Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ślicznapsotka

hejka! popisze ktoś?

Polecane posty

A wlasnie Slicznapsotka to 13-tka ktora pytala jak sprzatac dom:D i takie tam

Sysia, moze dane nam bedzie razem popisac i sie poznac;D...blizej:P

Racja Sysiu nie ma co żywić urazy bo z czasem człowiek topi się we własnym jadzie.

Strigoica, nie wiele Ci moge dac ale ciesze sie ze moge Ci sprawic przyjemnosc:D

Strigoica mimo to jestem pewna, że nie każdy jest romantykiem, ale na 100 procent Ciebie Twój mężczyzna kocha najbardziej :) A właśnie rozmawiałaś z nim na ten temat?

O kurcze wyobraziłam sobie zołzę Sysie w wałkach na głowie ubraną w podomkę i z wałkiem w ręce czekającą na Klawego.:-) ;-)

Strigoica, jak moge Cie nazywac?, bo jakos tak z wampirkom to Ty mi nie pasujesz:D

Rozmawiałam ale jak narazie rozmowy idą nam jak po grudzie. Myślę że z czasem dojdziemy do konsensusu ale na to potrzeba czasu.

Strigoica dziś hahaha ty mnie tu nie porównuj do Halinki Kiepskiej :D Halinka mimo papilotów zawsze ma proste włosy :D

Emilka,Ems lepiej brzmi:D, miej nadzieje ze z wiosna cos sie w nim obudzi:D, obudzi milosc do Ciebie:D

Gość gość
czemu wyrzuciliście slicznąpsotke z jej tematu i na dodatek zaspamowaliście go ????????????????????????

Strigoica rozumiem :) Lepiej na spokojnie porozmawiać chociaż wiem, że ciężko kiedy druga osoba podnosi ton :)

gość dziś Sama przestała odpowiadać :) Klawy77 był skory nawet do pomocy :P

Broń boże nie porównuje cię do niej. Myślę że do obrazu zołzy Sysi pasuje jeszcze taki dopalający się papieros w kąciku ust.:-) Sysiu ty za miła jeateś na zołzę. Klawy wiem że on mnie kocha ale jak na razie jesteśmy na etapie małego kryzysu małżeńskiego.

Oczywiście żartowałam z tą zołzą :) ale spoko powkręcać i pośmiać się można :P

Przecież w każdej chwili autorka może wrócić na temat i dołączyć się do rozmowy. Nie widzę problemu.

Sysia, nie jestes taka straszna jak sie malujesz:D, a wlasciwie dlaczego twierdzisz ze jestes zolza? Z pewnoscia tak ze skromnosci dla zartow:D, ja tez czasami mowie ze jestem stary i brzydki:P X Widze ze czulem Wasze mysli:classic_cool:

Kobieca intuicja mi podpowiada że ten ,,stary i brzydki" to tylko antonim.:-)

Klawy77 dziś Czemu twierdzisz, że nie jestem taka straszna jak się maluję skoro nie widziałeś mnie bez make up? :D Bez wyglądam tylko na 12 lat :D Zołza to taka metafora do mojego sposobu bycia :) No, ale przynajmniej jestem osobą ciekawą i intrygującą no.. tak mi się wydaje ponieważ dużo osób lubi przebywać w moim towarzystwie :classic_cool: