Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nazwiska które waszym zdaniem są dziwaczne, temat na luzie

Polecane posty

Gość gość
Spotkałam kiedyś kobietę o nazwisku Stawowa-Dziura :) .Jak to usłyszałam myślałam , że padnę że śmiechu .Są też nazwiska Kapusta, Podyma, Gnojek ,Luźna :)

Gość gość
Najbardziej obciachowe nazwisko we wszechświecie - KACZYŃSKI :P

Gość gość
waligóra :D gorzki:D pozyczka:D baran:D cep:D dłubał :D hultaj:D indor:D Kołek:D,tak się kiedys nazywala wiola kolakowska Lis:D Łach:D Maruda:D Noga,Niski,:D Ofiara:D Pająk :D Rusek,Rak,Raczka ,Ryps:D Sruba:D Turek:D Uwaga:D Wyrwał:D Zdzich dla kobiety:D,Zgon,:D

Gość gość
znałam kiedyś gościa co nazywał się Lichorobiec i rzeczywiście licho robił:P

Gość gość
Śledzińska - Katarasińska

Gość gość
cymbał i wiecie jaka to laska była.

Gość gość
Krok ?zalezy z czym sie komuś kojarzy.Bąk tez fajnie .mucha kwestia gustu,wrona tez ,ale robak to fatalnie.

Gość gość
Hahaha a na jakim wydziale i kierunku jesteś ze praca magisterska o prostytucji jest hahaha ,PROVO

Gość gość
zgłaszajcie klikając w polecenie "zgłoś" tę kretynkę od prostytucji. To nie jest targowisko przekup. nie powinno sie tu fdawać reklam i nagabywań

Gość gość
A ja miałam kiedyś zajęcia z młodym lekarzem który miał na nazwisko Cio/ta. Okropnie się go wstydził,kiedyś na jakichś zajęciach ktoś od nas z grupy zapytał jak się nazywa i wtedy się zaczęło. Co tydzień wejsciowka i pytanie.. Poprawki... Masakra to była.. Teraz pracuje w tym szpitalu co ja i wiem że przyjął nazwisko żony :-)

Gość gość
Krasula:o

Gość gość
Mój narzeczony ma na nazwisko Ciepły...dla mnie to nie ma znaczenia ponieważ nie odmienia się go więc kobieta np. Anna Ciepły nie brzmi już tak jak np. Arkadiusz Ciepły :D no, ale cóż jesteśmy dorośli to nie gimnazjum nikt z tego nazwiska się nie śmieje ;) Jednak śmieszne jest to jak to nazwisko pasuje do mojego faceta. Jemu nawet przy minusowych temperaturach jest ciepło, nie marznie hehe ;)

Gość gość
Cnota, wolek, kura, cymbal, ciba

Gość gość
"Ciepły" to potoczna nazwa homoseksualisty, więc to trochę dziwne jak piszesz, że tak do niego pasuje ;)

Gość gość
kusicielek kocyczek chu/j*****autentyki z pracy

Gość gość
ch*u*j*e*b*a mialo byc

Gość gość
Ruc*hała

Gość gość
Psikuta bez "S". Raz poszedłem i zapytałem o Pana Psikuta z s na końcu...reakcja, "ale tam nie ma S". Widocznie częsty błąd bo Panie nawet się nie zaśmiały.

Gość gość
Pasuje pod kątem tego, że to gorący facet, kiedy ja stoję i dygoczę z zimna bo jest minus ileś tam on potrafi zdjąć kurtkę i dać mi ją i on nawet nie drgnie...ja znowu z tych ciepłolubnych jestem, baaardzo ciepłolubnych stworzeń, dla mnie temperatura idealna to 27 stopni :D dla niego może być zima non stop :)

Gość gość
Strojny

Gość gość
J/e/b/a/s Baran Skwara. W liceum miałam koleżankę Pliszkę a jej chłopak nazywam się Szpak. Na nagraniu ze studniówki był niezły ubaw z podpisu na zdjęciu. Mój ówczesny partner nazywam się Padalec wiec nie lepiej. Dobrze że wyszłam za chłopaka z pięknym polskim nazwiskiem.

Gość gość
h/u/j/e/k- znałam chłopaka o takim nazwisku, który uparcie twierdził, że ojciec i dziadek byli h/u/j/k/i i on tego nazwiska nie zmieni. W sumie to szacun.

Gość gość
bolibrzuch zmarlak