Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszyscy na tym forum jesteście pierrtolonymi idiotami

Polecane posty

Gość gość

Co ciągle się ośmieszają zakładają durne tematy ciągle tylko wyzwiska narzekanie wyśmiewanie tak w kółko dzień w dzień zamiast iść do pracy to wolicie marnować tu czas i głupoty pisać jak nie oszkaa duposzka to jakieś głupie Pisuary czy peowcy z rządu jesteście prostaccy chamscy wulgarni nieroby p********e co tylko wyzywać potrafią swoje nagie zdjęcia czy durne tematy o G*****e c***e wypisujecie co wy chcecie przez to pokazać nieroby p********e darmozjady

Gość gość
Macie w sobie zerowy poziom inteligencji i intelektualizmu Rzygać mi się chce jak czytam wasze tematy i sobie myślę że wy macie coś nie po kolei we łbie nikt normalny takich durnych tematów nie zakłada normalni ludzie zakładają rodziny pracują płacą podatki a nie żyją kosztem innych ja was wyzywam żebyście zobaczyli jak to jest macie za swoje ja tu od czasu do czasu wchodzę i nie pisze o sobie bo tu jestem gościem nie stałym bywalcem jak wy

Gość gość
Będę wyzywała prawiczków i nic ci do tego kretynko!

Gość gość
Nie wiem co wy macie we łbach i ja nie wchodzę na fora bo jestem wtedy w pracy wchodzę tylko czasami na góra pół godziny po pracy wchodzę bo myślę że chociaż będą normalne tematy ale jak widzę te tematy to krew mnie zalewa to nawet nie jest śmieszne tylko tragiczne nie jesteście anonimowi powiem wam szczerze jesteście p**********i darmozjadami i nierobami i tyle

Gość gość
ale koleś ma ból du`py... że musi pracować i mieć rodzinę A MY NIE

Gość gość
Nie zamierzam czytać twoich wywodów zdziro:-PPocałuj się w pitrynę jak se dostaniesz:-D

Gość gość
Jesteście bezrobotni bo wam doopy z fotela sprzed kompa nie chce ruszyć i normalnie szukać pracy i pracować wam się po prostu robić nie chce i narzekacie na niskie zasiłki takim darmozjadom to złamanego grosza nie powinno się dawać do roboty bo nie zamierzamy was my podatnicy utrzymywać dajcie coś od siebie los jest w waszych rękach i wy za wszystkie wasze porażki i za to że pracy nie macie itd obwiniacie państwo i rząd i narzekacie że wam źle a to tylko i wyłącznie wasza wina i nikogo więcej praca przecież do was sama nie przyjdzie musicie sami ją znaleźć życie jest brutalne jeśli nic wam nie wyjdzie to miejcie pretensje tylko do siebie

Gość Jajeczka
Ja jestem prawiczkiem :(

Gość gość
Wy macie na sto procent jakieś problemy psychiczne bo normalni ludzie takich rzeczy nie wypisują i normalni ludzie pracują byście mogli na necie siedzieć i głupoty wypisywać wy wymagacie od wszystkich i od państwa przywilejów i wszystkiego a sami nic od siebie nie dajecie to jeśli nic od siebie nie dajecie to wam się nic od nikogo nie należy takie jest życie

Gość gość
Zastanówcie się nad swoim losem dobrze wam radze i skończcie zakładać takie głupie nikomu nie potrzebne tematy bez żadnej wartości i bez celu i sensu tracicie przy tym tylko czas i przegrywacie życie

Gość gość
sam se pracuj za 1500 zł netto autorze i męcz się z żoną, bahorami, teśćmi itp. itd. MY ŻYJEMY POZA SYSTEMEM, nie chcemy ani pracy, ani rodziny

Gość gość
A i jeszcze jedno przestańcie na tych pitolonych forach przesiadywać

Gość gość
JA TO MOGĘ DAĆ... ale komuś w mordę

Gość gość
I chuj ci w d**e

Gość gość
Nawet jakbyście pracowali za 1500 to było by dobrze lepsze jest to niż nic nie robienie i siedzenie na zasiłku gnicie na forach i państwo na was traci bo wypłaca zasiłki jak się nie podoba to załóżcie własną działalność gospodarczą ja zarabiam 1900 i żyje wy też możecie i ktoś musi na was pracować byście mieli zasiłki

Gość gość
nie wszyscy ale większość to parę osób które lubują się w zakładaniu idiotycznych i chamskich tematów. tutaj są też normalne osoby.

Gość gość
I jeśli nic nie robicie i nie pracujecie to nie macie moralnego prawa narzekać bo żyjecie tak tylko i wyłącznie na własne życzenie

Gość gość
I pytam się co wam przesiadywanie na forach daje i jak można być takim patologicznym degeneratem ? Nie rozumiem tego

Gość gość
To są cechy was wszystkich i jeśli zmarnujecie sobie życie to miejcie pretensje tylko do siebie

Gość gość
I ps musicie sobie wiele rzeczy przemyśleć i może wyjdziecie na ludzi

Gość gość
Do 22:38 Zgadza się.Najpierw trzeba szukać winy u siebie a potem obwiniać kogoś.

Gość gość
Ja nie obwiniam nikogo jak coś mi nie wychodzi to tylko do siebie mam pretensje

Gość gość
I ps z waszym podejściem do życia to nigdy nic nie osiągnięcie o wszystko w życiu trzeba walczyć bo samo nie przyjdzie