Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest środek, który można dosypywać do kawy komuś kto jest agresywny, żeby pr

Polecane posty

Gość gość

zestał się tak zachowywać? Mam 16 lat i mieszkam z rodzicami, uczę się jeszcze. Cały dzień nie miałam spokoju, oni są tacy nerwowi, że awantury robią ze wszystkiego co się da. To chyba ich hobby. Czy jest środek, który mogę im dosypywać, żeby się uspokoili i jednocześnie nic im się nie stało? Coś w miarę bezpiecznego dla organizmu, dostępnego bez recepty.

Gość Lekarz psychiatrii
Witam. Widzę, że borykasz się z nie lada problemem. To nie pierwszy raz, gdy spotykam się z podobnym pytaniem. Jest na to wiele bezpiecznych metod i receptur. A najbardziej popularną, bezpieczną i skuteczną jest podanie rodzicom 3,4-Metylenodioksymetamfetaminy, Substancja organiczna funkcjonująca także pod nazwą MDMA, diametralnie zmienia ona sposób odczuwania emocji poprzez wpływ na receptory w mózgu odpowiedzialne za tzw hormony szczęścia. Powoduje ona nadprodukcję serotoniny, dopaminy, noradrenaliny, itp. w mózgu przez co człowiek w skrócie kocha wszystko i wszystkich. Przeciętny czas działa to ok 6 godzin, dawkę można powtórzyć po upływie tego czasu. Mam nadzieje, że pomogłem :) Pozdrawiam.