) ma jakieś wielkie wymagania, po tym jak powiedzial ze nie chce z nia byc to powiedzial jakiej kobiety szuka, to mówił ze ma byc madra, inteligentna, zabawna, pracowita, powinna umieć gotować, mieć zainteresowania, być miła, wyrozumiała, nie powinna się rządzić - no ok, rozumiem ze charakter jest wazny i tu sie nie czepialam, potem opisal wyglad - ma mieć długie jasne proste włosy, tylko szczupła, figura klepsydry, ladna buzia (duze jasne oczy, duze usta, maly nos) - pomyślałam że ok, ale potem zaczął wymieniać wręcz absurdalne rzeczy - dłonie szczupłe, palce nie za długie, paznokcie nie za długie, stopy szczypłe, bez widocznych żył, drugi palec nie może być dłuższy od palucha, szczupłe kostki i łydki, uda szczupłe z przerwą między nogami, delikatne dołeczki te nad pupą, szczupła szyja, wąskie ramiona, cera jasna, nie może mieć trądziku, piegów, pieprzyków (a jeśli już to bardzo mało), nie może mieć włosów na ciele, nie może przytyć (ma mieć ciągle tą samą wagę), ma mieć taki a taki wzrost - i coś jeszcze gadał ale nie pamiętam, no dla mnie wręcz absurdalne, rozumiem że każdy ma swój ideał, no ale żeby stawiać takie wymagania? powiedział tylko że może się 3/4 rzeczach (niektórych) nie zgadzać się, tylko że musi je wtedy jakoś zamaskować, np gdyby miała ciemne włosy to musi je przefarbować, no stawia takie wymagania choć sam nie ma zbyt wiele do zaoferowania