Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży a wszyscy doprowadzają mnie do szału

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 25 tygodniu. Nie powinnam się denerwować a wszyscy wokół robią wszystko co doprowadza mnie do szału. Hormony mi szaleją i jestem bardziej drażliwa niż przed ciążą. Wszyscy tylko potrafią pouczać,doradzać ale nikt nie liczy się ze mną. Wokół tylko krytyka i wieczne pretensje. A to że udaje że sie źle czuje,a to że tego nie powinnam tamto powinnam. I te ciągłe pytania czy brzuch mi rośnie(nie k***a maleje,to chyba normalne że w ciąży brzuch sie powiększa) albo czy sie ciesze że będę miała syna a nie córke ,czy mały często kopie i inne bezsensowne...Zastanawiają się jaka będzie ze mnie matka... Jeszcze pies jak na złość zsikał sie na dywan..już wszystkiego mi sie odechciewa. Najchętniej zamknęłabym sie w jakimś dźwiękoszczelnym pomieszczeniu i porządnie sie wydarła.

Gość gość
Wiem. Najbardziej wkur...mnie moja mama i moja babcia no i maz - sama obecnoscia... Dlatego powiedzialam o ciazy w...23 tc! I mialam spokoj. To moja druga ciaza i wiedzialam co bedzie. Polecam wszystkim - nie chwalcie sie zbyt wczesnie bo bedzie gadanie, pouczanie, pieprzenie ...

Gość gość
Przy drugiej ciąży na pewno się nie będę z tym spieszyła..a najwięcej mają do powiedzenia osoby które w ciąży nie były i dzieci nie mają