Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drondron

Kobieta po zwiazku z arabem

Polecane posty

Gość Drondron

Ciekawi mnie jaka opinie ma wiekszosc mezczyzn o kobiecie, ktora byla w zwiazku z arabem i ma z nim dziecko? Taki normalny zwiazek malzenski nie sponsoring czy seks turystyka, ktory sie rozpadl z powodu braku zgodnosci charakterow.

Jesli trafisz na normalnego,szanujacego kobiety faceta,to z pewnoscia zaakceptuje ten fakt,bo co w koncu jest winne dziecko?Tak samo narodowosc chyba nie jest istotna,bo zwiazki sie rozpadaja nie zaleznie od koloru skory;-)

Gość gość
pobita :) ? czy ukamieniowana ?Lub może żywcem pogrzebana ? Poczytaj sobie w necie,jeszcze nie spotkałam wywiadu z taką kobietą która by była zachwycona

Gość Drondron
Hmmm nic nie pisze, ze ktos jest zachwycony takim zwiazkiem. Rozwin swoja mysl prosze :)

Gość Drondron
Up no powiedzcie co myslicie

Gość gość
myślę, że dla przyszłego partnera nie ma znaczenia, czy to arab czy nie. Będzie Cię traktował jak samo jak każdą samotnie wychowującą matkę. Jeżeli ma pokochać to pokocha, jak ma uprzedzenia do samotnych matek to będzie je miał.

Gość gość
Nie włożę swojego extra fiuta w cipę po kolorowym. Tpfu !

Gość gość
Parę lat temu, zanim nastała ta cała islamizacja, a niektóre arabskie kraje były bardziej liberalne poznałem Tunezyjkę. Przez jakiś czas między nami iskrzyło, piękna kobieta. Niedawno zaś zakochałem się w Turczynce, poznaną na miejscu, byliśmy razem w związku przez rok. Ale byliśmy. Dla ciekawskich - tak, uprawialiśmy seks (bez ślubu!). Da się? Da się. Moje doświadczenia, ale także przekonanie, że mieszane małżeństwa są bardzo wartościowe prowadzą mnie do popierania i akceptacji takich rzeczy.

Gość gość
Współczesne dzieciate wolne to puszczalskie w 99% a tym bardziej jak ma dziecko z jakimś arabem kijem nie tykać! Żaden normalny mężczyzna, który ma chociaż odrobinę honoru nie będzie się z taką zadawał

Gość gość
Nie chciałaś Polaka na ojca dziecka to nie licz na ojczyma

Gość gość
Powiem tak. Nie chciałabyś być z facetem, który za powód na nie podaje poprzednie pochodzenie Twojego byłego męża, jakiekolwiek by ono nie było.. Bo to po prostu palant i prymityw

Gość gość
Prymityw to ona, jeśli poleciała na lep arabskiej gadki i snów o życiu u boku ciapatego, kolorowego, czarnego, muslima czy innego zwierzaka.

Gość gość
gość dziś Porządny mężczyzna to nie żaden frajer, który będzie brał na żonę rozwiązłą idiotkę, która poleciała na jakiegoś araba. Najpierw takie plują jadem na Polaków, nazywają Nas cebulakami itd. Niech wraca do arabów niech oni wychowują swojego.

Gość Drondron
Wiedzialam, ze zakladajac ten temat bede obrzucona blotem przez naszych "samcow alfa" z ekstra fiutami ;) nie mam obowiazku, ale wyjasnie swoja sytuacje. Bylego meza znalam od dziecinstwa i bylismy dla siebie pierwszymi partnerami w ogole i to byl glownie powod rozpadu tego malzenstwa. Nie mielismy doswiadczenia w pielegnowaniu milosci i zwiazku, nie potrafilismy znalezc porozumienia. A dziecko bylo planowane wiec nie byl to jakis zwiazek z hotelowym boyem. Nie wiem dlaczego ktos wyzywa mnie od puszczalskich i pluje na mnie jadem i nienawiscia. Pytalam sie tylko o opinie i czy jest to przeszkoda dla polakow.

Gość gość
Dla "polaków" pewnie nie ...czyżby pani od 'cebulaków" "zaścianka" itp. ? A jakim ty cudem znalaś Araba od dziecka ? Żyłas poza PL czy wyswatali cie po arabsku typu ty 9 a on 18 ?

Gość gość
Autorko, dla Polaków to jest przeszkoda, ale nie na zachodzie. Znam osoby z wysoko rozwiniętych krajów Europy - kobieta przed 50tką z 2 dzieci, każde z innego ojca znalazłą partnera młodszego od siebie i są już 10 lat ze sobą :) ... inny przykłąd - dziewczyna ok. 30, ma dziecko ze związku z czarnoskórym, bez ślubu. Chłopiec teraz ma już kilka lat, a dziewczyna jest już od 4 lat w szczęśliwym związku z innym, dojrzałym i kochającym mężczyzną. Nie porównujmy więc pewnych rzeczy, bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Żyrardów to nie Warszawa, a Warszawa to nie Londyn. Jeżeli kobieta jest mądra i ma serce to zawsze znajdzie mężczyznę, który ją będzie kochał i szanował. A mężczyzna ma zawsze prawo mieć preferencje i nie lubić zadawać się z rozwódkami czy samotnymi matkami - to takie same kryterium jak np. "czy ma samochód" lub "dobrą pracę" w przypadku, gdy to kobieta dokonuje wyboru partnera. Niestety życie jest brutalne i wszyscy dzisiaj kalkulują, dopóki się nie zakochają.

Gość gość
CZy autorka ma na imię Dorota ?

Gość Drondron
Sa miedzy nami 2 lata roznicy, a znalismy sie, bo jego rodzice tu przyjechali :) nie jestem tez zadna pania od "cebulakow" wiec nie wiem o co chodzi.

Gość Drondron
Forum jest anonimowe wiec nie musze podawac swojego imienia, powiem tylko, ze to nie Dorota :)

Gość gość
Nie mialbym nic przeciwko

Gość gość
Pewnie był obrzezany, więc jechał ją baaaardzo długo...

Gość gość
21:58 a co zazdrosny jestes? Pewnie jestes facetem z malym fiutkiem co potrafi tylko raz wsadzic i zaraz dochodzi i szukasz dziewicy.

Gość gość
Przeszłość z Arabem cię przekreśla w moich oczach. To specjalny rodzaj podludzi. Skoro się z nim zadawałaś to przejęłaś część jego cech.

Gość gość
zadnych arabesek

Gość gość
kobieta z dzieckiem to problem, a kobieta z dzieckiem arabem to katastrofa. trzeba dzieciaka do meczetu prowadzać i gdzieś tam w tle błąkający się tatuś-muslim, który w każdej chwili może temu nowemu facetowi nóż w plecy wpakować.

Gość gość
zaden polaczek cebulaczek na to nie pojdzie

Gość gość
Na zachodzie może i tolerują szmaty ale Tu jest Polska i Polacy szmat nie chcą na żonę!

Gość Drondron
Dlaczego wg was jestem szmata? Jak widac kochacie gnoic kobiety bo sami nie macie nic do zaoferowania. Nikogo nigdy nie zdradzilam, nie skrzywdzilam wiec niby za co obrywam?

Gość gość
kobieta dla muzułmanina to żywy inwentarz, jak koza albo wielbłąd. Muzułmanki od urodzenia, z muzułmańskich rodzin, nie mają wyjścia, muszą tak żyć, ale co skłania wolne białe kobiety do małżeństwa z arabem, do takiego samoupokorzenia, to jest już zagadką. Trudno dziwić się mężczyznom, że nie chcą mieć do czynienia z takimi kobietami.

Gość gość
Kobieta w związku z kolorowym to zdrajczyni białej rasy i jako zdrajczyni powinna żyć w Arabii czy innym kraju. Na pewno nie w Polsce.