Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ślicznapsotka

hejka! popisze ktoś?

Polecane posty

Definicja słowa "zołza" nie brzmi ciekawie :) Przenośnia z książki ponieważ zachowuję się tak jak z jednej książki "Sherry Argov" Strigoica będzie wiedziała bo to książka dla kobiet :D Klawy77 nie czytaj :D

Sysia, podobasz sie sobie, ja tak Cie widze:D X Objecuje nie czytac kobiecych ksiazek:D, wole co Wy napiszecie:classic_cool:

Klawy77 dobrze prawisz :D ale bardziej wyglądam na Anioła niż diablicę :D

Do aniolka to jeszcze troszeczke Ci brakuje:D, ale pewnie slodko spisz i wtedy wygladasz jak aniolek:classic_cool:

O wtedy to aureola mi świeci nad głową :classic_cool: Strigoica co tak zamilkłaś?

Wybaczcie że wam uciekłam. Sysia w twoich wyobrażeniach wyglada jak ponętna pani nauczycielka.:-) Aż boję się zapytać jak mnie sobie wyobrażasz.:-)

No obok takiej anielicy to chyba każdy mężczyzna chciał by się budzić albo chociaż patrzeć jak śpi.:-)

Strigoica dziś Księgowa :D 🖐️ Klawy77 dziś To co wysłałeś to są farbowane włosy :) Ja mam naturalną słowiańską urodę :)

Uuu ponętna pani księgowa nachylająca się do kserokopiarki.:-) Oj Klawy zimno zimno...:-)

Strigoica dziś Wyobrażam sobie Ciebie jako blondynkę z magnetyzmem, która przyciąga każdego mężczyznę. Z charakteru jako osoba: silna, z pokorą, z dobrym sercem, wzbudzająca szacunek, respekt i normalnie Anioł :)

Klawy77 dziś Akurat mieszkam w mieście więc nie ubijam masełka :D

Sysiu dlaczego zbużyłaś Klawego wyobrażenia o tobie.:-) Sysia ubijająca masełko marzenie każdego mężczyzny.:-)

Strigoica dziś Może dlatego, że w profilowym masz blondynkę i dlatego mi się tak kojarzysz :) Opisz mi siebie proszę.

Strigoica dziś Hahaha no z chęcią bym ubiła jakbym miała okazję :) ciekawa byłabym czy by wyszło masło :) Kiedyś jak byłam na wsi u rodziny to nawet nie potrafiłam wydoić mleko od krowy :D Ciężkie to jest :classic_cool:

A wiecie ze koledzy dopytywali sie po wystapieniu dziewczyn, czy polki rzeczywiscie sa takie:D...duzo dajace X Sysiu, to jest bardzo dobry wynik:D

Mam jasnobrązowe włosy ciemnoniebieskie oczy i jasną karnację. Trochę takie poplątane z pomieszanym. ;-)

No Sysiu jak na mieszczucha to i tak dobrze bo mogłaś próbować wydoić byka a to by było trochę gorzej.:-)

Strigoica dziś To na pewno jesteś ciekawą osobą :) A z charakteru chyba dobrze trafiłam? ;)

Klawy są ładniejsze ode mnie.:-) Sysiu trafiłaś w bingo. Z zasady staram się być miła ale jak ktoś mnie zdenerwuje to potrafię powiedzieć coś co w pięty pujdzie.:-)

Klawy77 dziś Po prostu ten wynik zawyżył bo samowystarczalna jestem :D