Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skad tyle tesciowych wariatek czy dorosla kobieta nie powinna byc madrzejsza?

Polecane posty

Gość gość
Jak już ktoś pisał z wredny ch syn owych będą wredne teściowe. .. . ..moja mi sama opowiadała jaka miała wredna teściowa ze to teściowa kasę trzymała ze nic od niej nie dostali itp.. a kobieta nie żyje już od 40 lat a sama nie jest lepsza po ślubie mieszkaliśmy z nią to mi powiedziała ze mój mąż będzie jej kasę dawał i ona będzie robić nam zakupy a czy tobie da jakieś pieniądze to ja nie wiem- tak mi się życie ułożyło ze nie mogłam wtedy pracować ale przyznacie ze tekst chorej osoby gdybyśmy sobie na to pozwolili to by sobie pozwalała na całego

Gość gość
gość dziś Przykro że u Ciebie tak jest.Ja nigdy małego sama nie wzięłam na ręce,zawsze pytam czy mogę ,już taka jestem. Masz rację ,nie wszystkie są takie.Mam też drugą synową,dosłownie przeciwieństwo o 360" ,chyba Bóg mi Ją zesłał w nagrodę :).Wspaniała matka,żona i synowa dla której byłabym gotowa życie oddać jak za własne dziecko. Pozdrawiam Ciebie serdecznie,fajna jesteś dziewczyna :) Teściowa od pieluchy ;(

Gość gość
dziś Bo co,bo przegiła? bo jest niedorozwinięta? podobna do ciebie ,bo we wszystkich topikach podnosisz temat wyrywania twojego ksiązątka z rąk przez teściową.Wez ogarnij sie kobito bo to zaczyna być tak głupie że aż śmieszne. Zeby nie było to nie był moj wpis żeby owa tesciowa wytarła pileuccę w twarz synowej choć powinna ją poczestować dobrym kopniakiem. Jak sie zakłada rodzinę to trzeba mieć rozum a nie sieczkę.