Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyźni ZAWSZE liczą na seks zapraszając gdzieś kobietę?

Polecane posty

Gość gość

Czy niektórzy potrafią byc jak kobiety i nie myśleć o jednym, zanim się lepiej nie poznają? Nie być zdolnymi do uprawiania seksu z osobą, której jeszcze dobrze nie znają?

Gość gość
Czy KAŻDY facet przespałby się z kobietą ledwo znaną, gdyby ona mu to zaproponowala, czy istnieją faceci, którzy czuliby się niekomfortowo w takiej sytuacji?

Gość gość
dymal bym odrazu naco czekać? jutro moze mnie auto potracic meteor zabić albo jakis gupek za 2zl. Cza kozystac puki sie zyje;-)

Gość gość
*póki

Gość gość
gość dziś naucz sie ortografi debilu🖐️

Gość gość
Czasem są świadomi, że nie nastąpi to w danej chwili, ale nic nie zaszkodzi zmiękczyć obiekt tak na przyszłość :)

Gość gość
Nie, ja nie licze i czekam az oboje bedziemy siebie pozadac

Gość gość
14:42 to dobrze usłyszeć, że masz inaczej :)

Gość gość
jak już inwestuje się pieniądz to tak, licze na pukanie.

Gość gość
Ah, czyli nigdy nie stawiasz kawy kobietom któe uznajesz za koleżanki albo koledze nie obstawiasz jak nie jest przy kasie? Zawsze wtedy liczysz na seks? :D :D

Gość gooość
Nie, nie liczę na seks zapraszając gdzieś kobietę (chyba, że zapraszam ją do łóżka :)) Jeśli gdzie indziej to liczę raczej na spędzenie z nią czasu albo sprawienie jej przyjemności to też fajne.

Gość gość
omg co za zwierzyna dzika z lasu :O

Gość gość
tak, zawsze liczą na seks inaczej nie ma sensu gdziekolwiek zapraszać kobietę bo i po co

Gość gość
nie po to się kasę wydaje żeby potem nie spuścić z krzyża

Gość gość
mam wrażenie że to piszą osoby które siedza na tym forum i kobiet nigdzie nie zapraszaja xD

Gość gość
kawe to ja sonie moge w domu zrobić i wypić ją w towarzystwie koleżanki, jakas kretynka za kawe ci moze dac doopy jedynie

Gość gość
"gość dziś 14:42 to dobrze usłyszeć, że masz inaczej usmiech.gif" 90% facetów tak ma Ale oczywiste jest że jak facet spotyka się z kobietą i chce być z nią w związku,to w związku będzie seks. Inna kwestują jest roszczeniowa postawa kobiet by to facet podrywał,płacił i wykazywał sie,i jak by patrzeć na to logicznie to facet by mógł wymagać za inicjatywę"zapłaty" Jednak większość facetów szuka związku a nie przygód. Co ciekawe kobiety wymagają by facet zachowywał się jak facet i stawiał itd. a same nie są ani urodziwe,ani Nie są dziewicami,wręcz przeciwnie teraz kobiety maja zwykle więcej partnerów od faceta,wczesniej zaczynają współżycie,szybciej wchodząco rozstaniu w kolejny związek /seks układ,zdradzają tyle co faceci,a nadal mają ogromne wymagania:)

Gość gość
znowu ten od dziewic? rany

Gość gość
A co coś boli?

Gość gość
Powiedzmy pierwsza randka to kawa i ciacho w kawiarni czyli koszt 50zł, druga piwo koszt 40zł, trzecia kino i pizza koszt 80zł, potem wypad za miasto, paliwo 50zł, bilety wstępu 30zł, obiad 40zł..itd Jeszcze jakiego ciucha pasuje sobie kupić. Więc po 4 randkach koszt 290zł, w burdelu 3x bym puknął. A jak laska stwierdzi, ze jednak to nie to i nie będzie chciała więcej sie spotykać to kasa jak psu w doope.

Gość gość
W sumie 2 razy ,u mnie w miescie laska 15/10 (biorąc pod uwagę jakie pasztety uważają się za 6-10) kosztuje 150/h I to nie w burdelu tylko w prywatnym domu. Żeby nie było jeszcze nie korzystałem,ale widziałem ogłoszenie

Gość gość
Co ciekawe jak kobieta się nażre i pobawi za free to ok,a jak facet chce seksu to źle. Moralność kalego

Gość nowoczesny gość
to fakt, baby tylko szukają jeleni na darmowe rozrywki, a zainwestowana kasa może nic nie przynieść, dlatego to szarmanckie podejście w Polsce to idiotyzm. Można postawić pierwszą lub ewentualnie drugą randke, i to też nic za drogiego, a jak na trzeciej kobieta nie zaproponuje się dołożyć to powinno być roohanie, no bo ani to żona ani dziewczyna tylko obca baba na którą idzie kasa i nie wiadomo co z tego będzie. A kasa to czas i praca, więc pakowanie wysiłku w coś o wątpliwym rezultacie to debilizm.

Gość gość
rozumiem, że laska nie chce sie ze mną spotykać po kilku randkach ale powinna na rozstanie przynajmniej klęknąć do miecza co bym całkiem stratny nie był.

Gość gość
Dziwne. U nas było: pierwsza randka ja herbata, on piwo, oddałam mu 10 zł które wydał na mnie wcześniej. Druga randka obiad, płaciłam za siebie. Trzecia randka ja piwo, nie pamiętam kto płacił. Czwarta randka łóżko.

Gość gość
super, facet wydał na ciebie 10zł które mu oddałaś i na 4 randce łóżko...jak ty się prowadzisz dziewczyno?

Gość gość
Jesteście tacy ulomni, ze trafiacie do kręgu ludzi, dla których kasa to podstawa, nazarcie sie i danie d**y to gratulacje. Wspolczuje, ze trafiacie na kobiety, które licza na randki w restauracji i ciągle placenie za nie plus za to musi byc oczywiście seks bo przeliczacie spotkanie na teoretyczny seks w burdelu. Pluje na was totalnie wy głupie ch...... Dla was tylko uśpienie bo nie powinniście się rozmnażać bo doprowadzacie do regresu ewolucyjnego.

Gość gość
Up