Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zyc gdy na szczęscie w zyciu jest juz za poźno

Polecane posty

Gość gość

jak zyc gdy na szczęscie w zyciu jest juz za poźno

Gość gość
Czemu za późno?

Gość gość
co to znaczy na szczescie w zyciu? myslisz ze matki i zony maja lepiej? nie . maja takie zap*****l w domu ze nawet nie maja chwili zeby ponarzekac

Gość gość
a myslisz,ze samotne kobiety sa szczęśliwe? otoz nie. nie mam znajomych,bo wszystkie maja swoje rodziny i nie maja dla mnie czasu.na wakacje nie mam z kim pojechać,a marze tylko o kilku dniach np.nad polskim morzem czy w górach. czsami nie ma sie nawet do kogo odezwac,samotne weekendy. juz wolalabym ten zapierdziel przy dzieciach .

Gość gość
podsumowujac jakiejkolwiek decyzji nie podejmiesz i tak bedziesz nieszczesliwa zycie jest przereklamowane

Gość gość
swidomosc,ze jest juz za pozno na zalozenie pelnej rodziny strasznie mnie dobija,nie umiem z tym normalnie zyc :-( ta samotnosc,pustka strasznie mnie meczy.

Gość gość
nie trza było wydziwiać

Gość Quasimodo_kafeteri_2na10
taki juz los

Gość gość
a dlaczego uwazasz,ze wydziwialam??? takie myslenie bardzo mnie krzywdzi :-(

Gość gość
ile latek ma autorka?

Gość gość
Zadyndaj wiec mnie uszczesliwisz chcalbym widzec jak dyndasz na krutkim sznurze

Gość gość
40

Gość gość
O własne dzieci może ci być już rzeczywiście trudno. Ale kto powiedział, że koniecznie musisz mieć dzieci? Bo koleżanki mają? A kochającego partnera można znaleźć w każdym wieku. To też jest bardzo ważne. Mało to samotnych matek, których potem nikt nie chce właśnie z powodu dzieci? Jeśli tak bardzo chcesz dziecka, to możesz adoptować. Albo związać się z mężczyzną, który ma dzieci.

Gość gość
w wieku 40 la bardzo trudno poznac normalnego faceta. owszem jest masa rozowdnikow,ale oni zazwyczaj dzieci nie wychowują ich tylko na nie placa alimenty.taki uklad mnie nie interesuje. a jak się jakis normalny ,samotny zdarzy to niestety nie chce sie wiazac z kobieta w moim wieku, zazwyczaj wybiera mlodsza,bo chce miec jeszcze z nia szanse na dziecko.taka smutna prawda.

Gość gość
zycie niezgodne z powolaniem nigdy nie da nam szczęscia. taka smutna prawda. jesli ktos czuje powolanie do zalozena rodziny,a nie uda mu sie tego zrobic to do konca zycia bedzie niesczesliwy :-(

Gość gość
nie potrafie tak zyc :-( wegetuję :-(

Gość gość
chyba popadam w depresję :-(

Gość gość
szczęście zależy też od oczekiwań , jeśli będziesz oczekiwała miłośc platonicznej to bardzo szybko się pojawi . Drugi człowiek bywa tym szczęściem ale czasami lepiej spotkać przeznaczenie , co nie jest trudne. Wystarczy kilka razy udać się na pielgrzymki w których _uczestniczy wiele osób a wówczas spotka pani tam wiele w odpowiednim wieku oraz kawalerskim stanie , potem będą miłe listy a potem wesele .