Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość GOŚĆ z OLX

Uwaga !!!! na wysyłki przez INPOST

Polecane posty

Gość GOŚĆ z OLX

Witam przez dwa lata korzystałam z wysyłek firmy InPost ponieważ drobne przesyłki listowe polecone i paczki polecone mają w dość atrakcyjnej cenie ,przez dłuższy czas współpraca układała się ok,byłam nawet zadowolona aż tu w tym roku miesiąc luty stal się koszmarem 19.02.2016 przesyłka jeszcze nie dotarła do adresata a jest już 04.03.2016 r nawet nie wróciła do mnie ???? i to nie jeden taki przypadek mam z tego miesiąca lutego 2016 ,Wydzwaniam na infolinię to zero kontaktu z konsultantami przez trzy dni to tylko muzyki można posłuchać i rozstroju nerwowego dostać ,nie wspomnę o reklamacjach przesyłek przez internet pozostają bez odpowiedzi ,jakby firma przestała istnieć ,szlag trafia człowieka nie ma gdzie się dowiedzieć gdzie są przesyłki w punkcie przyjęć tłumaczą się tak ,ze oni nie mają na to wpływu ,tylko przyjmują i koniec , a śledzenie przesyłek przez internet ? to i tak nie wiadomo gdzie one są bo stale albo jest na głównej sortowni tylko gdzie ? albo jest w drodze do adresata który jej nie otrzymał ,koszmar ,to koniec współpracy z tą firmą , bo ona istnieje ??????wirtualnie ? też nie ,NIE POLECAM !!!! no chyba że ktoś chce podenerwować się i dostawać op*****l od kupującego !!! Pozdrawiam wściekła

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować