Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drondron

Kobieta po zwiazku z arabem

Polecane posty

Gość gość
Prawo. Ściera widziała lekarza jak jej skrobankę robił. Napisz coś o swojej specjalizacji , zaraz cię przetestujemy. Pytanie i odpowiedź, czas 2 minuty, napisz że ok a zaraz będziemy wiedzieć , co z ciebie za lekarka. Ewentualnie kilka telefonów po AM i możemy podać cię z imienia i nazwiska. Nie chcemy , żeby ktoś podszywał się i udawał lekarza , oczerniał nasze środowisko .

Gość gość
Ja mam podobny problem wczoraj W takim razie jestes jeszcze młoda i masz szanse na porządnego faceta. x nie dość, że samotna matka to jeszcze z arabusem Porządny mężczyzna to nie żaden frajer by brać szmatę za dziewczynę!

Gość gość
Drondron , mam nadzieję, że nasz lepszy humor niż dzisiejsza pogoda i przyjmiesz życzenia w dniu kobiet od wykształconego chama. Co nas nie zabije, to nas wzmocni. Potraktuj mniej lub bardziej niewybredne wpisy jako terapię wzmacniającą i hartującą organizm. Niestety, z problemem musisz zmierzyć się sama. Jakąkolwiek byłaby prawda o tobie , nie będziesz miała lekko w życiu.

Gość gość
bylas z Arabem to moze teraz ze szwabem

Gość gość
to nie kobieta, to łajza

Gość gość
Tej hańby już z siebie nie zmyjesz. Nawet gdybyś kogoś spotkała (może inny obcokrajowiec jakiś bardziej cywilizowany niż ciapaty arab) hańba pozostanie.

Gość gość
Nie ze Szwabem a raczej z niemieckim Tukiem lub Kurdem. Mnogo ich w Niemczech.Albo z pseudo uchodźcą , co mają ciężkie jaja i kobiety napastują.

Gość patriot rocket
po związku z arabem c**e trzeba odkazić palnikiem acetylenowym

Gość gość
Autorko tematu , jestem wolnym facetem w wieku 30 + , mam niezłą , niezależną pracę , obiektywnie patrząc jestem dość przystojny . Nie jestem tylko zbyt elokwentny i nigdy nie byłem zbyt śmiały w kontaktach z kobietami. Jest mi wstyd za obelgi , których tu ci nie szczędzono. Myślę , że jesteś bardzo ciekawą osobą , z którą mógłbym zaprzyjaźnić się. Nie przywiązuję uwagi do twojej przeszłości . Po prostu takie doświadczenia były c***isane , i tyle. Może mógłbym liczyć na twoje zainteresowanie ?

Gość gość
w zyciu nie tknal bym kobiety ktora zeszmacila sie z arabusem. To juz najgorszy sort. Znam trzy takie ,,panie'', teraz w Pl wychowuja arabski pomiot, wszystkie try to tepawe, grube blondyny- w sam raz dla zmazancow.

Gość gość
Drondron , czemu zamilkłaś i nie odzywasz się do chama z pochodzeniem ? Rozmowa zaczęła się kleić , pomimo różnicy zdań , byliśmy o krok od fajnej znajomości a ty wymiękłaś .

Gość she was always lolita
Możecie dalej pluć jadem. Sądzę, że autorka wolałaby sobie palnąć w łeb niż wiązać się z którymkolwiek z autorów powyższych żenujących i chamskich komentarzy. Skórę może macie białą, za to serce i umysłu czarne. Zgniły z nienawiści.

Gość gość
O to to . Wręcz genialne odkrycie lolitko. Nobel z medycyny masz w garści. Czarne serce , cóż za odkrycie. Napiszesz od nowa historię anatomii.

Gość gość
Hihihi , lekarka z dzieckiem przestraszyła się weryfikacji jej medycznej wiedzy , bo jej to tutaj zaproponowali. Albo szybkiego wyśledzenia , bo środowisko lekarskie jest dość hermetyczne i pewnie mając trochę danych o niej, nietrudno by było przy odrobinie chęci przedstawić ją dokładnie.

Gość gość
19.38. , o ile rzeczywiście jest lekarką a nie zmyśla . Równie dobrze może być pielęgniarką , salową , pracować na zmywaku czy w butiku , lub być kelnerką czy krawcową.

Gość gość
19:33 I po cóż ten zjadliwy ton?

Gość gość
Z przekory ?

Spoko, nie przeszkadza mi. Noblem nie pogardzę, choć celuję raczej w Oscara.

Gość gość
Powodzenia. Połączenie Nobla z Oscarem też byłoby nie do pogardzenia.

Dziękuję :) Owszem, miałam taki plan w dzieciństwie.

Gość gość
Wow , dziewczynka już zdjęła kokardki i chce być celebrytką ? Robisz coś w tym kierunku czy tylko marzysz ?

Nadal noszę. Dziecinna jestem. I młoda. Robię, robię. Raczej dla samego robienia, nagrody mogą być miłym efektem ubocznym pracy. Nie chcę być celebrytką. Nie lubię zdjęć ;(

Gość gość
Urocze.Te warkoczyki i kokardki. Zdjęcia na czerwonym dywanie i prezentacja Oscara przed Tobą. Do tego czasu przyzwyczaisz się.

Oby! Dziękuję :)

Gość Drondron
Witam zamilkłam, bo byłam zajęta cały dzień i nie miałam czasu na kafe. Myślę, że temat został już wyczerpany i nie ma sensu go dalej ciągnać. A na forum jestem anonimowa i nie mam obowiązku podawać swoich danych personalnych, a tym bardziej odpowiadać na pytania z dziedziny medycyny zadane przez jakiegoś anonima. Moja wiedza była już wielokrotnie weryfikowana i nie muszę juz na szczęście nic nikomu udowadniać, szczegolnie na forum, gdzie najwiekszą atrakcją są tematy o wsadzaniu palca w o***t. Od początku pytałam tylko o opinie i nic więcej, nie jest to żadne ogłoszenie matrymonialne, bo nie szukam na razie partnera.

Gość gość
twoja wiedza byla wielokrotni weryfikowana poprzez smierc pacjentow ktorych wykonczylas poprzez zle diagnozy

Gość Drondron
Drogi gościu, a skąd taka nienawiść do mnie? :) Skąd niby wiesz jakim jestem lekarzem, na jakiej podstawie?

Gość gość
na podstawie tego ze obciagalas Arabowi

Gość Drondron
Nie widze zwiazku medzy tymi faktami :) nie mam zamiaru wchodzic w dyskusje z Toba wiec zegnam.

Gość gość
Drondron , szkoda , że rozminęliśmy się czasowo dzisiaj. Zajrzę tu jutro- wykształcony cham.