Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na wakacje początkiem września? 2016

Polecane posty

Gość torkissss33
Moim zdaniem odwiedzając Góry Świętokrzyskie warto zatrzymać się w hotelu Przedwiośnie. To wręcz idealne miejsce do wypoczynku. Pokoje dobrze wyposażone, basen, siłowania i sauna do dyspozycji gości. Szkoda tylko że właściciel nie zadbał jeszcze o elewację zewnętrzną budynku, bo póki co nie wygląda zachęcająco. Ofertę, z której skorzystałam podczas weekendu majowego znalazłam pod adresem hotelprzedwiosnie.pl.

Gość bettyX
W zeszłym roku byliśmy ze znajomymi w Bułgarii, w tym jedziemy do Chorwacji. Zarezerwowaliśmy sobie fajną kwaterkę na Bookaparcie, a jedziemy samochodem. Mam nadzieję, że będzie fajnie :)

Gość gość
Ja się wybieram na Festiwal Pasji, myślę że powinno być fajnie. Dzieci chcę zabrać ze sobą, z tego co widzę w programie to ma być kilka ciekawych pokazów, choćby walki robotów – to powinno zwłaszcza synka zainteresować. Ogólnie moje dzieciaki lubią takie rzeczy, dobrze się bawiły w centrum nauki Kopernik jak byliśmy parę miesięcy temu chociażby. Więcej o festiwalu można przez ich FB poczytać – www.facebook.com/FestiwalPasji .

Gość Sowkaooo
Chętnie pojechałabym we wrześniu:(

Gość Renia00009
Ja w tym roku jadę na wakacje właśnie we wrześniu. Zainspirowali mnie znajomi, którzy tak zrobili w tamtym roku i wrócili bardzo zadowoleni. Mniej turystów, mniej dzieci w wieku szkolnym - idealnie! My wybraliśmy Kos z netholiday.

Gość KarolinaMazur88
Ja w tym roku jadę na wakacje właśnie we wrześniu. Zainspirowali mnie znajomi, którzy tak zrobili w tamtym roku i wrócili bardzo zadowoleni. Mniej turystów, mniej dzieci w wieku szkolnym - idealnie! My wybraliśmy Kos z netholiday.

Gość gość
Bardzo fajne warunki i czysto mają w Western camp w tych Tipi, tu mnie zaskoczyli in plus bo myślałem, że w takim namiocie będzie i ciaśniej i mało prywatnie. Jak taki namiot wygląda to jest pokazane na ich stronie westerncamp.pl. Dobra lokalizacja, Energylandia jest niedaleko.