Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszyscy na tym forum jesteście pierrtolonymi idiotami

Polecane posty

Gość gość
Opanujcie się

Gość gość
Myslisz,ze cos zmienisz ?Nastepny debil :D

Gość gość
Szacunek dla autora tematu że chciał tutaj przemówić komuś do rozsądku ale raczej nic nie wskóra tymi swoimi komentarzami. Od siebie napiszę że też mnie drażni takie ciągłe narzekanie, zakładanie durnych tematów i nagie zdjęcie poszczególnych narządów (do jakiego poziomu trzeba się zniżyć!) wy chyba naprawdę macie jakiś ze sobą problem bo normalni ludzie z jakąś kulturą osobistą tak się nie zachowują. Od czasu do czasu pojawiają się tematy w stylu "Zaczynam wszystko od nowa" itp. no to zacznijcie a nie tylko piszcie i przesiadujcie na tym forum, życie wam przeminie nie wiadomo kiedy. A co do stwierdzenia że trzeba być idiotą żeby mieć rodzinę itp. to normalny człowiek (bez jakiś zaburzeń) dąży do tego żeby chociażby mieć się do kogo odezwać i z kim spędzać czas a nie tutaj przesiadywać. Także zastanówcie się ale pewnie i tak moje słowa są zbędne, wypowiedziałam się w jakimś w miarę sensownym temacie przynajmniej który doskonale pokazuje co tutaj się dzieje.

Gość gość
Nie produkuj się z całym szacunkiem ale to nic nie da oni i tak sobie z tym nic nie robią

Gość gość
To są j****i hejterzy

ja ogolu nie oceniam;-)zdarzaja sie tu normalne osoby,tylko One nie maja potrzeby zakladania bezsensownych tematow:-P

Gość gość
Ale większość to idioci

raczej sfrustrowani ludzie bez jutra,ktorzy odnajduja sie tylko w swiecie wirtualnym.Ktos,kto ma co robic podczas dnia,nie bedzie uczestniczyc w swiecie fantazji;-)

Gość gość
Ta frustracja się na normalnych odbija

Gość gość
Matko Boska ratuj! Człowiek czuje się głupszy o te wszystkie posty idioty, co założył temat. Samozwańczy naprawiacze świata to kolejni klienci do psychiatry. Niech mi ktoś powie, co takiego dupka obchodzą inni? Świat będzie lepszy, kiedy każdy zajmie się sobą i swoją rodziną patologiczną, a nie pisaniem pierdół:-)

Gość gość
Irytują mnie upierdliwi ludzie, którzy poprawiają sobie ego na tym forum i wciskają ciemnotę i dobre rady każdemu, kto się przytrafi

Gość gość
Jakiś nieborak zarabia mniej niż żebrak na parkingu i myśli, że haruje na wszystkich emerytów i rencistów. Koń by się uśmiał:-)

Gość gość
Obchodzi mnie to nie pozwalam wam tu przesiadywać bo nie podoba mi się to co piszecie macie pracować goofno mnie obchodzi gdzie macie mieć małżonka dwójkę dzieci i źle postępujecie i nie możecie na tym forum siedzieć bo mi to przeszkadza i mi się to nie podoba

Gość gość
Ja sobie nie życzę byście tu pisali

Gość gość
Dawacz