Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90% małżeństw kończy się tak, że po latach facet marzy tylko o świętym spokoju

Polecane posty

Gość gość

i żeby tylko nie natknąć się na żonę.

Gość gość
Masz rację autorze! :D.Ja też jestem na takim etapie,choć moje małżeństwo się jeszcze nie skończyło,ale często mam dość.Czekam na wiosnę:D

Gość kardulaki
Co Was tak przytłacza...?;)

Gość gość
bo baby tylko potrafią dziamdziać i mieć wymagania, a same nie chcą na nie pracować tylko jakiś debil ma ich wszystkie zachcianki spełniać

Gość gość
Baron,ciekawe ile masz stażu małżeńskiego? :D

Nie wiem ile lat stażu ma Baron ale ja mam tylko 29 i myślę tak samo

Gość gość
bo to najczęściej facet po ślubie osiada na laurach i już swojej żoneczki nie podrywa, już nie zaprasza na randki, nie komplementuje jej itd... więc kobieta też ma w końcu wylane no i potem to już tylko jeden drugiego wkurza i działa na nerwy ale jak się bierze ślub z takim nastawieniem że chce się zawsze dbać o ten związek to w nim zawsze będzie fajnie :) no ale niestety część baranów jako cel sobie obiera nie całe życie lecz tylko dociągnięcie do ślubu a potem już laba totalna... oczywiście nie mówię że tylko faceci mają winę bo kobiecie tez może po ślubie odwalić ale jednak liczy się podejście, ogólnie dla mnie tacy co chcą tylko zaliczyć w swoim życiu coś takiego jak "ślub" a potem mają już wszystko gdzieś to zwykli debile. Po co takie coś robić jeśli potem już sie nie chcą starać? przecież to od razu jest do przewidzenia że skończy sie to rozwodem i tylko się traci czas i rani tą drugą osobe

@ gość dziś 100% racji. Dla mnie Miłość jest jak kwiat. Trzeba go systematycznie podlewać (np. zapraszanie gdzieś do restauracji, wspólne spacery, podrywanie żony, na koniec seks żeby miała orgazm, itd.). Jeśli tego nie ma to niestety...

Gość gość
główną zaś przyczyną jest to , że szybko po ślubie kobieta przestaje być dziewicą

Gość gość
e tam... bredzisz, mężczyźni po latach ? a biedne kobiety, po tygodniu, bo jest tak, facet jak chodzi z dziewczyną, to się pilnuje, a jak już ją złapie na ślub, to dopiero się pokazuje... leser, k******arz i pijak !

Gość gość
a jak facet pójdzie wynieś śmieci, to znaleźć go można pod sklepem, na piwie