Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tunel aerodynamiczny

Polecane posty

Gość gość

Hej, chciałam zapytać czy ktoś z was był może w tunelu aerodynamicznym FREEFLYCENTER w Lesznie? Szukam oryginalnego prezentu dla siostry i pomyślałam o takiej atrakcji. Ktoś coś?

Gość gość
Tak , ja byłam. Miejsce bardzo fajne, atrakcja jeszcze lepsza. W freeflycenter często proponują fajne promocje, karnety, organizują wieczory kawalerskie i inne imprezy. A samo latanie jest zastrzykiem adrenaliny.

Gość gość
Stosunkowo niedawno odwiedziłam ten tunel z przyjaciółką. Myślę, że to fajna atrakcja do spróbowania dla każdego. Widziałam na ich stronie, że mają niezłą promocję. Jeśli się kupi 2 loty to następne 2 są za piątaka.

Gość gość
Możesz w ciemno kupować voucher na lot, to mega przeżycie. Zabierz przyjaciółkę czy chłopaka i sama się przekonaj jak to jest, żadna opowieść tego nie odzwierciedli.

Gość gość
Jakiś rok temu byłam tam na wieczorze panieńskim siostry. Myślę, że ta atrakcja śmiało nadaje się na prezent urodzinowy i nie tylko.

Gość gość
Ja także miałam okazję polatać w tum tunelu - zabawa naprawdę godna polecenia. Spokojnie można sobie urządzić jednodniową wycieczkę do Leszna.

Przez długi czas loty w tunelu aerodynamicznym były zarezerwowane tylko dla osób mających w tej dziedzinie odpowiednie doświadczenie – spadochroniarzy, osób biorących udział w szkoleniach spadochroniarskich. Jednak obecnie mozna polatać już w wielu miastach w Polsce Jak najbardizej warto bo człowiek czuje się jak podczas skoku ze spadochronem:

https://www.legio24.pl/loty-w-tunelu-aerodynamicznym-w-warszawie-poczuj-sie-jak-ptak/

Na stronie jest opisane jak wyglada taki lot.