Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drondron

Kobieta po zwiazku z arabem

Polecane posty

Gość gość
Haha, z rodowodem to był żart oczywisty, którego nie raczyłaś wychwycić zaślepiona chęcią kontrargumentacji i dopieczenia mi . A troską o to , czy coś mam w spodniach i ewentualnie jakie to coś jest , jestem wręcz rozczulony.Najwyraźniej brak ci mocno tego czegoś pomiędzy nogami a ja na swoją sprawność w tym względzie nie mam skarg ani reklamacji od partnerek.

Gość gość
Jestem kobietom i szczerze Ci autorko napiszę iż znajdź sobie innego "kolorowego" Lubisz takich więc zostaw "białych" w spokoju

Gość gość
Znajdź sobie następnego Araba , to dobry pomysł. Masz wprawę a dla nich będziesz jak jedna koza więcej w stadzie.

Gość gość
Weź sobie na kochanka Polaka z dużą , białą fają a zobaczysz jak być dobrze zerżniętą. Nie to co arabska dżdżownica. Byłam dwa razy z Arabami i nie jestem pod wrażeniem.

Gość Drondron
Jak widze wszystkie kobiety ktore mi ublizaja maja dosc spory przebieg z bialymi arabami i murzynami, wiec radze wam przy tym pozostac i nie obrazac kobiety co dala tylko mezowi :)

Gość gość
A kto tam cię wie , ilu cię i jak zroochało , licznika pewnie nie masz. A nawet jak jeden, to przecież muslymi mają małe robaczki a nie to co powinien mieć porządny roochacz. Dołącz do nas , mój facet ma 20 cm w kroku i wie jak nim się posługiwać.W trójkę będzie fajna zabawa.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie związku z arabskim kozo/jeb/cą. Trzeba na głowę upaść żeby pakować się w taką sytuację. A jeszcze do tego beżowy dzieciar....tragedia!

Gość gość
A ja jestem kobietą i wcale się nie dziwie facetom że nie chcą sie zadawać z kimś kto był posuwany przez araba. Sama miałam wiele okazji bo mieszkałam pare lat zagranicą i widziałam jak to wygląda.Zaczepiali na ulicy,największemu paszczurowi potrafią wmówić że kochają na zabój i jest najpiękniejsza na świecie. Wiedziałam że głównie chodzi im o papiery do europy. Może i są przystojni ale w życiu bym sie nie skalała z arabem. Zawsze z zażenowaniem patrzałam jak taki młody 20letni arab prowadzi sie ze starą ropuchą za rączke :D Polki nieraz się zarzekały że dadzą sobie ręke odciąć za ich kochanych muslimów a niejednokrotnie z podkulonym ogonem wracają do Polski z arabskimi dzieciorami. I na co liczą? Że ktoś będzie chciał tą zaraze za żone? Wstyd mi za polki! Psujecie opinie porządnym kobietom.

Gość Drondron
13:33 a twoj facet wie, ze ******as sie z arabami murzynami innymi nacjami? I btw musisz go bardzo kochac zapraszajac mnie na trojkacik ;)

Gość gość
Połączyłaś dwa fakty. Nic nie było z innymi nacjami , żaden facet o kolorze innym niż biały nigdy nie dotknie mojej cipki.Jakaś inna wypowiadała się o tych dwóch arabach. Zachęcam cię jednak do znalezienia sobie ułożonego faceta do seksu. Bez seksu będziesz wkrótce starą zeschniętą szczapą ze skwaszoną miną.A do seksu rozmiar ma znaczenie , oj ma. Zupełnie inne doznania. Ze swoim facetem żyjemy w luźnym związku.Jesteśmy oboje po przejściach.Czasami pomieszkujemy razem, czasami on u mnie lub odwrotnie.Nie planujemy nic trwałego , nie rozmawiamy o uczuciach.Po prostu jesteśmy razem , bo tak nam dobrze i nam to pasuje.Lubimy się bzykać.Nie robimy z tego misterium. Lubimy satysfakcję ze wzajemnego podniecenia i zrobienia sobie dobrze.Żadnych perwersji.Bogactwo klasycznych pozycji + lodzik + minetka. Ewentualny trójkąt to tylko dwie kobiety i pan. Nie jesteśmy dla siebie na wyłączność i może byłoby to fajne urozmaicenie i wzbogacenie doznań. A jazda na nim jest naprawdę wyzwaniem. Przez to , że posypał się tobie związek, nie rób sama z siebie męczennicy .Świat jest pełen fajnych mężczyzn.Niektórych trzeba odkrywać jak naskalne malowidła.

Gość Drondron
Do bycia stara szkapa jeszcze mi bardzo daleko na szczescie :) seks wiadomo jest wazny, ale niestety nie mam teraz za bardzo czasu ani nastroju na romanse. Rozwod byl dla mnie bardzo ciezki i nie minely od niego nawet 2 mce

Gość Szukajacyporzadnej
Dla mnie mozesz sie zabic. Nie jestes nic warta bo nie jestes dziewica. I w dodatku jestes brudna od araba blee

Gość gość
Jestes zwykla scierka i szmata arabska. Nie zaslugujesz na nic jak chcesz moge cie obrzygac albo na ciebie nasikac.

Gość gość
Dla mnie taka kobieta traci swój cały urok,sexapil przez to ze dołączyła do innej grupy z którą nie mogę się utożsamiać

Gość gość
Co za brednie wypisują tu niektórzy. Wartościowy mężczyzna zaakceptuje Twoja przeszłość i Twoje dziecko.

Gość gość
Sama widzisz, że ludzie wypowiadają się tu przez pryzmat seksu. Ooo to straszne ...wspolzylas z kolorowym. Jeszcze ktoś się zarazi islamem i zostanie przez to arabem.

Gość gość
Raczej normalny mężczyzna nie będzie mógł znieść widoku ciapatego dziecka i prędzej czy później porzuci

Gość gość
Temat pachnie prowokacją ...A jeżleli nawet to prawda to ów Arab "brakiem zainteresowania żoną' krył to że prawdopodobnie zdradzał na potęge niawną 'lekarkę" A jak też (?) lekarz to pewnie ze wszystkimi chutliwymi raszpalmi z swojego oddziału lub po klubowych kiblach z przypadkowymi małolatami . Arabowie tacy są kobiety z nimi będące niech sie regularnie badają ...

Gość Drondron
Nie zdradzal mnie nigdy nie znalazlam zadnego dowodu wiec nie mam prawa oskarzac, a podejrzen tez nie mialam(sprawdzalam go). W dodatku pracujemy w jednym szpitalu ;)

Gość gość
kobietom, ktore sie prowadzili z wrogiem, dawniej golono glowe, zabierano paszport i wywalano z powrotem do jej 'faceta' bez prawa powrotu... tylko taka mysl, ja bym sie na twoim miejscu wiecej w polsce nie pokazala

Gość gość
nie minęły 2 miesiące od rozwodu a Ty już szukasz nowego faceta?? a poza tym, skoro był taki fajny i w ogóle to dlaczego niby piszesz, że "skończyłaś z tą nacją"?

Gość Drondron
No dobra, ale gdzie niby mam jechac? ;) cala jego rodzina mieszka tu on tez sie wychowal w pl ja nie bylam ani razu w kraju jego pochodzenia.

Gość gość
nie wiem, nie moj problem, trzeba bylo myslec przed kim sie rozkladalo nogi, pamietaj, nie bedziesz mile widziana w naszym kraju

Gość gość
Ja mam poodbny problem, mialam męza Araba- teraz jestem w trakcie rozwodu, tylko ja nie mam dziecka. Ile masz lat autorko?

Gość Drondron
Polska jest MOIM krajem i nie obchodzi mnie czy komus sie nie podoba moja obecnosc tutaj. Wiem jaka nacja sa arabowie (nie przez pryzmat bylego) i wiem, ze nie znajde wsrod nich nikogo lepszego tylko gorszego od mojego ex. Mam 26 lat.

Gość Ja mam podobny problem
W takim razie jestes jeszcze młoda i masz szanse na porządnego faceta. Ja mam juz 33 lata, więc jest troche gorzej.

Gość Drondron
33 lata to tez jestes mloda :) moja mama znalazla milosc w wieku 46 lat po wielu latach blednych wyborow, a ta milosc byla tak blisko niej i czekal cale zycie.

Gość Ja mam podobny problem
No az taka stara moze nie jestem. Nawet moj prawnik mnie pocieszal jak bralam rozwod, ze jeszcze uloze sobie życie. A w jakim wieku jest Twoje dziecko?

Gość gość
Ejże ejże -26 lat i już lekarka ? Studia med kończy sie najwcześniej mając 25 lat i to przy pełni szczęścia, potem staż LEP itd. Coś ty nie za młoda by pracować w szpitalu jako lekarz ? No i jeszcze jedno lekarka i nie zna antykoncepcji , pakuje się na studiach w bachora ? I co bez urlopu dziekańskeigo i przerwy w studiach się obyło ? Dziwne to jak na tamto środowisko i uprawdopodabnia to tezę że mamy tu przy robocie prowokatora .