Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak seksu

Polecane posty

Gość gość

Kocham mojego partnera jednak coraz częściej przechodzi mi przez myśl ze nie uda nam się być razem. Znamy się rok jesteśmy młodzi 20+ ze wszystkim bardzo się pospieszylismy ja mieszkam sama więc niemal od razu partner wprowadził się do mnie po jakis 3 miesiacach zaczął odmawiać seksu mówiąc ze nie ma ochoty miał problemy ze zwodem upiera się ze mu się podobam.... jednak nawet jak natrafilam na okazję rano on odmawial mówił ze jestem sekso maniaczka i pewnie go zdradzę zaczęło to prowadzić do klutni zaczelam zle sie z tym czuc i przestalam nalegac obecnie nie kochamy sie 4 miesiace bardzo zle sie czuje z tym ze aby sie zaspokojc mastyrbuje sie. Przechodzi mi przez mysl ze wina moze byc to ze mój partner zaczol bardzo wcześnie swoje życie seksualne i miał wiele kobiet przede mną. Wątpię w to aby mnie zdradzal

Gość gość007
nie jestem specem od ortografii ale pisze sie klotni ;D jak 20+ moze miec problemy z erekcja jestem w podobnym wieku i staje mi nawet 5 minut po godzinnym seksie jako kolega w podobnym wieku chetnie Ci pomoge chesz przejsc na @ ?

Gość gość
Może kup mu w prezencie erekton fast ? może się nie obrazi , z resztą to normalne sytuacje teraz przez tą chemie w żarciu zyc się nie da kobietom libido spada a facetom testosteron.