Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A tutaj co się dzieje? Co to za hałasy?

Polecane posty

Gość Glyysta
No a potem będziemy grać w warcaby :p

Gość gość
Dokąd te wczasy? X To jest do ustalenia, jak i termin. TixTom

Gość Glyysta
Potrafię być kreatywna :p

Gość gość
No a potem będziemy grać w warcaby X A potem? TixTom

Gość gość
Potrafię być kreatywna X To dobrze. TixTom

Gość Glyysta
No jak to w co. W pokera :)

Gość gość
No jak to w co. W pokera X Rozbieranego. TixTom

Gość gość
Ręka mi zmarzła. TixTom

Gość Glyysta
Wiedziałam! Haha :p myślę, że byś przegrał. Skarpetki, spodnie, koszula, majty i po chłopie

Gość gość
Dobrze, że tylko ręka. TixTom

Gość Glyysta
Poruszaj palcami by krew dopłynęła a nie pomagasz sobie takimi tematami bo krew odpływa z ręki gdzie indziej :p

Gość gość
Wiedziałam! Haha myślę, że byś przegrał. Skarpetki, spodnie, koszula, majty i po chłopie X Właśnie wtedy ukazuje się chłop w pełnej okazałości. TixTom

Gość Glyysta
Mnie to pewnie samej źle rozbieranie wychodzi, więc potrzebna będzie pomocna dłoń

Gość gość
Poruszaj palcami by krew dopłynęła a nie pomagasz sobie takimi tematami bo krew odpływa z ręki gdzie indziej X Nie, ja poprostu się na niej podpieram, a drugą pisze, a nie to co ty masz na myśli. TixTom

Gość gość
Mnie to pewnie samej źle rozbieranie wychodzi, więc potrzebna będzie pomocna dłoń X Możesz wybrać. Lewa, czy prawa, bądź obie. TixTom

Gość Glyysta
No to dobrze przecie mówię. Zmień pozycję, żeby krew dopłyneła i przykryj się kołderką. A, że ciepłe tematy to krew zbiera się w strategicznym miejscu. Ja grzeczna jestem a Ty mnie posądzasz o takie rzeczy :p

Gość Glyysta
Bięrę :P

Gość Glyysta
Tomek, obawiam się, że strace zaraz przytomność. Nie chce jeszcze spać ale czuję, że zaraz padnę i nie napisze Ci dobranoc.. Kiedy Cię tu dorwę?

Gość gość
No to dobrze przecie mówię. Zmień pozycję, żeby krew dopłyneła i przykryj się kołderką. A, że ciepłe tematy to krew zbiera się w strategicznym miejscu. Ja grzeczna jestem a Ty mnie posądzasz o takie rzeczy X Ja nie posądzam, tylko wiem. Mój strategiczny punk jest prawie w pełnej gotowości, brakuje tylko zapłonu, czyli czegoś jeszcze w czym możesz pomóc. TixTom

Gość gość
Tomek, obawiam się, że strace zaraz przytomność. Nie chce jeszcze spać ale czuję, że zaraz padnę i nie napisze Ci dobranoc.. Kiedy Cię tu dorwę? X Ok. Nie ma co się przymuszać. Będę za dwa-trzy dni. Pn i Wt zajęty, chyba, że dziś (może) późnym wieczorem, ale na trochę. Miłych Snów. TixTom

Gość Glyysta
Ok. To nie przymuszanie tylko zmęczenie bierze górę. Dziękuję za tę noc, dobranoc i do napisania Łobuzie :)

Gość gość
Ok. To nie przymuszanie tylko zmęczenie bierze górę. Dziękuję za tę noc, dobranoc i do napisania Łobuzie X Nie pocałujesz mnie przed snem? TixTom

Gość Glyysta
Całuję 🌼

Gość gość
Ech, idę spać ze zmieszanym uczuciem. Również dzięki za towarzystwo. Do następnego razu. Cześć. TixTom

Gość gość
Całuję X A jednak. Dobra z ciebie Duszyczka. Dobra już nie marudze. Przyjemnych snów. Pa. Tomek

Gość rafciu
Deadpool(2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/r9pdeadpool >>>http://ma0.pl/r/r9pdeadpool >>>http://ma0.pl/r/r9pdeadpool >>>http://ma0.pl/r/r9pdeadpool >>>http://ma0.pl/r/r9pdeadpool Ekranizacja jednego z najoryginalniejszych komiksów Marvel Comics. Wade Wilson (Ryan Reynolds) - niegdyś agent służb specjalnych, a obecnie najemnik - poddany zostaje nielegalnemu eksperymentowi, w wyniku którego nabywa niezwykłych mocy samouzdrawiania. Odtąd staje się znany jako "Deadpool" i wyposażony w nowe zdolności oraz czarne poczucie humoru wyrusza z misją wymierzenia sprawiedliwości człowiekowi, który niemal zniszczył mu życie.