Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety wymagają modeli do związku dlatego zostane sam do końca życia

Polecane posty

Gość gość
NIE ODPISUJCIE PROSZĘ facet ma coś z głową, wciąż zakłada miliony tych samych tematów

Gość gość
W jednym temacie wyzywa kobiety od kurw w drugim płacze, że wymagają modeli do związku:D Radzę odwiedzić psychiatrę :D

Gość gość
To wszystko prawda .Ja zostane sam bo moj wyglad to 2 na 10 :(

Gość gość
same przegrywy umysłowe

Gość rafciu
Deadpool(2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/r9pdeadpool Ekranizacja jednego z najoryginalniejszych komiksów Marvel Comics. Wade Wilson (Ryan Reynolds) - niegdyś agent służb specjalnych, a obecnie najemnik - poddany zostaje nielegalnemu eksperymentowi, w wyniku którego nabywa niezwykłych mocy samouzdrawiania. Odtąd staje się znany jako "Deadpool" i wyposażony w nowe zdolności oraz czarne poczucie humoru wyrusza z misją wymierzenia sprawiedliwości człowiekowi, który niemal zniszczył mu życie.

Gość gość
Taa wczoraj w temacie właśnie widzieliśmy tych waszych modeli i modelki wyglądających jak przeciętni Polacy :D ogarnijcie się ludzie, uważacie za niesamowicie atrakcyjne osoby, które są w związkach, no i może są popularne, a w rzeczywistości to przecietniacy.

Gość gość
Niestety ale chłopak ma rację. Ja mam 36 lat i podobne wnioski. Generalnie atrakcyjnych fizycznie i cyników/ bezczelnych/egoistycznych facetów lubią. To już widać za łebka w liceum a później na studiach jak się koło takich kręcą. Czasem koleś jest wobec nich chamowaty a one jeszcze bardziej się kleją