Gość GOŚĆ z OLX Napisano Marzec 4, 2016 Witam przez dwa lata korzystałam z wysyłek firmy InPost ponieważ drobne przesyłki listowe polecone i paczki polecone mają w dość atrakcyjnej cenie ,przez dłuższy czas współpraca układała się ok,byłam nawet zadowolona aż tu w tym roku miesiąc luty stal się koszmarem 19.02.2016 przesyłka jeszcze nie dotarła do adresata a jest już 04.03.2016 r nawet nie wróciła do mnie ???? i to nie jeden taki przypadek mam z tego miesiąca lutego 2016 ,Wydzwaniam na infolinię to zero kontaktu z konsultantami przez trzy dni to tylko muzyki można posłuchać i rozstroju nerwowego dostać ,nie wspomnę o reklamacjach przesyłek przez internet pozostają bez odpowiedzi ,jakby firma przestała istnieć ,szlag trafia człowieka nie ma gdzie się dowiedzieć gdzie są przesyłki w punkcie przyjęć tłumaczą się tak ,ze oni nie mają na to wpływu ,tylko przyjmują i koniec , a śledzenie przesyłek przez internet ? to i tak nie wiadomo gdzie one są bo stale albo jest na głównej sortowni tylko gdzie ? albo jest w drodze do adresata który jej nie otrzymał ,koszmar ,to koniec współpracy z tą firmą , bo ona istnieje ??????wirtualnie ? też nie ,NIE POLECAM !!!! no chyba że ktoś chce podenerwować się i dostawać op*****l od kupującego !!! Pozdrawiam wściekła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach