Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakich krajach są duże szanse na poznanie porządnej kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Wiek i wygląd kobiety jest nieistotny.

Gość gość
W państwach islamskich.

Gość gość
gość dziś W państwach islamskich x Nad tym też się zastanawiałem ale ze względu na wiarę nie będą mnie chciały poza tym zbyt duże różnice kulturowe byłyby między nami. No i tam za mąż wychodzą dziewczyny 8-9 czy max 14 letnie a ja jednak chciałbym kobietę.

Gość gość
Do 11:39 Całkiem serio ci napisałem.Musiałbyś przejść na islam.

Gość gość
gość dziś Wiem, że pisałeś serio ale islam to trochę zbyt radykalna jak dla mnie ideologia ale dziękuję Tobie za odpowiedź i poważne potraktowanie tematu.

Gość gość
W Europie ciężko to widzę,może w krajach skandynawskich,Szwajcarii czy Austrii.

Gość gość
Conchita Wurst z Austrii

Gość gość
Przystojny i bogaty facet z bajerem pozna porzadna kobiete w kazdym kraju. Pryszczaty koniotrzep oblech nie pozna w zadnym. Proste:D

Gość gość
nie warto byc porzadna kobieta, faceci takimi gardza i nudza sie takimi, zawsze porzadne wymieniajana te co daja im duzo rozrywki i doopy

Gość gość
wystaczy poczytac to forum, zeby sie przekonac jak obrazane i niechciane sa dziewice, takich nikt nie chce, teraz wziecie maja imprezowe laski latwe do zaliczenia

Gość gość
Do 12:01 Zgadzam się.Wszędzie można znaleźć porządne kobiety ale temat dotyczy gdzie najłatwiej.

Gość gość
czekanie do slubu jest juz niemodne

Gość gość
Facet poleci na wymalowana buzie i sam jej dorobi porzadnosc i charakter nawet jak sie puszcza z kim chce:D Byle tylko z nim byla:D

Gość gość
Na tym forum pojawily sie kilka razy tematy zalozone przez facetow, gdzie oni pisali, ze czuja sie jak smieci bo kobieta nie chce isc z nimi do lozka tak szybko jak z innym facetem poszla, wiec dla faceta czekanie do slubu to tak jakby traktowala faceta gorzej niz jak odda mu sie od razu. Faeci w tych tematac pisali, ze musza czekac dluzej niz inni faceci na seks. Teraz myslenie facetow sie bardzo zmienilo.Jesli kobieta nie chce sie oddac facetowi to dla niego to brak milosci jej strony. Faceci wypisywali w tych tematach, ze traktuje ich kobieta w ten sposob gorzej. Niezrozumiale jak dla mnie:O

Gość gość
Założyłem temat, w którym pytam się o porządne kobiety a wy same wciskacie mi jakieś rozwiązłe. Ja takich nie chcę. Bardziej zrozumiale chyba nie mogłem tematu napisać?! Czytajcie troszkę ze zrozumieniem. gość dziś Nie byłem w tych krajach ale może to dobry kierunek. A wiesz może jaka jest u nich kultura. Chodzi mi czy bliżej islam czy raczej katolicyzm.

Gość gość
gość dziś To tak jak Tobie żonie nie dawałby się mąż dotknąć a każda inna by go ujeżdżała. Jakbyś się czuła?

Gość gość
Religia nie ma nic do rzeczy. Przykład Turcja- bardzo modne obecnie przywracanie błony dziewiczej. W samym Stambule jest kilkadziesiąt klinik się tym zajmujących. Inny przykład- laska nie uprawia sexu waginalnego ale za to anal tak, bo niby dla męża zachowuje "cnotę". Wypaczone w ogóle pojęcia niewinności. Dyma się na wszystkie inne sposoby, poza seksem waginalnym i chce uchodzić za cnotliwą.

Gość gość
gość dziś No właśnie takiego przekłamania pojęcia "niewinności" też nie lubię bo potem ludzie mówią, że są prawie wierni itp. Świat zwariował.

Gość gość
Najszybciej wierne znajdziesz w Polsce. Najlepiej taka która mieszkała w domu nie w bloku.

Gość gość
W Polsce żyję od urodzenia i szczerze wątpię, że szansa na znalezienie w naszym kraju porządnej kobiety przekraczała choćby 5%.

Gość gość
U nas statystycznie co trzecia jest niewierna także nie jest tak źle.

Gość gość
gość dziś No fakt bywają kraje gdzie jest gorzej ale i tak to nie zachęca do zostawania w kraju.

Gość gość
To prawda, w krajach arabskich ze względu na wychowanie i kulturę. Podobno też w krajach latynoskich, zwłaszcza Ameryka Płd. Tam kobiety wychowane są w szacunku do mężczyzn.

Gość gość
w Polsce...wiem,wiem,glupi zart

Gość gość
Ameryka Południowa- nie chodzi o szacunek ale o strach.

Gość gość
12.30 tak jest właśnie w Turcji czy Egipcie one też są zdemorlaizowane i wspołżyją tyle że fizycznie zachowują hymen... Z tym islamam jeszcze jeden szkopuł w wielu tamtych krajach od 30%do 99% kobiet jest obrzezywanych w dzieciństwie. Nie wierm czy chciałbyś taką żonę...

Gość gość
gość dziś Nie przeszkadzałoby mi to o ile byłaby porządną kobietą.