Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mogę zrobić w tej sytuacji ?

Polecane posty

Gość gość

Witam kochane kobietki. Mój problem polega na tym , że nie wiem co się ze mną dzieje. Otóż mam 22 lata , a mój partner 26. Na oko wszystko pomiędzy nami jest w porządku , ale nie do końca. Jesteśmy w związku już przeszło 4 lata. Od jakiegoś miesiąca czuję , że się oddalam od partnera choć spędziliśmy cały tydzień razem. Nie mieszkamy ze sobą. Wiem , że go kocham tak samo jak on mnie ale coś mi nie gra w moich uczuciach choć jeszcze miesiąc temu świata po za nim nie wiedziałam. Nie mam teraz potrzeby non stop pisania z nim , dzwonienia , rozmawiania. Choć jedna rzecz się nie zmieniła tęsknię za nim już 2 dni potem jak się nie widzimy. Wiecie może co się ze mną dzieje ? Jak to naprawić ? Pomimo studiów psychologicznych jak widać nie umiem sobie poradzić ze swoim problemem :)

Gość gość
moze po prostu potrzebujesz odpocząć od ludzi w ogóle? ja też nie zawsze mam ochote na spotkania i rozmowy z innymi nawet jak ich baardzo lubie nie każdy ma potrzebe ciągłego przebywania ze sobą

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co sie naprawdę dzieje, co on czuje, myśli i jak to się moze zakonczyc napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Kataszynka
Przede wszystkim musisz zachować zimną krew. Wiem, że w takich sytuacjach emocje mogą wziąć górę, ale postaraj się poczytać więcej na ten temat w http://rozumnie.pl/category/psychologia-w-pracy/ i podjąć decyzję, co będzie najodpowiedniejsze w tym przypadku. Wierzę, że uda Ci się :)

Gość gość
Na twoim miejscu napisdalabym do mojejw rozki Sofii. Ona Ci powie jak zaradzic tej sytuacji i co takiego sie z Toba dzieje. Jest swietna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl