Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16smutna

Zakochałam się w starszym mężczyźnie z wzajemnością!

Polecane posty

Gość gość
Nie musi być foto całej twarzy, musi być potwierdzenie, że to nie ten sam chłop co zwykle, więc wystarczą nos i usta. Ja też nie wierzę, że to nie nasz stary znajomy Grzesiu :D

Gość gość
Dlatego że pochodzisz z rodziny dysfunkcyjnej nie możesz zakochać się w rówieśniku i wdajesz się w relacje dysfunkcyjne Mężczyzna który wiąże się z nastolatką jest nieodpowiedzialny gdyż wykorzystuje ją i nie dba o jej dobro, o to by się kształciła, rozwijała, spotykała że znajomymi i by prowadziła normalne typowe życie nastolatki On chce z ciebie zrobić swoją kobietę a nią nie jesteś jeszcze

Gość gość
żaden normalny,dojrzały emocjonalnie 30latek nie szuka i wiąże się z 16latką! x Normalny nie, Koterba nie jest normalny, miał iść na leczenie psychiatryczne i czekamy aż to zrobi. Kolejną cechą jego tematów jest to, że sam sobie w nich odpisuje.

Gość 16smutna
może być kartka z podpisem ze mam 16 lat i dzisiejsza data?

Gość gość
moze za pedofilie koterba siedziec nie pojdziesz ale poczytaj sobie co to molestowanie nieletnich i poszukaj tego kontaktu do psychiatry lepiej dla ciebie.

Gość gość
kartka z fragmentem twarzy! napis mam 16 lat każdy stary dziad umie zrobić:D:D masz nas za debili Grzegorzu??

Gość 16smutna
Przecież nie będę wam pokazywała twarzy, trochę prywatności ludzie. Poza tym na zdjęciu jest fragment ręki widać że kobieca

Gość gość
po nosie i ustach nie ma 1% szans żeby ktoś rozpoznał, także piertolisz jak zwykle Grzesiu, nie wrzucisz swojego męskiego ryjca przecież 🖐️

Gość gość
Autorko nie czytaj tych zazdrosnych bab, które zazdroszczą Tobie fajnej relacji z fajnym mężczyzną. Same źle wybrały i teraz próbują zrobić wszystko byś Ty była nieszczęśliwa. Jeśli Dobrze Tobie z tym mężczyzną to wszystko będzie dobrze. Powodzenia :)

Gość gość
jeden pomalowany lakierem matki paznokieć ma być dowodem jak cię odkryliśmy po raz kolejny ? ahahhaha :D

Gość 16smutna
gość dziś Dziękuję. Nie wiem może nie chodzi o zazdrość ale oni chyba mnie mają za kogoś innego.

Gość gość
Autorko nie czytaj tych zazdrosnych bab, które zazdroszczą Tobie fajnej relacji z fajnym mężczyzną. Same źle wybrały i teraz próbują zrobić wszystko byś Ty była nieszczęśliwa. Jeśli Dobrze Tobie z tym mężczyzną to wszystko będzie dobrze. Powodzenia vvv to nie autorka tylko stary i znany nam tutaj facet

Gość gość
"gość dziś Dziękuję. Nie wiem może nie chodzi o zazdrość ale oni chyba mnie mają za kogoś innego." Po co znow rozmawiasz sam ze soba Grzesiu, wielka oddzialowa cie szuka i jak odkryje, ze ukryles sie przy kompie w pokoju lekarskim to slabo :O

Gość gość
12:20 - a czego tu zazdrościć? pośmiać się można z takiej relacji, nic więcej. gdyby autor zastosował siebie jako 30 latka, a kobietę jako 18 latka, też by to było dziwne. mężczyźni fantazjują na temat małolat, ale żaden zdrowy psychicznie mężczyzna nie będzie traktował poważnie takiego pseudo-związku, i piszę to jako dojrzały 38 letni mężczyzna, w pełni zdrowy psychicznie. pozdrawiam - Jerzy

Gość gość
12:20 - a czego tu zazdrościć? pośmiać się można z takiej relacji, nic więcej. gdyby autor zastosował siebie jako 30 latka, a kobietę jako 18 latka, też by to było dziwne. mężczyźni fantazjują na temat małolat, ale żaden zdrowy psychicznie mężczyzna nie będzie traktował poważnie takiego pseudo-związku, i piszę to jako dojrzały 38 letni mężczyzna, w pełni zdrowy psychicznie. pozdrawiam - Jerzy x Jerzy, Grzesiu Koterba pod żadnym względem do normalnych się nie zalicza, widać to po jego działalności na forum, przeciętnie w tygodniu zakłada kilka podobnych do siebie tematów o nastolatkach podszywając się pod nie, robi zawsze te same byki, więc nietrudno go rozpoznać.

Gość 16smutna
Po prostu nie wiem czy mogę mu zaufać. W tajemnicy przede mną pisał kiedyś do mojej przyjaciółki że ma wobec mnie poważne plany, pytał się jej jaka ja jestem...

Gość gość
16smutna dziś Po prostu nie wiem czy mogę mu zaufać. W tajemnicy przede mną pisał kiedyś do mojej przyjaciółki że ma wobec mnie poważne plany, pytał się jej jaka ja jestem... vvv ty to musisz zaufac lekarzowi facet, masz rozdwojenie jazni albo cos gorszego i czas to zrozumiec

Gość gość
Nie sądziłam że takie klimaty znajdę na babskim forum.Dorośli ludzie podszywają się pod nastolatki?I czemu to ma służyć?Pomija kwestie zrytej głowy jak co poniektórzy tu sugerują...

Gość gość
Czemu to ma służyć? Tutaj nie brakuje psycholi, pedofili, nekrofili, zoofilii... forum gdzie moderacja śpi opanowali tacy właśnie ludzie, normalni w większości uciekli na inne fora. Kilka lat temu było tu inaczej.

Gość 16smutna
W takim razie chyba i ja muszę poszukać pomocy na innych forach skoro nikt mi nie wierzy.

Gość gość
Nikt nie będzie nakręcał tematów psycholowi, bo nigdy stąd nie odejdzie.