Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moglabym non stop uprawiać sex z moim facetem. Czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Ciągle mysle o seksie z nim i o tym kiedy we mnie bedzie. Mogla bym się z nim kochać ciągle, strasznie mnie podnieca. Często nawet na pracy nie umiem się skupić. Jestem chyba uzależniona od niego i seksu z nim.

Gość gość
Witaj w klubie:-o tylko juz go nie ma:-o

Gość gość
też tak mam że ciągle chcę ale tego którego chcę nie mogę mieć non stop

Gość gość
A co sie stalo? Mysle ze jak ludzie są dobrze dopasowani to zawsze im wyjdzie i będą siebie pragnęli i raczej sie nie rozstaną.

Gość gość
A reskatorowi zona nie chce dać.

Gość gość
Czego nie możesz miec go non stop?

Gość gość
bo jest moim kochankiem,nie partnerem...

Gość gość
to chore, myślałaś o leczeniu?

Gość gość
Tu autorka. Ja tylko ze swoim narzeczonym jezeli ktos ma tak z kochankiem no to zgadzam sie nie jest to zbyt dobre Właśnie jest to dla mnie dziwne ze aż tak mnie do niego ciągnie i ciągle mam na niego ochotę. Tylko że leczenie w sumie czego? Bo jak to nazwać.

Gość gość
Kiedyś tak miałam że skończył ja miałam orgazm i dalej bym się chciała kochać, do czasu gdy chłopak zaproponował lekarstwo seks z kilkoma na raz. Chłopak i jego troje najlepszych kolegów którzy mi się podobali wzięło udział w tym całonocnym seksie. Szczegóły ominę , ale wyleczyło mnie to na dłuższy czas.

Gość gość
nastepna dewiantka :O

Gość gość
Prawidlowo. Seks to zdrowie, a wysokie libido świadczy o dobrym poziomie hormonów. Twoj chlopak za to to sukinsyn szczesciarz, wielu facetow chcialoby taka kobiete. Sam sie podpisuje.

Gość gość
Moze i ma szczęście chociaż mój facet często ma ochotę na seks ale kilka razy mowil mi ze tylko mnie to obchodzi glownie kiedy mialam ochotę wieczorem ale dlatego zeby się wymigać bo on wieczorem nie lubi, tylko rano ale dograliśmy sie. Chyba oboje nie potrafimy bez siebie z zbyt długo wytrzymać. Zreszta ktoś kiedyś mi powiedzial że jak facetowi nie bedzie dobrze w łóżku z kobietą i nie będzie spełniony w seksie z nią zawsze bedzie szukał seksu poza domem, można z kimś sie dogadywać i na codzien zyc fajnie ale jak nie ma tego erotyzmu i przyciągania i fajnego seksu nic z tego nie bedzie. Czasami wydaje mi się że pociąg do drugiej osoby i super dogadywanie się w łóżku jest najważniejsze.

Gość gość
tez mogłabym czesto i kiedys tak miałam...ale od pewnego czasu mój mąż chce max raz na 2 tygodnie. Usycham. Choc nadal kocham.

Gość gość
To trzeba pogadać z mężem. Spróbuj go podrywać, uwodzić. Sama inicjuj takie zbilzenia. Czasami wystarczy jednoznaczne spojrzenie.

Gość gość
dzięki za rady dot. męża, ale to nie działa! ani inicjowanie, ani podrywanie ani rozmawianie ani sugerowanie, etc... po prostu on chce mniej! Długo z tym walczyłam, ale odpuściłam i próbuję to akceptować + mieć względny kompromis (np. zabawki). Ważne też że same zbliżenia są naprawdę super i trwają odpowiednio długo:-) Co ładuje moje akumulatory na suszę...

Gość gość
Autorko jesteś młoda, więc to normalne. Z wiekiem i zmianami hormonalnymi zachodzącymi w organizmie kobiety libido też się zmienia. Raz jest spadek, a raz wzrost i co za tym idzie ogromne pożądanie.

Gość gość
Tez tak mam ze mysle o seksie z moja partneka ale ona jest za granica a ja usycham