Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawilam go bo byl patologiczny, ale caly czas nie moge zapomniec. pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Bylismy ze soba troche ponad rok. Wielka milosc, ale po czasie okazalo sie, partner strasznie ciezki we wspolzyciu. Ignorowal mnie, raz zblizal sie, potem mnie odrzucal, nie chcial rozmawiac o problemach, izolowal sie, nie chial ze mna spedzac czasu, wolal grac w gry na telefonie. Duzo pil. Mial napady zlosci. Krzyczal. Wypieral sie tego co powiedzial lub zrobil. Mierzyl mnie inna miarka niz siebie. Jemu bylo wolno, mi nie. Ale mimo wszystko bylo tez duzo wspanialych momentow, szczegolnie na poczatku. rozmawialam z nim wielokrotnie, dawal obietnice bez pokrycia. Zostawilam go z rozsadku, wbrew sercu. On walczyl, ale wiedzac jakim jest czlowiekiem, zdawalam sobie sprawe, ze powrot jest bezcelowy i nie dalam mu 2 szansy. Od czasu rozstania caly czas o nim mysle. kompletnie nie mam ochoty na randki z innymi etc. On teraz znalazl sobie dziewczyne. strasznie mnie to zabolalo. Sama siebie nie rozumiem. nie chce z nim byc bo wiem, ze on nie jest w stanie sie zmienic, ale mimio wszystko cierpie. jak zapomniec? dlaczego to wszystko jest takie skomplikowane?

Gość devon_sioor
Ma 2 dzieci z innymi kobietami szok szok!!!

Gość gość
rozstania z patolami niestety bola...

Gość devon_sioor
jakby to powiedział Kraśko: szok i niedowierzanie ciekawe w sumie jak odbiera się w społeczeństwie kobiety, które mają np. 3 dzieci i każde z innym facetem. w moim towarzystwie występuje 1 przypadek faceta z 3 dzieci - każde z inną babką - przy czym gdy jedna była w zaawansowanej ciąży on już zdążył zasiać, także na bogato

Gość gość
To juz wiemy gdzie podziewa się prawdziwa Ala Krawczyk :P

Gość gość
Moja matka ma czworo dzieci z trzema facetami.