Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drondron

Kobieta po zwiazku z arabem

Polecane posty

Gość gość
21:32 nie znoszę takich chamów

Gość Drondron
Poczytaj sobie wszyskie komentarze, to praktycznie kazdy taki jest ;) Coz, nie ma co sie dziwic jakie forum tacy komentatorzy.

Gość gość
Drondron Zauważyłam, że tutaj większość dała popis skrajnego chamstwa. Na szczęście jest mnóstwo normalnych ludzi, którzy kierują się zdrowym rozsądkiem, a nie nienawiścią. Tutaj nie masz co liczyć na konstruktywne komentarze, pasjami przesiadują tu frustraci.

Gość Drondron
15:17 fajne te fotki ;) a koles co nosi siatki z zakupami podobny do Czadomana. Nie wiem, co was tak razi w tych mieszanych malzenstwach, jesli ktos znalazl w takim zwiazku szczescie to nam nic do tego. Ja nie znalazlam szescia, ale roznice kulturowe nie mialy zadnego wplywu na nasze malzenstwo. I wiekszosc kobiet na zdjeciach jest bardzo atrakcyjnych wiec czemu tytul "szkaradne Polki"?

Gość gość
Według mnie kobieta może wiązać się z kim chce,jej wybór jej życie i nic mi do tego, ale związać się bym nie związał, nie do przeskoczenia, nie wiem dlaczego, jakaś przynależność do stada konkretnej grupy ludzi nie mam pojęcia.znając życie jakiegoś amatora pewnie znajdziesz ale będzie trudno. Pozdrawiam

Gość gość
Część Drondron. Może jestem chamem , rzecz dyskusyjna , ale ślepy to kurczę nie jestem. Gdzie na tych zdjęciach wyżej wrzuconych widać atrakcyjność ? Kobiety baaaardzo przeciętne lub poniżej a o tych kolorowych powiem tylko jedno: ludzi nimi straszyć i dzieciom nie pokazywać,bo będą sikać przez sen. Zdegenerowane fizis, jak potomkowie weneryków lub z chorobami psychicznymi. Gratulować gustu miłośnikom śniadych twarzy.

Gość Moonstone
Do Drondron. Postaram sie aby bylo mozliwe logicznie i merytorycznie. Czy sie komus to podoba czy nie, Polska zawsze byla, jest i bedzie krajem katolickim. Nigdy nie lubilismy innych nacji czy tez zwiazkow mieszanych. Obecnie jest jeszcze gorzej w tej kwestii bo wiadomo z czym nacje arabskie sie wiaza. Co do twojego pytania. Odpowiem ci jako dojrzaly (tylko bez przesady 35+), wyksztalcony facet - najprosciej jak umiem. Nie zwrocilbym uwagi na taka kobiete. Nie toleruje nacji arabskich - w tym zakresie jestem rasista. Ale swoj rasizm opieram nie na informacjach z mediow, a osobistym doswiadczeniu i wiedzy na temat religii tychze ludzi. Fakt, ze jestes lekarzem nie mialby tu zadnego wplywu na cokolwiek. Co wiecej, byloby mi przykro (tak osobiscie) ze taka fajna, mloda, wyksztalcona i wartosciowa kobieta - zwiazala sie z mezczyzna arabskiego pochodzenia. Przy spotkaniu zachowalbym sie z nalezyta klasa, ale wiecej spotkan na pewno by nie bylo. Po prostu - nie uwazalbym cie jako potencjalnego materialu na zone czy matke, poniewaz nie potrafilbym zaakceptowac faktu, ze posiadasz (nie chce byc niegrzeczny) dziecko innego koloru skory (i to jeszcze tutaj po niezbyt pochlebnym w mojej ocenie genomie). Nie obrazam cie. Na pewno jestes fantastyczna mama. Ale musisz zdac sobie sprawe, ze obecnie bedziesz postrzegana jako kobieta z "bagazem" i to niestety dosc ciezkim. Malo jest facetow - ktorzy chca przyjac "brzemie wychowawcze" nie swojego dziecka, a co dopiero dziecka z Arabem. Nie tylko ze wzgledu na wlasne przekonania, ale rowniez na kpiny spoleczenstwa. I nie swiadczy to wcale o sile badz slabosci charakteru - tylko o wolnosci wyboru. Jak juz ktos gdzies wspomnial - cos na wzor jak z samochodem (chociaz wiem ze to porownanie jest malo szczesliwe). Nie jestem przedstawicielem niechlubnego "polaczka-cebulaczka" jak to Polki zwykly mawiac o naszych rodakach. Tylko normalnego i zdrowego faceta. Nie jestem zacietrzewiony i nie moja intencja jest kogos obrazic. Chcialas znac meska opinie. To ja masz. Staralem sie aby byla dokladna. Szanse na przygodny seks masz zapewne ogromne - w koncu jestes niezalezna, urodziwa i wyksztalcona, do tego niezalezna finansowo. Ale czy masz szanse na zwiazek z Polakiem ? Pewnie tak. Pytanie tylko "jaka to bedzie jakosc" zwiazku.

Gość MoonStone
Co do jakosci - aby nie zostac opatrznie zrozumianym, moze wyjasnie. Masz obecnie jak twierdzisz 26 lat. W tym wieku ludzie - raczej dopiero zaczynaja tworzyc zwiazki, mysla o slubie - w koncu to ludzie mlodzi. I co wazne - najczesciej juz zajeci. Myslacy o slubie, ustatkowaniu sie. Sama widzisz po sobie, kiedy zaczal sie twoj zwiazek. Wiec spora rzesza potencjalnych kandydatow ci odpada. Pozostaja starsi - czesto po przejsciach. Nagle z tej mlodosci - wpadniesz w dojrzalosc, a ta moze sie okazac dla ciebie - niekoniecznie tym, czego szukasz. Bedziesz musiala byc bardzo wyczulona na kontakty damsko-meskie, poniewaz nie ukrywam - faceci beda szukali w tobie sexualnosci. Sadze niestety, ze gdy dowiedza sie o rzeczywistej sytuacji - beda brali nogi za pas - predzej lub pozniej, a juz raczej na pewno nie beda chcieli sie angazowac w relacje z dzieckiem. Spojrz ile samotnych matek Polek ma z tym problem. Tylko tutaj takich tematow sa setki. Smutne ale niestety tak sie to przedstawia. Co do Anglikow czy Niemcow. Nie wiem czy to dobry wybor. Przynajmniej w przypadku tych pierwszych . Znam wielu - i malo ktory by sie nadawal do takiego zycia rodzinnego - jakie mamy w polskim rozumieniu. Co do Niemcow - nie wiem. Nie znam to sie nie wypowiadam. Mam nadzieje ze wyjasnilem do konca, i nie urazilem twoich odczuc. pozdrawiam

Gość gość
Moonstone to rzeczowy facet .Sprawę dobrze przedstawił. Nie będzie ci lekko laska.