Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dawać kwiataka pani sprzatającej w biurze?

Polecane posty

Gość gość

Jestem na kierowniczym stanowisku w firmie, pracuje u nas w biurze kilka kobiet, w tym młoda pani sprzatająca. Czy z okazji jutrzejszego dnia kobiet wręczyć od męskiej kadry kwiatka tylko pracownicom biura, czy sprzątającej pani też wypadałoby dać? Pani sprzątająca nie jest zatrudniana przez nasze biuro,a przez zewnętrzną firmę, a le sprzata u nas codziennie w godzinach naszej pracy. Co o tym myślicie?

pare groszy ci żal ? a kobiecie zrobi sie przyjemniej :)

Gość gość
daj pokazesz klase

Gość gość
ucieszy się kobitka, oczywiście, że daj

Gość gość
to tylko sprzątaczka, kompletne zero.

Gość gość
Oczywiście, że podarować kwiatka tak jak wszystkim innym paniom

Gość gość
Wielu kolegów właśnie protestuje, ze za pieniądze firmowe kupować tylko pracownikom kwiatki, a ta pani jest zatrudniona w innej firmie- u nas tylko sprząta. Np. gdy mamy jakieś firmowe uroczystości, czy urodziny, to też tej pani niczym nie częstujemy, bo nie należy do naszej firmy.

Gość gość
18:01 ludzie, którzy tak sądzą, są kompletnymi zerami :)

Gość gość
18.01 Chyba to Twoja rodzicielka była zerem ,że Ciebie na świat wydała.

Gość gość
Matko co za żyła, 5 zł szkoda mu wydać.

Gość gość
Sam fakt, że stawiasz takie pytanie, wskazuje na to, jaki masz obraz siebie i świata.

Gość Natka606
Na pewno będzie jej niezmiernie miło, bo osoba sprzątająca nie jest gorsza. A temu od !8:01 należy się tylko trzask w pysk!!!!

Gość gość
tylko tej pani

Gość gość
jesteście chamami i prostakami, szkoda wam 4 zł na kwiatka czy kawałek ciasta żeby poczęstować, wstyd mi za was Polacy :O

Na pewno będzie jej niezmiernie miło, bo osoba sprzątająca nie jest gorsza. A temu od !8:01 należy się tylko trzask w pysk!!!! Coś dzieje się z moim kontem, więc jeszcze dodam jedną rzecz: lepsza sprzątaczka, niż lalunia, która boi się o swoje paznokietki!!

Gość gość
na kierowniczym stanowisku:Da sloma z butow wystaje:Dsprzataczka to nie kobieta?Wez sie chlopie nie osmieszaj:D

Gość sprzątaczka35
Dołączę sie do tematu, ponieważ jestem akurat panią sprzątająca biura. Miałam właśnie dziś taką sytuację w pracy, że wszystkie panie zatrudnione w biurze dostały kwiaty, zyczenia i upominki od kierownictwa, natomist mnie nawet życzeń nie złożono. Było mi bardzo przykro- po prostu potraktowano mnie "jak powietrze".

Gość gość
Współcześni mężczyźni to obraz nędzy i rozpaczy, dno i metr mułu. Jak można w takim dniu pominąć panią sprzątającą? Nie rozumiem w ogóle co to za pytanie? o te pare zł wam się rozchodzi czy co? WSTYD panowie !! WSTYD

Gość gość
Sprzątaczka 35 : Widać , że pracujesz z samymi burakami... wspólczuję...

Gość gość
kwiataka a nawet bombonieraka.

Gość sprzątaczka35
Tak, na to wygląda- że to buraki! A co najlepsze: gdy firma sprzatająca kierowała mnie tam do pracy, to powiedziano mi, ze będę pracowała wśród ludzi o bardzo wysokiej kulturze osobistej, bym i ja była kulturalna! na miejscu się okazało, zę że to oni mają powazne problemy z kulturą, przeklinają rozmawiając itp. Ja nie przeklinam nigdy- ani w pracy, ani w innych sytauacjach, a to mnie pouczano, jak zachowywać się kulturalnie wśród ludzi mających mgr przed nazwiskiem!

Gość gość
rajstopaka

Gość gość
Prowo od początku do końca.

Gość gość
Pewnie że prowo, ale smieszne.

Gość gość
Ja pracuję w biurze i u mnie też panie sprzatające traktuje się jakby były gorsze. Ja osobiście w czasie studiów sama sprzatałam biura, przez co mam szacunek- mimo zajmowanego stanowiska, do pań sprzatających. Ja dziś miałam wolne, ale też podejrzewam, ze tym paniom u nas nic nie dano!

Gość gość
sprzątaczka35 sprzątam od lat różne instytucje o tak zwanej "najwyższej klasie" instytucje klasa owszem ale ludzie tam zatrudnieni szkoda mówić ,można tylko obalić mit że jak ktoś ma wykształcenie to reprezentuje jakiś poziom ,to nie jest prawda, to wcale nie idzie w parze ,to się wynosi z domu i ma we krwi,a autorka gdyby miała we krwi dobre wychowanie nie zadawała by takich pytań na forum wiedzała by jak się zachowac kultura empatia dobre wychowanie jest obce naszym "elitom"

Gość gość
22;37 jakim elitom nasze elity to wymordowali podczas wojny a tych co sie uchowali wykonczyli po wojnie,to co teraz mamy to potomkowie tych co srali za stodołą i dostali od komuny awans spoleczny ale kultury nikt im nie wpoił wiec oni nie nauczyli dzieci i wnuków to co sie dziwic ze jest jak jest

Gość gość
jakiego kwiatka jak firma zatrudnia sprzataczke przez firme zewnetrzna to moja firma ma jej kwiatka dawac chyba żart niech przyjadą jej szefowie i kwiatki jej wreczą

Gość gość
temat -prowo zalozony przez kafeteryjnego cfela a nie przez kierownika jakiego

Nie, nie dawaj pani sprzątająca to już nie pani.