Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajowaMama87

AchDzieciaki.pl sklep z tanimi zabawkami opinie

Polecane posty

Gość MajowaMama87

Kochani szukam zabawek na Zajączka i trawiłam na ceneo na sklep http://achdzieciaki.pl/ , który ma jedne z najniższych cen zabawek i to takich "na czasie". Znacie może ten sklep? Wolałabym się upewnić przed pierwszymi zakupami, bo zamierzam kilka lalek zamówić;)

Gość Karolina Waltz
Znam ten sklep, faktycznie mają bardzo niskie ceny, nie musisz się bać, wszystko jest ok. Zamawiałam tam juz kilka razy i nie było problemów. Pomocna obsługa (nawet jak nie wiesz czego chcesz to pomogą:) no i szybka przesyłka. A dodatkowo zaoszczędzone złotówki:)

Gość gość
na ich Facebooku sprawdź opinie albo na ceneo - to raczej wiarygodne źródła. :)

Gość sylwiawrc
Ja zamawiałam w poniedziałek zabawki na zajączka i dziś dotarły, więc mega plus, że wszystko na czas! Teraz trzeba to tylko dobrze ukryć, żeby do niedzieli dzieci ich nie wyszperały. ;)

Gość gość
Beznadziejna reklama. Na ceneo mozna wszystko wyczytać, więc nikt normalny nie zakładałby takiego tematu na kafe.

Gość gość
o co ci chodzi z tym wyczytywaniem na ceneo? w tym sklepie nie kupowałam ale ceny mają całkiem dobre. już niedługo dzień dziecka to zobaczę czy będą mieli coś ciekawego

Gość mamamani
Przecież sama napisała, że na ceneo go znalazła i pyta czy warto kupić. Też wolałabym zapytać niż porównywać ileś tam sklepów...

Gość sylaamaj2109
Przyda się ten sklep na dzień dziecka... Widzę, że przesyłka idzie max 4 dni więc powinna dotrzeć na Dzień Dziecka jak w tym tygodniu zamówię. :)